sonucu ne oldu peki ? bebiş oluştu mu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucu ne oldu peki ? bebiş oluştu mu :)
Merhaba bana gonal f 300 5 kutu yazmıştı 10 gün boyunca vuruldum ilk 150 son 3 gün 225 doz. Sonrasında ovritelle ile çatlatma yapıldı 48 saat sonra aşılama yapıldı eşimden alınan spermler bana aktarildi 5 dakikalık bir işlem zaten. Bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim.Bir de bu gonal f olan iğneyi tek sefer mi uyguluyoruz yoksa dozuna göre mi?
Ya ne güzel bi haber buMerhaba bana gonal f 300 5 kutu yazmıştı 10 gün boyunca vuruldum ilk 150 son 3 gün 225 doz. Sonrasında ovritelle ile çatlatma yapıldı 48 saat sonra aşılama yapıldı eşimden alınan spermler bana aktarildi 5 dakikalık bir işlem zaten. Bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim.
Kilo 95 boy 171Ya ne güzel bi haber busağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
İlk aşılama mı? Bir de pkosunuz var mıydı kilo falan?
Yaaa maşallah ne güzel haber nasıl ikiz oluyor aşılama da o ihtimal var mıMerhaba bana gonal f 300 5 kutu yazmıştı 10 gün boyunca vuruldum ilk 150 son 3 gün 225 doz. Sonrasında ovritelle ile çatlatma yapıldı 48 saat sonra aşılama yapıldı eşimden alınan spermler bana aktarildi 5 dakikalık bir işlem zaten. Bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim.
Pkos vardı bende olabiliyormuşYaaa maşallah ne güzel haber nasıl ikiz oluyor aşılama da o ihtimal var mı
Yaaa bende de pcos var inşaallah benimde ikiz olur sağlıklaPkos vardı bende olabiliyormuş
İnşallahhYaaa bende de pcos var inşaallah benimde ikiz olur sağlıkla![]()
Ne neeee üçüz müü ayyy Allah'ım sağlıkla hepsini kucağınıza vermeyi nasip etsin size de saglik5versin insAllah bana da dua eder misiniz ilk aşılama benim çok heyecanlı ve bir o kadar da umutluyum sizinde mi ilktiİnşallahhbenim çok karışık oldu ilaç dozu çok çok fazla olmuş 4e çıktık bı ara sayı olarak şimdi hastanede yatıyorum kanama ile 1 tanesi eksilmiş 3 kalmış inşallah sağlıkla gelirler
inşallah güzel haberler alırsınız sizde
![]()
Ederim tabiki deNe neeee üçüz müü ayyy Allah'ım sağlıkla hepsini kucağınıza vermeyi nasip etsin size de saglik5versin insAllah bana da dua eder misiniz ilk aşılama benim çok heyecanlı ve bir o kadar da umutluyum sizinde mi ilkti
Ne güzel darısı bana , öneriniz var mı bu süreçte ne yaptınız nasıl beslendinizEderim tabiki deevet ilk aşılama benim
sabah sabah şu mesaj o kadar sevindirdi ki :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bizim başımıza, tüm isteyenlere :)İnşallahhbenim çok karışık oldu ilaç dozu çok çok fazla olmuş 4e çıktık bı ara sayı olarak şimdi hastanede yatıyorum kanama ile 1 tanesi eksilmiş 3 kalmış inşallah sağlıkla gelirler
inşallah güzel haberler alırsınız sizde
![]()
Aminn inşallahsabah sabah şu mesaj o kadar sevindirdi ki :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bizim başımıza, tüm isteyenlere :)