Canim şimdi kan testine gidiyorum sağlık ocağına kısmetse yarın sonuç çıkar ozaman bilgilendiricem.zingarina10 Emnsrn
Kızlarrrr.. aşılama kardeşlerim.son durumlar ne....
Regl olmadıkca umut var :)
Emnsrn senin testler pozitif sanki ya heyecanlandım ben de şimdiii
ay hemen yazıyorsun buraya sonuç çıkıncaaaaaCanim şimdi kan testine gidiyorum sağlık ocağına kısmetse yarın sonuç çıkar ozaman bilgilendiricem.Sen naptin
Canımmmm ben yarın sabahtan kan testi vereyim diyorum ama belki cumayı da bekleyebilirim. 0 progestanı artık almak istemediğim için yarın vereyim kurtulayım diyorum ama bilmiyorum bakalım. Sen naptın? Var mı hiç belirti bir şey? Cuma verecektin dimi sen testzingarina10 Emnsrn
Kızlarrrr.. aşılama kardeşlerim.son durumlar ne....
Regl olmadıkca umut var :)
Emnsrn senin testler pozitif sanki ya heyecanlandım ben de şimdiii
Tabiki de yazacamay hemen yazıyorsun buraya sonuç çıkıncaaaaa
İnşallah arkadaşım güzel haberler alırsın sendeİnşaAllah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız közle benimde bugün aşılamamın 10. Günü erken gebelik testi yaptım ama böyle gözle zor görülen bir silik var güzel haberler alırız inşaAllah
inşaAllah canım senin sonucun çıktımıİnşallah arkadaşım güzel haberler alırsın sende
Canim benim sağlık ocağında verdiğim için belki akşam enabizda görürüm yada yarın gorebilirimİnşaAllah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız közle benimde bugün aşılamamın 10. Günü erken gebelik testi yaptım ama böyle gözle zor görülen bir silik var güzel haberler alırız inşaAllah
inşaAllah canım senin sonucun çıktımı
Yaaa benimde kahverengi leke oldu ama iki damla kadar başkada olmadı canim.yerlesme kanaması ya adet döneminde olurmuş yada adete 1 kaç gün önce ama kanama şeklinde olmazmış canim bekle bakalım umarım regl degildirKızlar bende sildikçe gelen çok hafif pembe bi akıntı başladı. Regl de böyle başlıyor benimregl mi yerleşme mi bilmiyorum aşılamanın 13. Günü yerleşme olmaz heralde?
Senin iki damla olmuş kuzum başka da olmamış. Başka olmadığı için yerleşme olması yüksek ihtimal. Benim affedersin akıntı gibi çok çok açık pembe sildikçe geliyor. Normalde böyle başlıyor benim regl sonrasında da hemen kanamaya çeviriyor. Bakalım kanamaya çevirecek miYaaa benimde kahverengi leke oldu ama iki damla kadar başkada olmadı canim.yerlesme kanaması ya adet döneminde olurmuş yada adete 1 kaç gün önce ama kanama şeklinde olmazmış canim bekle bakalım umarım regl degildir
Yaaa hayırlısı olsun kuzum ya.umarim herşey istediğin gibi olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Senin iki damla olmuş kuzum başka da olmamış. Başka olmadığı için yerleşme olması yüksek ihtimal. Benim affedersin akıntı gibi çok çok açık pembe sildikçe geliyor. Normalde böyle başlıyor benim regl sonrasında da hemen kanamaya çeviriyor. Bakalım kanamaya çevirecek mi
İnş canım benim zaten umudum yoktu muhtemelen regle çevirir bu neyse yapacak bir şey yok devamı gelmezse veririm artık yarın testiYaaa hayırlısı olsun kuzum ya.umarim herşey istediğin gibi olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Aynen tam gelmedende kötü düşünmemek lazım benim yengem iki gün adet gibi görmüştü hamileliginde.simdi benim yeğen 15 yaşındaİnş canım benim zaten umudum yoktu muhtemelen regle çevirir bu neyse yapacak bir şey yok devamı gelmezse veririm artık yarın testi
İnş canım regl ise hemen çevirmesi lazım zaten öyle oluyor bazen benim. Ama regl olacak gibi de sızı var. Hiç bilmiyorum, yarın doktoruma sorup ona göre kan vericem bakalım. Sen sonucun çıkar çıkmaz yaz buraya moral olsunAynen tam gelmedende kötü düşünmemek lazım benim yengem iki gün adet gibi görmüştü hamileliginde.simdi benim yeğen 15 yaşında
Tamam canim baktım enabiza ama daha düşmemiş.bende merak ediyorum.bende bugün test yaptım kendimce beta olcuorumİnş canım regl ise hemen çevirmesi lazım zaten öyle oluyor bazen benim. Ama regl olacak gibi de sızı var. Hiç bilmiyorum, yarın doktoruma sorup ona göre kan vericem bakalım. Sen sonucun çıkar çıkmaz yaz buraya moral olsun
Ay hayırrrr diğerinden daha koyu geldi bana buTamam canim baktım enabiza ama daha düşmemiş.bende merak ediyorum.bende bugün test yaptım kendimce beta olcuorumama sanki hep aynı hiç koyulmuo rengi bu nasıl iş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?