AŞILAMA SÜRECİ ve Psikoloji

math-girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Herkese selam arkadaşlaaarr;
1.5 yıldır devam eden gebe kalma çalışmaları sonucunda doktorum artık aşılamaya geçelim dedi. Buradan süreçle ilgili aşırı faydalı bilgiler okudum.

Ama psikoloji tarafı da beni yormaya başladı. Bununla nasıl başa çıkacağız? Yani tabiki düşünüyorum daha 1.5 yıl öyle çoook uzun bir süre değil evet. Doktorum çok iyi ve çok tatlı. Eşim sağolsun hep destek. Ama yine de her ay regl dönemi psikolojik olarak en dibe vurmak beni yordu.

Neler yapıyorsunuz? Destek atabilecek olan var mı?? :)

Aşılama hakkında bilgim YOK ama her ay regl olunca gelen o psikolojik çöküntüyu çok iyi biliyorum. Bir de benim önden kahve akıntıyla başlıyor regl her seferinde acaba yerleşme kanaması mi diye umitleniyorum Allah gönlünüze göre versin inşallah

Evet evet genel olarak durumdan bahsediyorum ben de. Ve sanki herşey gebelik belirtisi gibi geliyor baş dönmesi oluyor bilmem ne …. Kafayı yicem

Evet evet genel olarak durumdan bahsediyorum ben de. Ve sanki herşey gebelik belirtisi gibi geliyor baş dönmesi oluyor bilmem ne …. Kafayı yicem
Evet Malesef öyle oluyor.. Ben pek beceremiyorum ama sakin kalmamız her açıdan iyi.. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimiz olur

`