Aşılama AŞILAMA TEDAVİSİ GÖRENLER

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeynep hatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
365
367
73
arkadaşlar bu süreçten geçenler yardım etsib lütfen...neler yapmamız gerekiyor.doktorum normal yollarla biraz zor olcağını söyledi aşılamaya yönlendirdi.:(

aslında yapılacak bir şey yok.
doktorun verdiği ilaçları kullanacaksınız yumurtanız yeteri kadar olgunlaşınca çatlatma iğnesi ve iğneden 36saat sonra aşılama yapılacak.bazı doktorlar daha erken yapabiliyor.
aşılama zor bir işlem değil spekulum takılıyor eşinizin verdiği sperm yıkanıp ayrıştırılıyor ve ince bir çubuk şeklindeki kataterle rahminize enjekte ediliyor.20dk kadar yatırıyorlar.sonrasında evde de biraz dinlenirsiniz.
çok fazla kasmanıza gerek yok normal ilişki gibi düşünün.
yüzde 20lik bir şans var.hayırlısı olsun...

doktorun verdiği ilaçları kullanacaksınız yumurtanız yeteri kadar olgunlaşınca çatlatma iğnesi ve iğneden 36saat sonra aşılama yapılacak.bazı doktorlar daha erken yapabiliyor.
aşılama zor bir işlem değil spekulum takılıyor eşinizin verdiği sperm yıkanıp ayrıştırılıyor ve ince bir çubuk şeklindeki kataterle rahminize enjekte ediliyor.20dk kadar yatırıyorlar.sonrasında evde de biraz dinlenirsiniz.

perşembe günü doktor randevum var bakalım ne olcak. verdiğiniz bilgi için sağulun.

Hayırlı Akşamlar herkese Bende yarın klomen kullanılmaya baslıcam 5 gün sonra haftaya Perşembe gidecem bakalım ne olacak

Hayırlı akşamlar yeniden seyus seyus ☺️1 Yıldır deniyoruz henüz yarın Gidicem yine doktora çatlatma iğnesi yapılacak sanırım bakalım Rabbimden hayırlısı herkes için

hayırlı akşamlar sanada canım anladım benimde 2.5 yıl olmuyor ben 3 kez klomen kullandım günde 2 kere yumurtam oldu 18 mm 19 mm ama maalesef çatlamadı ve kist yaptı her defasında inş.mutlu sona erersin

İkimizinde aşılamam doktor ne dedi bugün ben klomen kullandım gecen hafta bugün gittim doktora yarın yine Gidicem çatlatma iğnesini sanırım yarın yapıcak ikimizinde Allah yardımcısı olsun canım zeynep hatun zeynep hatun

inş.canım klomenle biçok kişi biliyorum hamile kalan

Hayırlısı inşallah canım ya yan etkileri falan oluyor ama her yol mübah ilk defa benim bilgim yoktu ama öğreniyor insan seyus seyus
inan canım bende hiç bilmiyodum 2.5 yılda ihtisas yapsam doktor olurum yani klomenin en kötü yan etkisi bende fazlaca kuruluk yapması ve kist yapması tabi

Doğrudur valla Haklısınız bende aşırı halsizlik depresif bir hal ağlayıp duruyordum iştahsızlık falan yaptı ama gecti iyiyim suan 5 gün kullanmıştım akşamları 2 tane olarak peki çatlatma iğnesinden sonra Ağrı sızı bişey oluyor mu seyus seyus

Doğrudur valla Haklısınız bende aşırı halsizlik depresif bir hal ağlayıp duruyordum iştahsızlık falan yaptı ama gecti iyiyim suan 5 gün kullanmıştım akşamları 2 tane olarak peki çatlatma iğnesinden sonra Ağrı sızı bişey oluyor mu seyus seyus
canım bana çatlatma iğnesi vermedi doktor hormanların iyi çatlar dedi ama çatlamadı bende kızdım tabi bakın kist yaptı çatlatma iğnesi kullansaydınız dedim ama bişi değiştirmez o sadece ilişkiyi gününü etkiler dedi iğne vurmamıştı

Ama aşılamadan önce çatlatma iğnesi yapılması gerekiyor ilişki Önceside sanırım Tam hazırlık gibi bana yarın iğneyi yaparsa Cumartesi aşılamayı gerçekleştirebilir bakalım ama sen daha bilgilisin canım ben yanlış biliyorda olabilirim seyus seyus

estağfirullah keşke hiç bilmeseydim anladım canm aşılama yapacağını anlamamışım demekki ben sıradan ilişki sandım tabiki canım aşılama için kesinlikle çatlatma iğnesi vurulman lazım çünkü öteki türlü yumurtanın ne zaman çatlayacağını kestiremezz doktor neyse hayırlısı olsun canım inş.ilk denemnde tutar :) bana yazarsın mnüjdeni

Back
X