Bildiğim kadarıyla yumurtalarını büyüttükten sonra spremi dışardan rahime veriyorlar tüp Bebek gibi ikisini dışarda birleştirmiyorlarArkadaşlar adetimi bekliyorum rahim filmi çekinmiştim. Eğer olmazsa aşılama olacak. Aşılama süreci nasıl oluyor bilen biri anlatırsa çok sevinirim
Merhaba öncelikle kan tahlilleri yapılıyor amh falan bakılıyor aşılamaya uygunsanız yumurta büyütücü hap veya iğne ile tedaviye başlıyorsunuz genellikle adetin 2 . Günü başlanıyor daha sonra takıp edıyorlar yumurta be kadar büyümüş falan istenılen olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsu 12ila 48 saat aralığında sizi aşılama için çağırıyorlarArkadaşlar adetimi bekliyorum rahim filmi çekinmiştim. Eğer olmazsa aşılama olacak. Aşılama süreci nasıl oluyor bilen biri anlatırsa çok sevinirim
Merhaba öncelikle kan tahlilleri yapılıyor amh falan bakılıyor aşılamaya uygunsanız yumurta büyütücü hap veya iğne ile tedaviye başlıyorsunuz genellikle adetin 2 . Günü başlanıyor daha sonra takıp edıyorlar yumurta be kadar büyümüş falan istenılen olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsu 12ila 48 saat aralığında sizi aşılama için çağırıyorlar
Size ne kadar doz vuracağınızı söylüyorlar ben mesela Gonal f 900 kullandım hergun 75 vurdum şeker iğnesi gibi zaten ayarlıyorsunuz dozu 8 gün kullandımBir de bu gonal f olan iğneyi tek sefer mi uyguluyoruz yoksa dozuna göre mi?
Ben de yarın ilk aşılamamı olacağım. Bugun sabah 11.00'de çatlatma iğnemi vurdum. Yarın akşam da aşılama olacak.Benim 2 . Aşılamam olacak yarın nasıpse
Çok teşekkürler. İnşallah sizde olumlu sonuç alırsınızMerhaba öncelikle kan tahlilleri yapılıyor amh falan bakılıyor aşılamaya uygunsanız yumurta büyütücü hap veya iğne ile tedaviye başlıyorsunuz genellikle adetin 2 . Günü başlanıyor daha sonra takıp edıyorlar yumurta be kadar büyümüş falan istenılen olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsu 12ila 48 saat aralığında sizi aşılama için çağırıyorlar
Bende bugün öğlen 12 de vurdum sabah 8bcukta burda ol dediler ama zaman aralığı çok az inşallah catlamıs olurBen de yarın ilk aşılamamı olacağım. Bugun sabah 11.00'de çatlatma iğnemi vurdum. Yarın akşam da aşılama olacak.
Çok erken çağırmışlar sizi. Devlette mi olacaksınız?Bende bugün öğlen 12 de vurdum sabah 8bcukta burda ol dediler ama zaman aralığı çok az inşallah catlamıs olur
Bana sorduysanız evetmerhaba, sizi aşıya neden yönlendirdiler? pcosunuz mu var?
bende şuan gonal f kullanıyorum 3 gün oldu cuma günü kontrol usg randevum var, senin kaç gün kullandıktan sonra yumurtan büyüdü?Size ne kadar doz vuracağınızı söylüyorlar ben mesela Gonal f 900 kullandım hergun 75 vurdum şeker iğnesi gibi zaten ayarlıyorsunuz dozu 8 gün kullandım
Ben 8 gün kullandım 6. Gün kontrole gittiğimde 15 mm olmuştu 2 gün daha kullan dediler 2 gün sonra 24 olmuştu kendılıgınden catlamıs olabılcenı dusunduklerı ıcın hemen iğneyi vurdurup 12 saat sonra aşılamamı yaptılarbende şuan gonal f kullanıyorum 3 gün oldu cuma günü kontrol usg randevum var, senin kaç gün kullandıktan sonra yumurtan büyüdü?
Çok erken çağırmışlar sizi. Devlette mi olacaksınız?
sonucu ne oldu peki ? bebiş oluştu mu :)Ben 8 gün kullandım 6. Gün kontrole gittiğimde 15 mm olmuştu 2 gün daha kullan dediler 2 gün sonra 24 olmuştu kendılıgınden catlamıs olabılcenı dusunduklerı ıcın hemen iğneyi vurdurup 12 saat sonra aşılamamı yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?