Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba
reglm 8 gün gecikti 1 hafta önce alt karnımda çok ağrı olmuştu sonraki zamanlar son 3 gündür sadece peçeteye kahverengi leke geliyor dün idrar testi yaptım çıkmadı asıl sorum şu bu ayki reglimde aşılama yaptıracağım şuanki gelen lekeler adet sayılıyor mu doktoruma ulaşamıyorum benzer konu yaşayan varmı teşekkürler
Canım benim gecikme olmadı daha aşılamanın 8. Günü. Yani lekeler varsa bence yerleşme kanaması inşallah 🤲🏼 adet kanı bildiğin adet oluyormuşsun senin ki sadece leke

Merhaba ben 12 gündeyim sonucum 29.22 çıktı ama bundan 2 gün önce yaptığımda 3.48 çıkmıştı hastaneyi arıyorum cvp vermiyorlar acaba normalmi bu hamilemiyim ben
Bence hamilesin canım 🤰🏻😇

Kızlar ben Salı günü tam olarak adet oldum Çarşamba tüm tetkikler için tekrar hormanlar için birde kadındoğum ve dahiliyede testler yaptırdım , anladığım kadarıyla prolaktin yüksek çıkmış 33.63 . Bakalım bugün tekrar doktora gidip göstericem hayırlısı artık .

Kızlar ben Salı günü tam olarak adet oldum Çarşamba tüm tetkikler için tekrar hormanlar için birde kadındoğum ve dahiliyede testler yaptırdım , anladığım kadarıyla prolaktin yüksek çıkmış 33.63 . Bakalım bugün tekrar doktora gidip göstericem hayırlısı artık .
Üzüldüm canım 😞 hayırlısı olsun tekrar aşılama yaptıracak mısın peki?

Çatlatma iğnesi yapmadan da aşılama yapabilir dimi yumurta kendiliğinden çatlarsa

Çatlatma iğnesi yapmadan da aşılama yapabilir dimi yumurta kendiliğinden çatlarsa
Yumurta çatlayıp çatlamadığını anlaman için testler varmış o zaman onu yapman lazım canım. 😉Yumurta büyümesi için kullandığım iğnelerden sonraki gün bana çatlatma iğnesi vurdular 😬

Yumurta çatlayıp çatlamadığını anlaman için testler varmış o zaman onu yapman lazım canım. 😉Yumurta büyümesi için kullandığım iğnelerden sonraki gün bana çatlatma iğnesi vurdular 😬
Anladım yarın kontrolüm var bakalım umarım büyümüştür yumurta😄

Back
X