Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyiy anlıyorum seni emin ol ben neler yaşadım .25 yaşındayım gaziantepte yaşıyorum dualarımdan kattım seni.sen nerdensin?
Hiç ağlayıp üzülmeyin size belki böle gelir:)
[video=youtube;A3TPDqYjANg]http://www.youtube.com/watch?v=A3TPDqYjANg[/video]
malesef 3. aşılamam da tutmadı bugn geldi kırmızılarrr çok ağladımmm çokkkkkkk
Canimm cok uzuldum cok iyi anliyorum seni...soyleyecek kelime bulamiyor insan boyle zamanlarda. 😥 Elimizden bisey gelmiyor dua etmekten baska... benimde ilk asilamam negatifti bayramdan sonra 2.yi yaptircaz. Sende ilk tup bebek denemende insaallah hamile kalirsin canim.Rabbim insaallah bu sefer yuzumuzu guldurur hepimizin☺ Dua edicem sana canim...
Sagol canim Allah razi olsun dualarin icin. Sen istanbulda mi yasiyosun? Ben asilamami beylikduzu Istanbul tup bebek merkezinde yaptirdim. Doktorum Selman bey ve esi Aysun hnmdi. Benim asilamam tutmadi ama tup bebekte cok basarililar cok iyi doktorlar. Gorusmeleri ucretsiz ve anlasmalari var diye hatirliyorum yine sen bi ara gorus istersen Rabbim gonlune gore versin. Insaallah hayirlisi neresi ise orasi olur ve ilk denemede bebisin gelir canimsağol canımm bende sana dua edeceğim 2. son olur inşallah bebişine kavuşursun şimdi devlet anlaşmalı özel hastane arıyorum
Sagol canim Allah razi olsun dualarin icin. Sen istanbulda mi yasiyosun? Ben asilamami beylikduzu Istanbul tup bebek merkezinde yaptirdim. Doktorum Selman bey ve esi Aysun hnmdi. Benim asilamam tutmadi ama tup bebekte cok basarililar cok iyi doktorlar. Gorusmeleri ucretsiz ve anlasmalari var diye hatirliyorum yine sen bi ara gorus istersen Rabbim gonlune gore versin. Insaallah hayirlisi neresi ise orasi olur ve ilk denemede bebisin gelir canim![]()
amin inşallah canım evet selman beyide duymuştum görüşürüm canım sağoll
Hiç ağlayıp üzülmeyin size belki böle gelir:)
ne oldu canımm![]()
çatlatma ignesi yaptırdıktan kaç bün sonra sonuc cıkıyor
10 günde atılıyor çatlatma iğnesinin etkisi canım 12. gün felan belli olur kaçıncı gündesin
çatlatma ignesi yaptırdıktan kaç bün sonra sonuc cıkıyor
8 gundeyım pozitıf cıktı beklemedim
Vay be aradan kac yil gecmis.. o ay tuttu asilamam.. oglum suan 4 yasindamerhaba sali gunu belki benimde asilamam olacak ve 3. asilama olacak benimde..ins. tutar bu ay sag saglim...Ramazandan once guzel bir haber alirizzz![]()