Aşılama süreci?

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
782
292
18
Arkadaşlar adetimi bekliyorum rahim filmi çekinmiştim. Eğer olmazsa aşılama olacak. Aşılama süreci nasıl oluyor bilen biri anlatırsa çok sevinirim

Arkadaşlar adetimi bekliyorum rahim filmi çekinmiştim. Eğer olmazsa aşılama olacak. Aşılama süreci nasıl oluyor bilen biri anlatırsa çok sevinirim
Bildiğim kadarıyla yumurtalarını büyüttükten sonra spremi dışardan rahime veriyorlar tüp Bebek gibi ikisini dışarda birleştirmiyorlar

Bir de bu gonal f olan iğneyi tek sefer mi uyguluyoruz yoksa dozuna göre mi?

Merhaba öncelikle kan tahlilleri yapılıyor amh falan bakılıyor aşılamaya uygunsanız yumurta büyütücü hap veya iğne ile tedaviye başlıyorsunuz genellikle adetin 2 . Günü başlanıyor daha sonra takıp edıyorlar yumurta be kadar büyümüş falan istenılen olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsu 12ila 48 saat aralığında sizi aşılama için çağırıyorlar

Bir de bu gonal f olan iğneyi tek sefer mi uyguluyoruz yoksa dozuna göre mi?
Size ne kadar doz vuracağınızı söylüyorlar ben mesela Gonal f 900 kullandım hergun 75 vurdum şeker iğnesi gibi zaten ayarlıyorsunuz dozu 8 gün kullandım

Çok teşekkürler. İnşallah sizde olumlu sonuç alırsınız

merhaba, sizi aşıya neden yönlendirdiler? pcosunuz mu var?

Size ne kadar doz vuracağınızı söylüyorlar ben mesela Gonal f 900 kullandım hergun 75 vurdum şeker iğnesi gibi zaten ayarlıyorsunuz dozu 8 gün kullandım
bende şuan gonal f kullanıyorum 3 gün oldu cuma günü kontrol usg randevum var, senin kaç gün kullandıktan sonra yumurtan büyüdü?

bende şuan gonal f kullanıyorum 3 gün oldu cuma günü kontrol usg randevum var, senin kaç gün kullandıktan sonra yumurtan büyüdü?
Ben 8 gün kullandım 6. Gün kontrole gittiğimde 15 mm olmuştu 2 gün daha kullan dediler 2 gün sonra 24 olmuştu kendılıgınden catlamıs olabılcenı dusunduklerı ıcın hemen iğneyi vurdurup 12 saat sonra aşılamamı yaptılar

Evet ege üniversitende oldum ama sordum dün doktora neden 12 saat erken degıl mı dedim yumurtan çok büyüktü dedi çatlatma iğnesinden sonra erken catlaması mümkün catlamıs olabilecegını de düşündüğüm için 12 saat yeterli dedi ve aşılama esnasın da da emin olduk ki çatlama olmuş çok fazla akıntım vardı

sonucu ne oldu peki ? bebiş oluştu mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…