Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon ama 26 nisanda aşılama oldu cumartesi tarihleri karıştırdım27 Nisan Pazar günü değil mi neden cumartesiyi katiyorsunuz
Merak işte bian önce öğrenmek istiyoruz yaAşılama sonrası ilk gün 1.gün olarak kabul ediliyor bence erken ama siz bilirsiniz
Çok erken öğrenmekte stres yaratıyor kese kalp atışı için ben dün oldum 3.asilama mı regl günüm geçtiğinde test yapacağım zaten test günüm de o şekilde 20 MayısMerak işte bian önce öğrenmek istiyoruz ya
Bişey daha sorsam pekş size 3 kez iğne kullandım içrde 2 kez aşılama oldum bazıları 3 diyo bazıları 2 diyor aşılama kafam karıştı benim deÇok erken öğrenmekte stres yaratıyor kese kalp atışı için ben dün oldum 3.asilama mı regl günüm geçtiğinde test yapacağım zaten test günüm de o şekilde 20 Mayıs
Doktor karar veriyor ama tüp bebek için 2 kere iğneli aşılama şartı var gonalf ileBişey daha sorsam pekş size 3 kez iğne kullandım içrde 2 kez aşılama oldum bazıları 3 diyo bazıları 2 diyor aşılama kafam karıştı benim de
Benn 2 kez ovitrelle ile oldum aşılamaDoktor karar veriyor ama tüp bebek için 2 kere iğneli aşılama şartı var gonalf ile
Onu hiç kullanmadım ben gonal f yi hep diğer iğneyi kullandımOvitrelle çatlatma ignesinin adı yumurta büyütücü iğneden bahsediyorum gonalf 2 kere onla aşılama olduysaniz tüp bebek raporu çıkar negatif olduysa
Birinde klomen diğerinde femara bunda da hazırda yumurtam varmış 19mm bi tane direk iğne kullandım sonrası malumYumurtalarınzı neyle büyüttü doktor
Anladım ama iğneli aşılama şartı var diye biliyorum femera ve klomen tüp bebek raporu için sayılmıyorBirinde klomen diğerinde femara bunda da hazırda yumurtam varmış 19mm bi tane direk iğne kullandım sonrası malum
İğne kullandım zatenn 2 kez iğneli gerçekleşti aşılamalarıkAnladım ama iğneli aşılama şartı var diye biliyorum femera ve klomen tüp bebek raporu için sayılmıyor
Ovitrelle çatlatma iğnesi gonalf ile yumurta büyütmesi olmak zorunda bende femera ile aşılama oldum 3 kez ve tüp bebek raporum çıkmadı 2 aşılamadan sonraİğne kullandım zatenn 2 kez iğneli gerçekleşti aşılamalarık
Allah allah gonal f gerek yok dedi bana ilk doktorumOvitrelle çatlatma iğnesi gonalf ile yumurta büyütmesi olmak zorunda bende femera ile aşılama oldum 3 kez ve tüp bebek raporum çıkmadı 2 aşılamadan sonra