• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA SÜRECİMMM

Kızlar konu açtım ama buraya da sorayım dedim cevap gelmeyince öncelikle rabbim cektigimiz cefalari mucizeye döndürüp sevinç nasip etsin

Bende bu gonl f kullandım sürekli git gel kontrole direnç gösterdi yumurtalar cuma tekrar çağırdı kontrole üç tane var ama yeterli büyüklükte değil aşılama için

Cuma günü ilacın 16. Günü olacak ve daha aşılama için gün verilecek bu kadar geç aşılama olmak normalmi hiç umudum kalmadı gibi geç kalmis hissediyorum
kaç mm

Sağda 14.5
Solda 16 ve 17 yarın yani cuma günü gitcem baalim son durum ne ama çok geç oldu o yüzden korku
yumurtanın geç büyümesi sorun değil ki öenmli olan 1 tane sperm ve yumurtanın döllenmesi
kontrollü büyütüyorlar çatlatıyorlar

Anladım böylesi daha iyi olur. Çünkü gerçekten zaman geçmiyor. 5. Günde kan değerlerime filan bakıldı tüm hormonlara da bakmışlardı aile hekimliğinden. Progesteron 38 küsür Beta 22 küfürdür tabii ilaç etkisi ama yinede içim kıpır kıpır 😇
Merhaba aynı durum benim de başıma geldi yazmak istedim benim 5. Gün yoğun kanamam oldu kan verdim beta 16 çıktı ama 6. Gün tekrar gittim kanamam kesildi muayene oldum embriyo oluşmuş ama kanama kesilirse bir ihtimal tutunabilir dedi progesteron 59.3 çıktı beta 12 ye düşmüştü 6. Gün daha çok erken demişti düşebilir de çıkabilir de hepsi ilacın etkisi. En sağlıklı 14. Gün 💖 Rabbim nasip etsin inşallah 🤲

Merhaba aynı durum benim de başıma geldi yazmak istedim benim 5. Gün yoğun kanamam oldu kan verdim beta 16 çıktı ama 6. Gün tekrar gittim kanamam kesildi muayene oldum embriyo oluşmuş ama kanama kesilirse bir ihtimal tutunabilir dedi progesteron 59.3 çıktı beta 12 ye düşmüştü 6. Gün daha çok erken demişti düşebilir de çıkabilir de hepsi ilacın etkisi. En sağlıklı 14. Gün 💖 Rabbim nasip etsin inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimize nasip olsun 🤲sizin son durumunuz nedir. Benim kanama filan yok ama adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrım var

Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimize nasip olsun 🤲sizin son durumunuz nedir. Benim kanama filan yok ama adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrım var
Benim beta düştü maalesef. 14. Güne kaşar çıkar mı bilemem

Benim sürecim olumsuz sonuçlandı malesef ilk asilamamdi aşılama +13 de idrar net şekilde negatif çıktı bugun zaten tüm belirtilerim de kayboldu anlamıştım

merhaba hanımlar
2023 yılında evlendim. 8 ay sonra denemeye başladık. ikinci ayımda hamile olduğumu öğrendim ama malesef boş gebelik ile sonuçlandı. ardından vucut tahliye etmedi kürtaj olmak zorunda kaldım. kürtaj esnasında perdeden şüphelendiler ve hsg çekildim. genetik teste gittik ve bende kan pıhtılaşması çıktı. şüpheleri haklı çıktı ve hsg de derin perde tespit edildi. histeroskopi ile ameliyat oldum. sonrasında yine hiç olmadı kimyasal bile yaşamadım.
ve aralık ayında şehir hastanesinde aşılamaya başladım. bu arada esimde morfoloji 1 , baş ve boyun anamalisi çıktı.
aşılama sürecim ise
hsg , adetin 3 günü kan tahlili , ultrason ve diğer kan işlemleri yapıldıktan sonra adetin 3. günü gittim.
gonal-f 450 verdiler ve günlük 75 doz vurundum. sonrasında 3 ocak 2026 da çatlatma iğnemi yapıp 5 ocakta aşılamamı oldum.
19 şubat kan tahlili vermeye gideceğim. lütfen bilgi paylaşımı yapalımmmm
Merhabalar bende Kayseri şehir hastanesinde aşılama yaptırmak istiyorum süreç nasıl ilerliyor acaba bilgi almam mümkün mü, çok sıra beklediniz mi hemen oluyor mu

Merhabalar bende Kayseri şehir hastanesinde aşılama yaptırmak istiyorum süreç nasıl ilerliyor acaba bilgi almam mümkün mü, çok sıra beklediniz mi hemen oluyor mu
mustafa bertan demir yada ilknur çöl madendağdan randevu alıyorsunuz.
sonrasında size yaptırmanız gereken testlerin olduğu küçük bi kağıt veriyorlar. o listedeki tahlillere göre tahlillerinizi yaptırıp en son hsg rahim filmi çekiyorlar. tüm tahlilleriniz tamamlandıktan sonra 5. kata yönlendiriyorlar. orda da dosya açtırmak için evrak listesi veriyorlar.
nüfus kayıt örneği evlilik cüzdanı fotokopisi fotograf gibi. smear testi de istiyorlar onu da muhakkak yaptırın. burda dosyayı açtırdıktanm sonra detin 2. yada 3. günü gel diyorlar sabah 8 de orda oluyorsunuz. kan ve vajinal ultrason bakıyorlar. yumurta büyütme tedavısi yapıyorlar.
yanlız sizin durumunuz nedir bilmiyorum ama eşinizin sperm testini de istiyorlar. tüm tahlilleri 5. kata verince doktor değerlendirip aşılamamı tüp bebek mi diye karar veriyor.
benimki sebepsiz infertite idi ondan aşılama deneylim dediler. 2 iğneli aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyolar.
benim tüm işlemlerim 3 ay sürdü. ama hep sabah 8 de ordaydım. üstüne çok düştüm.

sonrasında size yaptırmanız gereken testlerin olduğu küçük bi kağıt veriyorlar. o listedeki tahlillere göre tahlillerinizi yaptırıp en son hsg rahim filmi çekiyorlar. tüm tahlilleriniz tamamlandıktan sonra 5. kata yönlendiriyorlar. orda da dosya açtırmak için evrak listesi veriyorlar.
nüfus kayıt örneği evlilik cüzdanı fotokopisi fotograf gibi. smear testi de istiyorlar onu da muhakkak yaptırın. burda dosyayı açtırdıktanm sonra detin 2. yada 3. günü gel diyorlar sabah 8 de orda oluyorsunuz. kan ve vajinal ultrason bakıyorlar. yumurta büyütme tedavısi yapıyorlar.
yanlız sizin durumunuz nedir bilmiyorum ama eşinizin sperm testini de istiyorlar. tüm tahlilleri 5. kata verince doktor değerlendirip aşılamamı tüp bebek mi diye karar veriyor.
benimki sebepsiz infertite idi ondan aşılama deneylim dediler. 2 iğneli aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyolar.
benim tüm işlemlerim 3 ay sürdü. ama hep sabah 8 de ordaydım. üstüne çok düştüm.
Bende polikistik over var. Hiç aşılama yaptırmadım rahim filmim Ocak ayında çekildi yeniden istemezler sanırım değil mi

Smear olmadan olmuyor mu ya 😥 hiç vermedim çok korkuyorum

olmadan oluyor mu bilmiyorum ama smear dünyanın en kolayı işlemi hiç korkma. yatıyorsun vajinanın ucundan sürüntü alıyor hepsi bu kadar

o şart hatta aşağıda bende atlamışlar 5. kata çıktığımda smear testiniz yok dediler özele gittim. orda hızlıca yaptırıp adet günüme yetiştirdim

Bende polikistik over var. Hiç aşılama yaptırmadım rahim filmim Ocak ayında çekildi yeniden istemezler sanırım değil mi
2026 ocakta ise istemezler sanırım. seninki daha kısa sürer

Sonuç ne oldu acaba

sonuç ilk aşılamada tutmuştu. ama fetal megasistis tanısı konuldu. 13 haftalıkken kalbi durdu . şimdi tekrar adet olmayı 2. adetimde gitmeyi bekliyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun bende 2 çatlatma iğnesi vuruldum ama bugün 10 günü negatif sonuç bende aşılama yaptırmak istiyorum ama süreç devlete nasıl oluyor

Back
X