Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar merhaba.Yillardir takip ettigim foruma dun uye oldum hayirlisiyla.Benim ve esimin bir problemi yok ancak biz is dolayisiyla biraraya gelemiyoruz.Yasim 33 esim 43.Once tup bebek dusunduk 2 doktora gittik.Ikisi de Acibademde ve iyi doktorlardi ancak tup bebek yapmaya ikna olmadilar.Ikisi de problemi olmayan birine o kadar ilac verme taraftari olmadiklarini kendimiz denememizi soylediler.Ancak bahsettigim gibi biz biraraya pek gelemiyoruz.Asilama dusundum ben de.Sizlere sorum asilamalarinizi istanbulda nerelerde yaptirdiginiz ve ne kadar odediginizi mumkunse yazmaniz.Sizlerin gidip memnun kaldiginiz ve tavsiye ettiginiz doktorlar onceligim.Simdiden hepinize tesekkur ederim kizlar.

Merhaba kizlar bebdw eyluldeki adetimde asilama cagrildim uludag uni hastanesinde. Adetimin 2.gunu cagirdilar o gun ne oluyo acaba muayene yapiyolar mi adetliyken yada ultrasondan mi bakiliyor biraz yasayanlardan bilgi alabilir miyim

Merhaba kizlar bebdw eyluldeki adetimde asilama cagrildim uludag uni hastanesinde. Adetimin 2.gunu cagirdilar o gun ne oluyo acaba muayene yapiyolar mi adetliyken yada ultrasondan mi bakiliyor biraz yasayanlardan bilgi alabilir miyim
benim gittiğim yerde kan tahlillerini yapıp alttan muayene ediyorlar

Kızlar merhaba bende evrakları hazırlıyorum bu ay nasipse aşılama olucam 👐🏻 Bende pko var iki senedir olmuyor , aşılamada şans az diye duydum ama içimde bi umut var inşallah olur 🙈

Back
X