- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
inşallah ilaçlardan değilde yerleşmeden kaynaklı ağrılardırhakkımızda hayırlısı olur inşallah
![]()
Amiinnnn yaa ne çok sevinirim anlatamammmm ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah ilaçlardan değilde yerleşmeden kaynaklı ağrılardırhakkımızda hayırlısı olur inşallah
![]()
Amiinnnn yaa ne çok sevinirim anlatamammmm ❤
Bende öyle inan cnm rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahbize de tabiki
![]()
Canim ayni gün asilama olmuşuz . Bende 13 ünde oldum . Benimde adet sancım var çok . Özellikle yattığım zaman kasiklarim cekiliyo. İnsallah hamileliğin belirtisidirAminn inşAllahh![]()
Canim ayni gün asilama olmuşuz . Bende 13 ünde oldum . Benimde adet sancım var çok . Özellikle yattığım zaman kasiklarim cekiliyo. İnsallah hamileliğin belirtisidir
Yarin kan testi vericem ben umarım güzel sonuçlar alırım![]()
Olabilir olmayadabilirBenm regl mi gelcek acaba![]()
Ben bekleyemicem valla 12. Gün azda olsa değer çıkar diye düşünüyorum . İnsallah canim çok sağol hepimiz güzel haberi alırız insallahYaa sonucun çıkınca beni de etiketler misinRabbim pozitif sonuçlar görmeyi ve iletmeyi nasip etsin inşAllahhh
Ben 2 hafta dolmasını beklemek istiyorum cuma günü 2 hafta doluyo, hatta bat 2 Ekim o zamanı beklemek istiyorum tabi regl gelmezse insAllah
![]()
Hepimizin için kızlar ınsaallah. . Ben yarın değer hamile çıkmazsa sasirmicamInşallah olmayadabilir seçeneği olur![]()
Ben bekleyemicem valla 12. Gün azda olsa değer çıkar diye düşünüyorum . İnsallah canim çok sağol hepimiz güzel haberi alırız insallahEtiketlerim yarin umarim hamileyim yazarak etiketlerim
![]()
Hepimizin için kızlar ınsaallah. . Ben yarın değer hamile çıkmazsa sasirmicam![]()
Ahhhh amiiiiiiiiiiinAyy çok isterim canm inşAllah hamileyim yazarsın öyle okurum aminnnn![]()
Ahhhh amiiiiiiiiiiin![]()
Bende valla ateşimi ölçüyorum 37.02 cikiyo dünden beri eşim yaniyosun diyo bana çok sicakmisim ümitleniyorum yaaaaaaYarına senin için şimdiden heyecanliyim biliyo musun![]()
Bende valla ateşimi ölçüyorum 37.02 cikiyo dünden beri eşim yaniyosun diyo bana çok sicakmisim ümitleniyorum yaaaaaa![]()
İnsallah canim ya . Hayırlısı olsun demekten başka bisey gelmiyo eldenUmut her zaman var zaten ama yinede kendimizi her iki sonuca da hazırlamamız lazım. Inşallah istediğimiz güzel sonucları görmek nasip olur artık
Aşılama işlemi olduktan sonra iğne ilaç bişey kullanılıyor muCanim ayni gün asilama olmuşuz . Bende 13 ünde oldum . Benimde adet sancım var çok . Özellikle yattığım zaman kasiklarim cekiliyo. İnsallah hamileliğin belirtisidir
Yarin kan testi vericem ben umarım güzel sonuçlar alırım![]()
Ben kullanmadım canim ama bazıları fitil vs kullaniyo doktor gerekli görünce veriyo sanırımAşılama işlemi olduktan sonra iğne ilaç bişey kullanılıyor mu
Anladım teşekkür ederim ben de adet olmayı bekliyorum Ekim'de aşılama bende düşünüyorumBen kullanmadım canim ama bazıları fitil vs kullaniyo doktor gerekli görünce veriyo sanırım