Evet bazı şeyler regle 10 gün kala oluodu bende Ama bazıları tuhaf tuhaf batmalar çok olmuodu kısmet bakalım umutsuzluğa kapilmiorum ihtimaller arasındayım halaAy canım daha ne olsun :) normalde olur mu regl öncesi bu belirtiler? Benim normalde regle 1 hafta kala başlar sonra biter reglden 1 gün önce tekrar başlar şuan daha 10 gün gösteriyor regle ama aşılamadan sonra 14 sayarsak 8 gün var bakalım
Ben niyese kendim için umutlu değilim ya. Rahim durumu sıkıntılı benim. Bi ihtimal denedim işte aşılamayı. Sanki asla hamile kalamayacak gibi hissediyorum dünyanın en zor şeyi gibi geliyor.. etrafıma konunun makarasını yapıyorum sürekli ama bazı günler cidden fırtına kopuyor insanın içinde.Evet bazı şeyler regle 10 gün kala oluodu bende Ama bazıları tuhaf tuhaf batmalar çok olmuodu kısmet bakalım umutsuzluğa kapilmiorum ihtimaller arasındayım hala
Rahim neden sıkıntılı.Ben niyese kendim için umutlu değilim ya. Rahim durumu sıkıntılı benim. Bi ihtimal denedim işte aşılamayı. Sanki asla hamile kalamayacak gibi hissediyorum dünyanın en zor şeyi gibi geliyor.. etrafıma konunun makarasını yapıyorum sürekli ama bazı günler cidden fırtına kopuyor insanın içinde.
Rahim filmi çektirdim canım 5 ay önce sağ tüpüm yokmuş doğuştan :/ rahmin sağ tarafı da gelişmemiş unicorn uterus diye geçiyormuş. Yani şöyle sağdan yumurtladığım her ay boşuna gidiyor :) bu aşılamada soldan gelişti şansıma yumurta yoksa iptaldi.Rahim neden sıkıntılı.
Yaaa olsun bozma moralini bellimi olur.kac kişi duydum tek tüple hamile kalan.bide dediğin gibi soldan yumurta gelmiş hala ihtimaller arasındasin.bence herzaman Rabbimden gelen bir mucize vardırRahim filmi çektirdim canım 5 ay önce sağ tüpüm yokmuş doğuştan :/ rahmin sağ tarafı da gelişmemiş unicorn uterus diye geçiyormuş. Yani şöyle sağdan yumurtladığım her ay boşuna gidiyor :) bu aşılamada soldan gelişti şansıma yumurta yoksa iptaldi.
İnş be canımYaaa olsun bozma moralini bellimi olur.kac kişi duydum tek tüple hamile kalan.bide dediğin gibi soldan yumurta gelmiş hala ihtimaller arasındasin.bence herzaman Rabbimden gelen bir mucize vardır
İnş be canımhepimizin gönlünden geçen olsun gerçekten bizi bizden başka kimse anlayamıyor, en kısa zamanda kavuşalım Kanı ne zaman vereceksin? Seninle de aramız yakındı.
Amin canım benimİnş be canımhepimizin gönlünden geçen olsun gerçekten bizi bizden başka kimse anlayamıyor, en kısa zamanda kavuşalım Kanı ne zaman vereceksin? Seninle de aramız yakındı.
Bu yorumu size doktor mu yaptı benim de dış gebelikten dolayı sağ tüpüm yok. Ultrason ile bakıldığında iki tarafta da yumurta büyüklüklerini söylediler sol tarafta 20mm olduğunu söyledi. 30 Ocakta aşılama oldum beklemedeyim. Siz ne zaman test yapacaksınız ?Rahim filmi çektirdim canım 5 ay önce sağ tüpüm yokmuş doğuştan :/ rahmin sağ tarafı da gelişmemiş unicorn uterus diye geçiyormuş. Yani şöyle sağdan yumurtladığım her ay boşuna gidiyor :) bu aşılamada soldan gelişti şansıma yumurta yoksa iptaldi.
Benim rahim filminde çıktı canım. Yani 33 yaşındayım bu zamana kadar girdiğim ultrasonda hiç böyle bir şey dememişlerdi zaten ultrasonda görünmüyormuş. Benim sağ tüpüm doğuştan yok. Rahmin de sağ kısmı gelişmemiş. Ama 2 yumurtalık var ikisinden de aktif yumurtluyorum ama işte sağdan yumurtladığımda boşuna gidiyor :/ bende 30 ocakta yumurtladım. 1 yumurta istiyordu doktor ve o da şükür soldan geldi bu ay. Senin nereden gelişti yumurta aşılamada?Bu yorumu size doktor mu yaptı benim de dış gebelikten dolayı sağ tüpüm yok. Ultrason ile bakıldığında iki tarafta da yumurta büyüklüklerini söylediler sol tarafta 20mm olduğunu söyledi. 30 Ocakta aşılama oldum beklemedeyim. Siz ne zaman test yapacaksınız ?
Haa tamam her iki tarafta da büyümedi iyi bir şey canım benim rahmin sağ tarafı gelişmediği çoklu gebelik istemediler ondan 1 yumurta istendi. Senin soldaki de 20 mm olmuş zaten inş tutar oBu yorumu size doktor mu yaptı benim de dış gebelikten dolayı sağ tüpüm yok. Ultrason ile bakıldığında iki tarafta da yumurta büyüklüklerini söylediler sol tarafta 20mm olduğunu söyledi. 30 Ocakta aşılama oldum beklemedeyim. Siz ne zaman test yapacaksınız ?
Kız erken değil miAmin canım benimben salı yada Çarşamba kan vermeyi düşünüyorum.ama onun öncesinde küçük bir gebelik test kaçamağı yapabilirim
30 ocakta aşılama oldum canim.yani Perşembe günü 14.gun olcak.tabi ben perşembeye bekleyebilirmiyim fikrim yokKız erken değil misen 31 ocakta olmadın mı aşılamayı? Ben 30 ocakta oldum 14 gün sonra ver kan testini dedi ama 15. gün cuma ya cuma vericem ya da 17. gün pazartesi vermeyi düşünüyorum regl olmazsam.
Bugün aşılamanın 9.günü yoğun bir beyaz akıntı var sizde de öyle mi ?30 ocakta aşılama oldum canim.yani Perşembe günü 14.gun olcak.tabi ben perşembeye bekleyebilirmiyim fikrim yok
Vala bendede akıntı varda progestani fitil olarak kullanıyorum.onun akıntısı die yoruyorum benBugün aşılamanın 9.günü yoğun bir beyaz akıntı var sizde de öyle mi ?
Ben kullanmıyorum fitil yazmadı doktor.Vala bendede akıntı varda progestani fitil olarak kullanıyorum.onun akıntısı die yoruyorum ben
Sizde süt beyazı bir akıntı var mı ? Bende bugün yoğun oluştuKız erken değil misen 31 ocakta olmadın mı aşılamayı? Ben 30 ocakta oldum 14 gün sonra ver kan testini dedi ama 15. gün cuma ya cuma vericem ya da 17. gün pazartesi vermeyi düşünüyorum regl olmazsam.
Benim de aynı şekilde 30 Ocakta aşılama oldum bekliyorumValla bilemiyorm ki güzel bir subat hedıyesı olur aslnda :)
Umidini kesme. Bende kullanıyem sabah aksam hap bıde ignesnı verdi
Olmuş gibi yapın evrene enerjı gönderın diyolar ya olmus gibi karnmı seviyorm falan
Artık sonucu kısmet :) allahtann umit kesilmez. Beklenen adetm de 14 subat zaten
Bende de beyaz akıntı var biraz ama regle yakınken hep olur genelde :/Bugün aşılamanın 9.günü yoğun bir beyaz akıntı var sizde de öyle mi ?
Bu grup hep aynı gün aşılama oldu heralde :) bu hafta belli olacak kızlarBenim de aynı şekilde 30 Ocakta aşılama oldum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?