• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci?

Aşılama sonrası onuncu günde öğrendim 7.37 çıkmıştı değerim sonra da yükseldi çok şükür kasık ağrısı aşılamadan beri var halada ara ara devam ediyor
Progestan fitil kullandınız mı
Bende 6 Nisan'da oldu aşılama benim de aşılama da çok az kanama oldu kalkınca gördüm ve aşılamadan sonrada ağrım vardı hala ağrım var dün progestan kullanmaya başladım yine hafif kanama oldu bir daha olmadı 4. Günündeyim hala ağrım
Arkadaşımda aşılama ile hamile kaldı o hiç ağrı kanama yaşamadım dedi bende
İlk kendimi sıktım spakulum takarken de ondan oldu kanama ağrı diye düşündüm şimdide progestandan mı diye düşündüm

Progestan fitil kullandınız mı
Bende 6 Nisan'da oldu aşılama benim de aşılama da çok az kanama oldu kalkınca gördüm ve aşılamadan sonrada ağrım vardı hala ağrım var dün progestan kullanmaya başladım yine hafif kanama oldu bir daha olmadı 4. Günündeyim hala ağrım
Arkadaşımda aşılama ile hamile kaldı o hiç ağrı kanama yaşamadım dedi bende
İlk kendimi sıktım spakulum takarken de ondan oldu kanama ağrı diye düşündüm şimdide progestandan mı diye düşündüm
Kullanıyorum hala 8. Haftaya giricem fitile devam dedi doktor kanama da aşılama yapıldığı ilk 1. Saatinde lekelenme oldu oda aşılamadan dolayı olur dedi doktor sonra hiç olmadı çok şükür kasık ağrılarım geçti göğüs ağrım ve mide bulantım var sadece fitilden dolayı kanama olur mu bilemem yaşamadım çünkü dediğim gibi sadece aşılama olduğu ilk saat oldu umarım sizinkide tutmuştur

Kullanıyorum hala 8. Haftaya giricem fitile devam dedi doktor kanama da aşılama yapıldığı ilk 1. Saatinde lekelenme oldu oda aşılamadan dolayı olur dedi doktor sonra hiç olmadı çok şükür kasık ağrılarım geçti göğüs ağrım ve mide bulantım var sadece fitilden dolayı kanama olur mu bilemem yaşamadım çünkü dediğim gibi sadece aşılama olduğu ilk saat oldu umarım sizinkide tutmuştur
Anladım. Teşekkür ederim. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bizede nasip etsin amin amin 🤲🏻

Merhaba aşılamadan sonra fazla idrara çıkma ve gaz probleminiz oldumu acaba

Selam kızlar😊
İlk aşılamamızda sperm sayısı 2milyondu ve aşılamadan sonra kendime çok dikkat ettim hep dinlendim, kendimi dinledim, günleri saydım, defalarca test yaptım ve hissetmeye çalıştım ve sonuç negatifti. Sperm sayısının azlığından dolayı ve birleşme problemimizden ötürü doktorumuz tüp bebek önerdi ancak bir aşılama daha istedim. Aşılama günü eşimin sperm sayısı bırakın milyonu 800bin idi. İşlem sırasında acı çektim kanamam oldu ancak sonrasında geçti. Beklentim o kadar düşüktü ki eve gelince temizlik yaptım ve gerçekten 10gün bir kere bike test yapmadım hatta test günü gidip eczaneden test aldım önceden almak bile istememiştim. Hatta arttırıyorum duphaston ilacını bile düzenli kullanmadım😕 test günü geldiğinde sonuca inanamamıştım. Üzerinden çoook zaman geçti. Aşılama hamilelik doğum lohusalık bile geçti ve bebeğim yatağında uyuyor kameradan onu izliyorum şuan🥰 Belki en umutsuz hissettiğiniz zaman, birşeylerin olduğu zamandır. Hepsi çok kıymetli💖 hepinizin kucağı boş kalmasın🌸

Yumurta ve sabunla yakı şeklinde yapılıyor bel ve kasıklara ama ilmîni bilen birinin yapması gerekiyor yani koca karı yöntemi aslında ama işe yaradığına bizzat şahit olduğum için söylüyorum benim aşılama tutmazsa bu ay bende yaptıracağım adet bittikten sonra yapılıyor yumurtlama gününe denk gelinirse daha iyi tabii o yani yumurta ve sabunla yakı yapıyor ama o yakı dururken 3 gün eş ile birliktelik yaşanması gerekiyormuş annemin bu şekilde 4 sene sonunda çocuğu olmuş
Merhaba söylediğiniz islemi yaptırdınız mi

Back
X