- Konu Sahibi zeynep hatun
-
amin canım inşallah.yaa çok heycanlıyım paZARTESİ DOKTORA GİDECEM.BAKALIM NE OLCAK.BİR YANDAN DA KORKU VAR HANİ YA OLMAZSA DİYE.İkimizinde aşılamam doktor ne dedi bugün ben klomen kullandım gecen hafta bugün gittim doktora yarın yine Gidicem çatlatma iğnesini sanırım yarın yapıcak ikimizinde Allah yardımcısı olsun canımzeynep hatun
İYİ GECELER CANIM:)hayırlı akşamlar :)
umarım güzel haberlerini veririsin canım.ben ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı şimdi 2.sine başlicaz.Kızlar 3 Kasım'da aşılamamı oldum 2. Haftaya girdim bekliyorum Hayırlısı inşallah
Amiiin canımm benım doktorum 2 yıl oyaladı bızı tedavıye baslamamak için en üzüldüğümde bu ya sımdıye kadar anne olurdum dıye düşünüyorum ama ıste nasıpCanım benim Allah razı olsun cok sagol Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah halkimızda hayırlısı olsun inşallah benim 11 . Günüm bekliyoruz bakalımIrmakumut
Allah razı olsun canım.bende 2. aşılamaya başlicam.Selam arkadaslar bende bu ay asılamaya basladım 8 kasım ılk ıgnemı oldum purogen 600 kullanıyorum doktor 50 lik kullandırdı yarın sabah 7. Günüm yumurta olgunlasmısmı dıye bakacaklar cok heyecanlıyım ben 1 kere hamılelık yasadım Normal yolla 1,5 yıllık evlıyken ve 3 aylıkken kaybettımumarım bır daha bu durumu yasamam sımdı meryem suresı okudum ve hepimize dua ettım ınsallah ALLAHIM umudumuzu bosa cıkartmaz zeynep hatun H Hamiraa seyus
Rabbim cümlemizden razi olsun canimAllah razı olsun canım.bende 2. aşılamaya başlicam.
inşallah canım:)Rabbim cümlemizden razi olsun canim
Insallah en kisa zamanda bizimde kucaklarimizda miniklerimiz olur... bir birimize dualar edelim insallah 2. Asilamanda yavruna kavusursun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?