bende aşılama oldum canım bendede pko varHerhangi bir sorununuz var mıydı? Bende pko var çarşamba günü aşılama olucam Allahın izniyle
Ayybende aşılama oldum canım bendede pko var
Kizlar selam cok gec gördüm sanirim ama sorayim görürseniz yazarsniz artik cok sevinirim.. bende pko var adet düzensizligi ve kilo cok aldim yani pko ile aşilama hemen tutarmi? Aşilama yaparken klomen almanizi istiyormu doktorlar canim? Nasil bisey acaba 3 yillik evliyim hic olmadi bebekHerhangi bir sorununuz var mıydı? Bende pko var çarşamba günü aşılama olucam Allahın izniyle
2.5 yıllık evliyim canım bende pko kilo adet düzensizliği bende de var. Ama hemen tutarmı orasını inan bende bilmiyorum 3 ay klomen 3 ay letu kullandım gebelik olmadı artık aşılamaya geçtik.Kizlar selam cok gec gördüm sanirim ama sorayim görürseniz yazarsniz artik cok sevinirim.. bende pko var adet düzensizligi ve kilo cok aldim yani pko ile aşilama hemen tutarmi? Aşilama yaparken klomen almanizi istiyormu doktorlar canim? Nasil bisey acaba 3 yillik evliyim hic olmadi bebek
Anladim canim ben klomen hap olarak kullandim 2-3 defa ama suan ara verdim yani varmi gelisme aşilamadan?2.5 yıllık evliyim canım bende pko kilo adet düzensizliği bende de var. Ama hemen tutarmı orasını inan bende bilmiyorum 3 ay klomen 3 ay letu kullandım gebelik olmadı artık aşılamaya geçtik.
Ben çarşamba günü oldum aşılama canım. Gonalf diye bi iğne ile büyüttük yumurtaları biz. Ama her doktorun tedavisi farklı oluyor bazıları klomen gibi haplarla bazıları gonalfın muadili bir ilaç ile büyütüyor yumurtaları 2 günde bir kontrole gittik her kontrolde e2 değerimi ölçtü. Yumurta istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vurdum 36 saat sonra aşılamam oldu
Canım 9. Gündeyim henüz test yapmadım salı günü yapıcam inşallah güzel sonuçlanır rabbim hayırlı olanı versin hakkımızdaAnladim canim ben klomen hap olarak kullandim 2-3 defa ama suan ara verdim yani varmi gelisme aşilamadan?
Amin canim sakin yapma ozaman ve bisey düsünme cik sayfadan arastirma bile lütfen hersey gönlünce olsunCanım 9. Gündeyim henüz test yapmadım salı günü yapıcam inşallah güzel sonuçlanır rabbim hayırlı olanı versin hakkımızda
Çok teşekkür ederim canım. Burda vakit geçirmek hoşuma gidiyor artık belirti falan aramayı bıraktım canım arkadaşlarım var onları takip ediyorumAmin canim sakin yapma ozaman ve bisey düsünme cik sayfadan arastirma bile lütfen hersey gönlünce olsun⚘
Ozaman iyi canim hadi bakalim şans senden yana olsun bugun hidirellez bir kagida dilegini yaz gül agacina as ve ertesi günü bir dereye yada su akan biyere at gitsin :)Çok teşekkür ederim canım. Burda vakit geçirmek hoşuma gidiyor artık belirti falan aramayı bıraktım canım arkadaşlarım var onları takip ediyorumkendimle ilgili nötrüm sadece dua ediyorum bol bol.
Yaa ben doğuda dış karakoldayım yapamayacam onu. Zaten de pek inancım yok öyle şeylere dua etmek daha doğru benceOzaman iyi canim hadi bakalim şans senden yana olsun bugun hidirellez bir kagida dilegini yaz gül agacina as ve ertesi günü bir dereye yada su akan biyere at gitsin :)
Anladim canim tabiki duanda israrli ol rabbim nasip eder ama böyle seylerde güzel ya ben seviyorum cokYaa ben doğuda dış karakoldayım yapamayacam onu. Zaten de pek inancım yok öyle şeylere dua etmek daha doğru bencedirek rabbimden istemek daha mantıklı
Canim naptin tuttu mu aşilaman peki :)?2.5 yıllık evliyim canım bende pko kilo adet düzensizliği bende de var. Ama hemen tutarmı orasını inan bende bilmiyorum 3 ay klomen 3 ay letu kullandım gebelik olmadı artık aşılamaya geçtik.
Ben çarşamba günü oldum aşılama canım. Gonalf diye bi iğne ile büyüttük yumurtaları biz. Ama her doktorun tedavisi farklı oluyor bazıları klomen gibi haplarla bazıları gonalfın muadili bir ilaç ile büyütüyor yumurtaları 2 günde bir kontrole gittik her kontrolde e2 değerimi ölçtü. Yumurta istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vurdum 36 saat sonra aşılamam oldu
Yok aşko nasip değilmiş bu gün aşılama günü dahil14. Gün sabah negatifi gördüm. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallahCanim naptin tuttu mu aşilaman peki :)?
Ins canim hayirlisi olsun tabikiYok aşko nasip değilmiş bu gün aşılama günü dahil14. Gün sabah negatifi gördüm. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah
canım e2 değerine neden bakıyorlardı2.5 yıllık evliyim canım bende pko kilo adet düzensizliği bende de var. Ama hemen tutarmı orasını inan bende bilmiyorum 3 ay klomen 3 ay letu kullandım gebelik olmadı artık aşılamaya geçtik.
Yumurtanın kalitesini ve çatlama aşamasına geldiğini anlıyorlarmış canım. e2 250 300 olunca yumurta olgunlaşmış çatlamaya hazır oluyormuş. Benim 265 olduğunda çatlama iğnesini vurmuştum. Tabi yumurta sayısı arttıkça değer de artıyormuş. Benim bir tane gelişen yumurtam vardı.canım e2 değerine neden bakıyorlardı
Bilgilendirdiğin için saol kuzum. Peki kaç mm iken aşılama oldun ? Daha snra ilaç kullandın mıYumurtanın kalitesini ve çatlama aşamasına geldiğini anlıyorlarmış canım. e2 250 300 olunca yumurta olgunlaşmış çatlamaya hazır oluyormuş. Benim 265 olduğunda çatlama iğnesini vurmuştum. Tabi yumurta sayısı arttıkça değer de artıyormuş. Benim bir tane gelişen yumurtam vardı.
Ne demek canım benim 18.5 mm du gündüz bakmıştık gece saat 2 de iğne vurdum. 36 saat sonra aşılama oldu. Bildiğim kadarıyla iğneden sonra da yumurta büyümeye devam ediyormuş. Sonrasında progestan verdi doktorum normalde ağızdan alınıyormuş bana fitil olarak kullan dedi. Fitil olarak kullandım 14 gün boyunca 14. Gün test negatifti bıraktım iki gün sonra regl oldum canım tutmadı malesefBilgilendirdiğin için saol kuzum. Peki kaç mm iken aşılama oldun ? Daha snra ilaç kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?