Aşılama Aşılama Sonrasında Beyaz Su Akıntısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

purplet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
151
62
18
Merhabalar, 25 Ağustos tarihinde aşılamam oldu. Normal şekilde akıntım oluyordu diğer zamanlara göre daha çoktu ama normal akıntıydı. Doktorum progesteron fitil verdi sabah akşam kullanıyorum. Bugün fitilden 4-5 saat sonra lavaboya giderken akıntı geldiğini hissettim gittiğimde afedersiniz beyaz su şeklinde bacaklarımdan aşağıya doğru aktı. 8 gündür fitili kullanıyorum hiç böyle bir şey olmadı. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Merhabalar, 25 Ağustos tarihinde aşılamam oldu. Normal şekilde akıntım oluyordu diğer zamanlara göre daha çoktu ama normal akıntıydı. Doktorum progesteron fitil verdi sabah akşam kullanıyorum. Bugün fitilden 4-5 saat sonra lavaboya giderken akıntı geldiğini hissettim gittiğimde afedersiniz beyaz su şeklinde bacaklarımdan aşağıya doğru aktı. 8 gündür fitili kullanıyorum hiç böyle bir şey olmadı. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Fitilin kalıntısı olabilir mi acaba ? Bende kullanmıştım akıntı fazla yapıyor

Fitilin kalıntısı olabilir mi acaba ? Bende kullanmıştım akıntı fazla yapıyor
Önceki günlerde bende öyle düşünmüştüm ama bugün ki çok farklı bir şey bildiğimiz bembeyaz bir suydu anlam veremedim bende belki başına gelen bilen birileri vardır diye sormak istedim.

Back
X