Böyle sonu güzel biten hikayeler o kadar beni mutlu ediyor ki. Gercekten umut oluyorsunuz.  Kabul olmuş duanız simdi rahminizde

bebeğini kucaklıyorum,sarıp sarmaliyorsun. Hem bedenen hem kalben hemde duanla. Allahin izniyle tüm surecler olması gerektiği için çok güzel geçecek. Hem dua et. Hem iyi düşün. Ama insanın kendi kendine bile nazarı değermiş biliyor musun. Hem allahtan ümit kesmemeliyiz hem de içimizde ince bir sızı olmalı. Annelik ne kadar kutsal değil mi,

bir damlacik su tanesi, kalbimizin hayatimizin en üst köşesinde oldu bile.  

masallah

adınıza çok sevindim. Insallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur. Afiyetle buyutursunuz

Bana gelecek olursak, ben çok değişik bir ruh hali içindeyim. Hem umutsuzum hemde kan vereceğim gün yaklaştıkça umutluyum. Ortaya karışık cok değişik hallerdeyim. Ama şu kan vermeden önceki son 5 gün bile ne kadar heyecanlı! Kim bilir minik kuşum rahmime konsa bende ne heyecan ne heyecan olur. :) Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Isteyen herkesin Allahin izniyle bebekleri olsun insallah:)
Ben aşılama oldugum günden beri özellikle sol kasigim ağrıyor. Bugün aşılama gününü saymazsak 5. Günüm. Hatta gün döndü 6. Güna girdim. Sol tarafımda hep bir rahatsızlık hissi ve ara ara oluşan ağrı mi batmami. Çok tanimlayamiyorum. Ben asilamadan önce, doktorum yumurta takibi yaptığında hiç böyle birsey yaşamadım. Bilmiyorum. Insallah hersey yolundadır. Bu arada zahmet edip uzun uzun bana cevap verdiğin için cok teşekkür ederjm. ALLAH razı olsun. Seni bebeğini aileni korusun inşallah. Kalp sesini hemen duyuver ins:)