Aşılama AŞILAMA TEDAVİSİ GÖRENLER

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canım inşallah.yaa çok heycanlıyım paZARTESİ DOKTORA GİDECEM.BAKALIM NE OLCAK.BİR YANDAN DA KORKU VAR HANİ YA OLMAZSA DİYE.(

Selam arkadaslar bende bu ay asılamaya basladım 8 kasım ılk ıgnemı oldum purogen 600 kullanıyorum doktor 50 lik kullandırdı yarın sabah 7. Günüm yumurta olgunlasmısmı dıye bakacaklar cok heyecanlıyım ben 1 kere hamılelık yasadım Normal yolla 1,5 yıllık evlıyken ve 3 aylıkken kaybettım umarım bır daha bu durumu yasamam sımdı meryem suresı okudum ve hepimize dua ettım ınsallah ALLAHIM umudumuzu bosa cıkartmaz zeynep hatun H Hamiraa seyus

Canım benim Allah razı olsun cok sagol Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah halkimızda hayırlısı olsun inşallah benim 11 . Günüm bekliyoruz bakalım Irmakumut

Canım benim Allah razı olsun cok sagol Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah halkimızda hayırlısı olsun inşallah benim 11 . Günüm bekliyoruz bakalım Irmakumut
Amiiin canımm benım doktorum 2 yıl oyaladı bızı tedavıye baslamamak için en üzüldüğümde bu ya sımdıye kadar anne olurdum dıye düşünüyorum ama ıste nasıp

Nasip öyleymiş öyle düşün canım bende 1 yıl bekledim yeni evlendiğimiz için 1 yıl geçsin dediler basıp öyleymiş vardır Rabbimin bir bildiği Kafanı rahat tut boşver Irmakumut

Allah razı olsun canım.bende 2. aşılamaya başlicam.

Selam arkadaslar sıze bır soru sormak ıstıyorum asılama ıgnelerıne basladıktan sonra yumurta takıbıne gıttıgınızde kac yumurtanız vardı?

ben aşılama öncesi iğne kullanmadım,tek kullandığım iğne çatlatma iğnesiydi..ve aşılama sonrasında da doktorum iğne ya da ilaç vermedi..

Selamlar bu ay asilama icin yola ciktik. İgne tedavisin bitti 3 hatta 4 yumos oldu dun son kontrole gittim doktorum pazar gunu catlatir pazartesi asilama yapariz diyordu. Muayene yumoslarin catlamaya basladigini gordu. Su asamada asilama degil gidip hemen iliskiye girin dedi. Bu cok emek vermistik oysaki boyle bir durum gecti mi basinizdan. Oysa klomende kullandim 6 ay hic boyle olmamisti. Haliyle doktorum catlatma ignesi de vemedi.

Kızlar yardımmmm edin bugün aşılama sonrası 14.günüm dün akşam biraz kahverengi akıntı geldi hasta olucam gibiydi ama olmadım sabah Kalktım hiç bişi yok ve bugün yine aynı hafif kahverengi cok ama cok az gelecekmiş gibi ama tık yok ağrımda başlamadı anlamadım hasta mı olucam acaba kan testi yapsam mı ki bugün cvp acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…