Ben ilk ogrendigimde 60 dı ama adetim geçmişti boyle erkenden progestan testi istenmemistiO teste az çok belli olurmuş yüksek çıkarsa bilmiyorum artık ne cikicak kestiremiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk ogrendigimde 60 dı ama adetim geçmişti boyle erkenden progestan testi istenmemistiO teste az çok belli olurmuş yüksek çıkarsa bilmiyorum artık ne cikicak kestiremiyorum
Bu zamanlama da neden istedi anlamadım bende herkes de olur diye de duymadım ama ilacını verir belki diye mi az gelir flan diye pkoyum normeldeBen ilk ogrendigimde 60 dı ama adetim geçmişti boyle erkenden progestan testi istenmemisti
Hmm olabilir doktorun bildigi vardır mutlakaBu zamanlama da neden istedi anlamadım bende herkes de olur diye de duymadım ama ilacını verir belki diye mi az gelir flan diye pkoyum normelde
AynenHmm olabilir doktorun bildigi vardır mutlaka
Asilamanın 14.günü idrar testi yaparsan çıkar canımKızlar merhaba, en son 12 Eylül tarihinde yazışmışsınız ama yeni gördüm bu topiği.
13 Eylül de aşılamam oldu benimde. Hamile arkadaşlar ne zaman test yaptınız.? Bu cuma 2 hafta oluyo ama bat tarihim 2 Ekim bat beklemeli miyim 2 hafta dolunca kan mı vermeliyim sizce
Asilamanın 14.günü idrar testi yaparsan çıkar canım
Kızlar bugün asilama oldum bende kahverengi leke akinti geldi ama bu normelmis
Bu arada jel flan vermedi doktor niye anlamadım
Hafta ya bugün progestantesti ne çağırdı
Sonra ki haftada gebelik testi ins
Banada yeniden catlatma verir mi merak ediyorum
Merhaba baba doktor 14 gun sonra gebelik testi istiyoruz demisti benim daha 3.gunum ama siz cuma gunu yapin benceKızlar merhaba, en son 12 Eylül tarihinde yazışmışsınız ama yeni gördüm bu topiği.
13 Eylül de aşılamam oldu benimde. Hamile arkadaşlar ne zaman test yaptınız.? Bu cuma 2 hafta oluyo ama bat tarihim 2 Ekim bat beklemeli miyim 2 hafta dolunca kan mı vermeliyim sizce
Ben aşılama gununu de sayarak 14.gun yaptim erken degil varsa mutlaka cikar canim gec dollenme falan bizde olmuyo cunku her sey bi programda planda gidiyor doktor da oyle dedi zaten o yuzden yaptim ve cikti dayanabilirsen bekle ben zaten kendimi de zor tuttugumdan yaptim doktorun bi bildigi vardir diyeAşılama gününü de sayıyor muyuz yani idrar testi için erken olmaz mı 14 gün![]()
Progesteron 25.96 çıktı ama belirti ağrı flan kalmadı çarşamba günü gebelik testim var bakicam idrar negatif çıktı tutmadı galibaPerşembe günü mü test yapcaksın yani çok heycanlı inşallah güzel sonuçların olur
Var mı herhangi bi belirtin ?
Merhaba baba doktor 14 gun sonra gebelik testi istiyoruz demisti benim daha 3.gunum ama siz cuma gunu yapin bence
Ben aşılama gununu de sayarak 14.gun yaptim erken degil varsa mutlaka cikar canim gec dollenme falan bizde olmuyo cunku her sey bi programda planda gidiyor doktor da oyle dedi zaten o yuzden yaptim ve cikti dayanabilirsen bekle ben zaten kendimi de zor tuttugumdan yaptim doktorun bi bildigi vardir diye
![]()
Progesteron 25.96 çıktı ama belirti ağrı flan kalmadı çarşamba günü gebelik testim var bakicam idrar negatif çıktı tutmadı galiba
Yok canım değerim gayet iyiNormal mi yani progesteron? Benden herhangi bi test istenmedi de merak ettim. Belki testte vardır bi sorun insAllah tekrar yaptığında güzel sonuç olur canm benim
Yok canım değerim gayet iyiyumurtlama olduğunu gösteriyor ama tabi hamile oldugumu göstermez henüz
Hayırlısı olsun hakkımızda canim
Insallah guzel bi sonuc alirsin canimInşallah ne zaman yaparsam o zaman görürüm artık güzel sonucları dua et noluuurrr![]()
Insallah guzel bi sonuc alirsin canim![]()
İnşaallah canım sende güzel haberler verirsin insHayırlısı tabi canm önemli olan o. Yarına da çok zaman kalmadı zaten insallah hayırlısıyla güzel sonuç duyarızbeni de etiketle olur mu
![]()