Aşılama Aşılama tecrübesi olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dilekk_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
66
0
86
41
Adıyaman
arkadaşlar 1.5 ay sonra aşılama düşünüyoruz.aşılama ile ilgili tedaviye başlamadan önce neer tavsiye edersiniz.eşimde sperm azlığı ve hareket azlığı sorunu var.

canımm hayırlı olsun, inşallah bebişin göbişine konsun...

ben aşılama yaptırdım hiç korma çok kolay bi işlem...

benim eşimde bi sorun yok ama eşinde sorun olanlar genelde keçiboynuzu kürü uyguluyor bi onu araştır istersen.....

senin için tavsiyemse 15 günlük soğan kürünü mutlaka dene....
rahmi ve yumurtalıkları temizliyo... ben çok faydasını gördüm.....
o kürü uyguladıktan sonra yumurta gelişimimde çok bariz bi fark oldu daha önce 1 tane yumurtam olurken kürden sonra daha az doz ilaçta bile kaliteli 4 yumurtam gelişti....

tabiii..... veririm....

öncelikle bütün tahlillerin normalse kistte yoksa adetin 3. veya 5. günü iğneye veya ilaca başlıyosun 3-4 günde bir doktora yumurta takibine gidiyosun yumurtan 18mm- 23mm civarına gelince çatlatma iğnesi vuruluyosun 36 saat sonra aşılama işlemi gerçekleşiyo , eşinden alınan spermler yıkanıyo kalitelileri seçiliyo ve sana enjekte ediliyo bu işlem spermlerin yolunu kısaltıyo ....
işlem toplamda 10 dk falan sürüyo benim hiç ağrım sızım olmadı çok kolaydı...
doktorum 30dk yatırdı belimin altına yastık koyup.....

inşallah açıklayıcı olmuştur canım ...

inşallah bu bekleme sürende kendiliğinden gelir meleğin....

canım ben ssk lıyım indirimlerle benim iğneler 300tl aşılama işlemi ve sperm yıkama toplam 250tl, muayene 50tl tutmuştu yani 600 e mal oldu ama bi çok arkadaşınki 1000 tl i geçiyor ...

yani ben baya uyguna yaptırdım... hatta 1 aşılamada daha kullanılacak iğnem ilacımda da kalmıştı...

ama eğer doktorun iğneyle değilde ilaçla (hapla) yumurtalarını büyütürse daha uygun ilaçların fiyatı ...

özel değilse sizde sorun ne ... ?

canım kaç gün içinde belli oluyor peki

canım aşılama yapıldıktan sonra bazı arkadaşlar 12. günde öğrendi hamileliğini....
ben 16. gün adet oldum o ana kadar beklemiştim....
doğru olan adetinin geçmesini beklemek çünkü çatlatma iğnesi yüzünden erken yapılan testlerde değer yüksek çıkabiliyo....

canım ben ssk lıyım indirimlerle benim iğneler 300tl aşılama işlemi ve sperm yıkama toplam 250tl, muayene 50tl tutmuştu yani 600 e mal oldu ama bi çok arkadaşınki 1000 tl i geçiyor ...

yani ben baya uyguna yaptırdım... hatta 1 aşılamada daha kullanılacak iğnem ilacımda da kalmıştı...

ama eğer doktorun iğneyle değilde ilaçla (hapla) yumurtalarını büyütürse daha uygun ilaçların fiyatı ...

özel değilse sizde sorun ne ... ?

teşekürler canım .benimeşimde sperm azlığı ve hareket sorunu var.
sizin problen devam ediyor mu yoksa başardınız mı canımalkisalkisalkis

teşekürler canım .benimeşimde sperm azlığı ve hareket sorunu var.
sizin problen devam ediyor mu yoksa başardınız mı canımalkisalkisalkis

malesef canım biz hala başaramadık:sinifsinif:

doktorlar bi sorununuz yok olur diyo ama 4 yıldır 1 kere hamiş kaldım daha hiç bişi anlamadan düştü:gitme:

inşallah bebişlerimiz bizi çok bekletmez..

bu arada eşine keçiboynuzu kürü yap bence bi çok arkadaşım iyi sonuç aldı....
sende sorun yoksa bile soğan kürünü dene derim.....

Back
X