- 17 Ağustos 2009
- 285
- 58
- 318
benimde 10. günüm , tedavi süreci yormuyorda beklemek öldürüyorteknoloji ilerlesede 1 haftada öğrensek keşke
![]()
bu konuyu hemen yetkililere iletmek lazım bizede yazık günah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 10. günüm , tedavi süreci yormuyorda beklemek öldürüyorteknoloji ilerlesede 1 haftada öğrensek keşke
![]()
bu konuyu hemen yetkililere iletmek lazım bizede yazık günah canımbak senin 10. gününmüş az kalmışş hadi inşallah güzel haberler verirsin bize
![]()
hayırlısı bakalım canım inşallah
aynen geçmezzz bende yarın başlarım saymaya artıkaşılamayı yaptırmak kolayda en zor şu sonucu beklemekgel teskere gell
zaman geçmiyor sanki
inşallah yaa inşallaaaahhh :) evet ilk aşılamam çok heycanlıyım..inşallah ilk ve son olur :) rabbim hepimize yardım etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin![]()
Merhaba kizlar, beninde ilk aşilamam bugun 12. Gunum meraktan catliycam . Ama adet olcam sanki belimde agri var o yuzden uzgunum birazama Allah tan umit kesilmez biliyorum artik hayirlisi diyorum
Merhaba canim, bugun 11. Gun 2-3 sonra kan testi yaptircam:18: seninde asilaman hayirli olsun dedigin gibi insaallah tutunur bebislerimiz. Canim asilamadan sonra ilk 2 gun cok gaz sancim ve kasik agrim oldu. 3. 4. Gun biraz daha iyiydim goguslerim cok sistiler. 5-6. Gun sabahlari midem bulanmaya basladi, surekli uyuma istegi... 7. Gunden beride ozellikle su gibi bembeyaz akintim, ara ara kasik agrim ve batmalar hissettim.Crinone jel verdi dr onu kullaniyorum onun yan etkilerinde bu belirtilerin cogu var oyuzden cok kendimi kaptirmamaya calisiyorum. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insaallah bebis nasip olurama olmazsada bu ilk asilamam calismalara devam etcez napalim. Senin belirtilerin neler canim, bide ilk asilaman mi?
inşallah canım ilk aşılaman sanırım inşallah tutar![]()
Canim ilk asilamam maalesef negatif sonuclandi. :84::84: Dun 3 te kan verdim 6 da sonuclancak dediler inanin 12 gun beklemek hicbirseymis o 3 saat gecmek bilmedi ve biyandan pozitif cikacak umuduyla hayaller kurdum biyandanda negatif cikabilecegini dusunerek agladim ve bekledigim o saat geldi ve tel caldi inanin ellerim titreye titreye actim telefonu ve hemsirenin malesef uzgunuz dedigi anda dunyam basima yikildi cevap bile veremedim bogazim dugumlendi kapattim. Esime sesim titreye titreye sonuc negatif dedim, inanmiyorum dedi defalarca dogru soyle beni kandiriyosun degilmi dedi kahroldum. Esim isten gelene kadar agladim...Sagol canim hos bulduk![]()
sonra zil caldi kapiya kostum esim gelmisti gozleri kipkirmizi yuzu kirec gibi olmustu. Hemen sarildik birbirimize oyle agladik. Kelimeler tukenmisti sanki hicbisey konusamiyorduk sadece birbirimizi teselli etmek icin nasip degilmis insaallah bidahakine diyebildik... yemek yiyemedik ve erkenden yattik ama uyumak ne mumkun... cok mutsuzum bugunde yataktan cikmak istemiyorum..
![]()
Kizlar ilk asilamam maalesef negatif sonuclandi. :84::84: Dun 3 te kan verdim 6 da sonuclancak dediler inanin 12 gun beklemek hicbirseymis o 3 saat gecmek bilmedi ve biyandan pozitif cikacak umuduyla hayaller kurdum biyandanda negatif cikabilecegini dusunerek agladim ve bekledigim o saat geldi ve tel caldi inanin ellerim titreye titreye actim telefonu ve hemsirenin malesef uzgunuz dedigi anda dunyam basima yikildi cevap bile veremedim bogazim dugumlendi kapattim. Esime sesim titreye titreye sonuc negatif dedim, inanmiyorum dedi defalarca dogru soyle beni kandiriyosun degilmi dedi kahroldum. Esim isten gelene kadar agladim...sonra zil caldi kapiya kostum esim gelmisti gozleri kipkirmizi yuzu kirec gibi olmustu. Hemen sarildik birbirimize oyle agladik. Kelimeler tukenmisti sanki hicbisey konusamiyorduk sadece birbirimizi teselli etmek icin nasip degilmis insaallah bidahakine diyebildik... yemek yiyemedik ve erkenden yattik ama uyumak ne mumkun... cok mutsuzum bugunde yataktan cikmak istemiyorum..
![]()
bu ay benimde olmadı ilk denemeydi... Olacak ama vaktini bekliyoruz bizde üzüldük ama dünyada ki en büyük acı bu değil, 18 yaşında evladını kaybeden insanlar var bu dünyada bak onlarda yaşıyor, kanser gibi hastalıklarla mücadele edenler var, tabiki kimsenin acısı kimseye ilaç değil ama sabret biraz, ne kadar şanslıyız ki bizi cok cok seven eşlerimiz var sen varsın ya yeter diyen eşlerimiz var kıymet bilmek lazım, şükretmek lazım.. herşey dua ile, ben senin içinde dua edeciğim arkadaşım dik dur lütfen ve vazgeçme, buda bizim sınavımız, lütfen sen de hepimiz için dua et....
Canim benim cok sagol destegin icin. Haklisin dunyalara degismeyecegimiz kiymet bilen eslerimiz var. Halimize bin sukur... ama ilk gun ya atamiyorum bi anda bu yuku, 2 senedir okadar cok yiprandkki her ay negatifi gormektentmm canim 1-2 gune toparliycam kendimi insaallah. 😊Dualarini eksik etme bende senin icin ve butun isteyen arkadaslarima hep dua edicem. Allah razi olsun. Bu kotu gunumde yalniz birakmadiginiz icin...
biliyorum canım benim en iyi ben anlarım seni, benimde 2 sene oldu, sabrededilm, vazgeçmek yok tedaviye devam, Allah tevekkül edelim, az kaldı.. dualarım hepimiz için inşallah...
Aminnn insaallah en kisa zamanda hayirli haberler veririz.Sagol canim benim, ayni durumdayiz demekki... sen asilama yaptirdin mi daha once?
yok ilk aşılamaydı, bende de cok umutluydum olmadı... birkaç ay sonra tüp denicez aşılama umudum kalmadı...
Sanafa cok gecmis olsun canim benim Rabbim insaallah 2. Denemelerimizde yuzumuzu guldurur.Canim bende suan cok umutsuzum ve maddi yondende sikisigiz. Aslinda bende direk tupe gecsek diye dusundum ama fiyatlar malum devlettede 2 asilamadan sonra yaptirabiliyoruz malesefTup bebek icin arastirma yaptin mi fiyatlar nasil canim?
her şeyin bir zamanı var, su akar yolunu bulur, üzülmeyin kızlar stres her şeyin başı, uzak durun![]()
merhaba hanımlar,dogru söylüyorsun ama stesten uzak durmak ne mümkün düşünmediğim 1 gün bile yokk maalesefbende adetimi bekliyorum ilaçlara başlamak için ilk aşılamam olacak bu ay.Araştırdım zaten % 6 falan şansım varmış aşılamada endometriozis var bende.Ama denekten başka yapacak bir şey yok umut işte.Umarım en kısa zamanda kucaklarımıza alırız yavrularımızı.Çok yıprandım artık
![]()