Aşılama Aşılama sürecim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

qulcan21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
5
3
1
29
Arkadaşlar merhabalar aşılamada hamile kaldım merak edenler varsa sorularınızı cevaplarım.

Herhangi bir sorununuz var mıydı? Bende pko var çarşamba günü aşılama olucam Allahın izniyle

bende aşılama oldum canım bendede pko var
Ayy
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah❤
Aşılama ile mi hamile kaldın canım ne kadardır deniyordun sürecin nasıldı?

Herhangi bir sorununuz var mıydı? Bende pko var çarşamba günü aşılama olucam Allahın izniyle
Kizlar selam cok gec gördüm sanirim ama sorayim görürseniz yazarsniz artik cok sevinirim.. bende pko var adet düzensizligi ve kilo cok aldim yani pko ile aşilama hemen tutarmi? Aşilama yaparken klomen almanizi istiyormu doktorlar canim? Nasil bisey acaba 3 yillik evliyim hic olmadi bebek

2.5 yıllık evliyim canım bende pko kilo adet düzensizliği bende de var. Ama hemen tutarmı orasını inan bende bilmiyorum 3 ay klomen 3 ay letu kullandım gebelik olmadı artık aşılamaya geçtik.
Ben çarşamba günü oldum aşılama canım. Gonalf diye bi iğne ile büyüttük yumurtaları biz. Ama her doktorun tedavisi farklı oluyor bazıları klomen gibi haplarla bazıları gonalfın muadili bir ilaç ile büyütüyor yumurtaları 2 günde bir kontrole gittik her kontrolde e2 değerimi ölçtü. Yumurta istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vurdum 36 saat sonra aşılamam oldu

Anladim canim ben klomen hap olarak kullandim 2-3 defa ama suan ara verdim yani varmi gelisme aşilamadan?

Anladim canim ben klomen hap olarak kullandim 2-3 defa ama suan ara verdim yani varmi gelisme aşilamadan?
Canım 9. Gündeyim henüz test yapmadım salı günü yapıcam inşallah güzel sonuçlanır rabbim hayırlı olanı versin hakkımızda

Canım 9. Gündeyim henüz test yapmadım salı günü yapıcam inşallah güzel sonuçlanır rabbim hayırlı olanı versin hakkımızda
Amin canim sakin yapma ozaman ve bisey düsünme cik sayfadan arastirma bile lütfen hersey gönlünce olsun

Amin canim sakin yapma ozaman ve bisey düsünme cik sayfadan arastirma bile lütfen hersey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim canım. Burda vakit geçirmek hoşuma gidiyor artık belirti falan aramayı bıraktım canım arkadaşlarım var onları takip ediyorum kendimle ilgili nötrüm sadece dua ediyorum bol bol.

Çok teşekkür ederim canım. Burda vakit geçirmek hoşuma gidiyor artık belirti falan aramayı bıraktım canım arkadaşlarım var onları takip ediyorum kendimle ilgili nötrüm sadece dua ediyorum bol bol.
Ozaman iyi canim hadi bakalim şans senden yana olsun bugun hidirellez bir kagida dilegini yaz gül agacina as ve ertesi günü bir dereye yada su akan biyere at gitsin :)

Ozaman iyi canim hadi bakalim şans senden yana olsun bugun hidirellez bir kagida dilegini yaz gül agacina as ve ertesi günü bir dereye yada su akan biyere at gitsin :)
Yaa ben doğuda dış karakoldayım yapamayacam onu. Zaten de pek inancım yok öyle şeylere dua etmek daha doğru bence direk rabbimden istemek daha mantıklı

Yaa ben doğuda dış karakoldayım yapamayacam onu. Zaten de pek inancım yok öyle şeylere dua etmek daha doğru bence direk rabbimden istemek daha mantıklı
Anladim canim tabiki duanda israrli ol rabbim nasip eder ama böyle seylerde güzel ya ben seviyorum cok

Canim naptin tuttu mu aşilaman peki :)?

canım e2 değerine neden bakıyorlardı

canım e2 değerine neden bakıyorlardı
Yumurtanın kalitesini ve çatlama aşamasına geldiğini anlıyorlarmış canım. e2 250 300 olunca yumurta olgunlaşmış çatlamaya hazır oluyormuş. Benim 265 olduğunda çatlama iğnesini vurmuştum. Tabi yumurta sayısı arttıkça değer de artıyormuş. Benim bir tane gelişen yumurtam vardı.

Bilgilendirdiğin için saol kuzum. Peki kaç mm iken aşılama oldun ? Daha snra ilaç kullandın mı

Bilgilendirdiğin için saol kuzum. Peki kaç mm iken aşılama oldun ? Daha snra ilaç kullandın mı
Ne demek canım benim 18.5 mm du gündüz bakmıştık gece saat 2 de iğne vurdum. 36 saat sonra aşılama oldu. Bildiğim kadarıyla iğneden sonra da yumurta büyümeye devam ediyormuş. Sonrasında progestan verdi doktorum normalde ağızdan alınıyormuş bana fitil olarak kullan dedi. Fitil olarak kullandım 14 gün boyunca 14. Gün test negatifti bıraktım iki gün sonra regl oldum canım tutmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…