Aşılama tedavisi ilk aşılama olan anneler

Yaaaa :KK43:(( üzülme nolur yaa bekle sabret 10 martta yap inş olur inş ya 🥺🤲🤲🤲🤲🤲erken ya teste cıkacagını sanmıyorum zaten bende kanda çıkacak ondan sonra yükselecek hormon kafana takıp strese girme simdiden rabbim hayırlısını versin cümlemize 🤲
Amin canım tabi hayırlısı hepimiz için

Yok canım ben 10 martta vericem sen?
Ben yarın... Dün baya sancım oldu sürekli wc gittim şimdi geldi sonra geldi baya bildiğin adet sancısıyıd ama rabbime şükür geçti sonra suanda da bir şey yok yaaa rabbim dualarımızı kabul etsin yaaa :)) inş vardı yarın sabah 9 da randevu aldım sağlık ocagına gideceğim ertesi gün çıkar muhtemelen

Ben yarın... Dün baya sancım oldu sürekli wc gittim şimdi geldi sonra geldi baya bildiğin adet sancısıyıd ama rabbime şükür geçti sonra suanda da bir şey yok yaaa rabbim dualarımızı kabul etsin yaaa :)) inş vardı yarın sabah 9 da randevu aldım sağlık ocagına gideceğim ertesi gün çıkar muhtemelen
Beni de haber et canım

Canım ben adet oldum test vermeme gerek kalmadı😅

Back
X