Aşılama Aşılama tecrübe si olanlar fiyat ve tavsiye

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

smyrnalove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
211
62
98
38
Merhaba arkadaslar.Hicbir problem olmadigi halde gebelik elde edemeyip asilama yaptiran varmi?istanbul anadolu yakasinda ozellikle..fiyatlar nasil oluyor, aşamalar,islemler nelerdir bilgisi tecribesi olanlar yazabilirmi?

Merhaba arkadaslar.Hicbir problem olmadigi halde gebelik elde edemeyip asilama yaptiran varmi?istanbul anadolu yakasinda ozellikle..fiyatlar nasil oluyor, aşamalar,islemler nelerdir bilgisi tecribesi olanlar yazabilirmi?
Merhaba ben İstanbul da değilde başka ilde özel klinikte yaptırdım 4000 bin doktora verdim 1500 gonalf çatlatma iğnesi diğer ilaçlar falan 200 falan tutmuştu eşim iki defa sperm testi verdi 300 falan gebelik elde edemedim eğer erkekte sıkıntı varsa şans daha yüksek oluyor aşaması klomen gibi ilaç kullanıp kontrole gidiyorsun eşin test veriyor aşılamadan 1 saat önce eşinin spermine yıkama yapılıyor sonra aşılama yapılıyor 15 dk uzaniyorsun o kadar

6000 tl falan tutmus..cok tutmus yaaa.baya baya tüp bebeğe bise kalmamis fiyat olarak.ben daha ucuz diye dusunmustum..aci falan varmi peki?ve erkekten alinan spermde kaliteli olanimi enjekte ediyorlar ?

6000 tl falan tutmus..cok tutmus yaaa.baya baya tüp bebeğe bise kalmamis fiyat olarak.ben daha ucuz diye dusunmustum..aci falan varmi peki?ve erkekten alinan spermde kaliteli olanimi enjekte ediyorlar ?
Benim olduğum yerde malesef özel klinik olduğu için o kadar pahalı tuttu burada daha uyguna yaptıranlar var . Acısı yok erkekten alınan sağlıklı hareketli spermler seçiliyor.

Rahim filmi çekildiniz mi

Benim olduğum yerde malesef özel klinik olduğu için o kadar pahalı tuttu burada daha uyguna yaptıranlar var . Acısı yok erkekten alınan sağlıklı hareketli spermler seçiliyor.

Rahim filmi çekildiniz mi
Yaptirirsam bende ozelde yaptircam..rahim filmi cekildom ama subat ayinda cekildim.tekrar isterlermi bilmiyorum

Ben avrupa yakasında özel bi hastanede yaptırdım sperm yıkama ve aşılama işlemi dahil 3000₺ verdim. İğne kullanmadım yumurtam ilaçlada güzel geliştiği için femara kullandım doktor bunu önerdi. Bu ilacın fiyatıda 170₺ diye hatırlıyorum önceden bu ilaçtan kullandığım için tekrardan almak zorunda kalmadım elimde vardı. 5 ay öncede ben tüm hormonlarıma baktırdığım için tekrardan test yapmadık. Ekim ayında bi tek 1300₺ye rahim filmi çektirdim onu da ücrete dahil edersem toplam 4300₺ tutmuş oluyo muayene ücretide 200₺ onuda bi kere ödedim 10gün içinde 2.kez gittiğimdede kontrol olduğu için para vermedim son tutar 4500₺ oluyo. Rahim filmini önceden çektirdiyseniz çok bişey tutacağını sanmıyorum.

Sizin asilama tuttumu peki?birde memnun kaldinizmi hastaneden ve dr dan?hangi hastanede yaptirdiniz?

Sizin asilama tuttumu peki?birde memnun kaldinizmi hastaneden ve dr dan?hangi hastanede yaptirdiniz?
12 kasımda yaptırdım daha 3.günümdeyim ama memnun kaldım doktorumu seviyorum. Yenibosnada özel nisa hastanesinde yaptırdım inşaAllah güzel bi sonuç alırım

merhaba canım, koc unv. hastanesınde yaptırdım 3070 tl.
acı vs olmuyor.

Merhaba canim.asilaman tuttumu merak ettim?
Maalesef tutmadı bugun regl oldum aşılama yapılacağı gün eşimin değerlerinde morfoloji,ileri hız ve baş anomalisinin oldukca sıkıntılı olduğunu öğrendik ama yine de yaptık. Eşim 3-4 ay takviye kullanıcak ondan sonra tekrar denicez inşaAllah

Ben fiyatlar yüksek diye devlete gittim 400 TL iğneler 150 çatlama iğnesini ilk asilama yapıldı 9 Aralık gebelik testi yapilicak isteyen herkese versin rabbim

Ozel hastanemi burasi?ve hersey dahilmi?.tuttumu senin?
Ozel üniversitesi hastanesi, aşılama.fiyat paketi 3070₺. Ama aşılama öncesi en az 6ay önce yaptırılmış testler istiyorlar eş ile birlikte onlara da 900₺vermistik başka yerde yaptırdık.
Ben kimyasal geçirdim maalesef
Bu ay ikinci olacak inşallah yarın kontrolüm var ilacım bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…