Selam hanımlar, geçen hafta perşembe günü muayeneye gittim, toplam yumurta sayımı söylenmedi, doktor 1 tane 17 mm var 2 gün sonra gece 23.00 da çatlatma iğnesini yap, pazartesi 8.30 da gel eşinden örnek alınsın ve aşılama yapılsın dedi. Odadan çıkacağım esnada doktor bana çok fazla ümitlenmemi söyledi ben de bir sorun mu var neden böyle bir şey söylediniz dediğimde aşılamaın oranının düşük olduğunu kadınların çok ümitlenip heveslenip negatif gördüğünde depresyona girdiğini söyledi. Pazartesi günü 11 gibi aşılama yapıldı. O gün ve ertesi gün hafif kasıklarımda ağrı vardı. Şu an 4. Gündeyim aşılama gününden itibaren başlayıp bugüne kadar devam eden tek şey gaz. Arada çok ufak kasıklarım ağrıyor ama gazdan dolayı mı aşılamadan dolayı mı bilmiyorum. Aşılama günü ve dün birliktelik oldu. Bu süreçte sürekli uzanıyorum kendimi yormuyorum yemeğimi bile annem yapıyor. Bu süreçte yaşadıklarınızı bana anlatır mısınız istemsizce sürekli aşılama sürecini araştırıyorum. Siz bugünlerde ne yaşamıştınız?