Aşılama tedavisi yaptırmış olanlar yardımcı olabilir mi ?

lavinia25

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
8
3
6
27
Merhaba arkadaşlar bir yıldır tedavi görüyorum polikistover problemim vardı bu yüzden hamile kalamıyordum hsg filmi vs hepsini çektirdim temiz çıktı şu anda hiç bir rahim problemim yok çocuk istiyoruz Aşılama yaptırıcaz bugün gonal f dozunun ilkini yaptım . Aşılaması ilk seferde tutanlar varmı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz nelere dikkat etmeliyim aşılama öncesi ve sonrası

Merhaba bende sizin durumunuz dayım aynı şeyleri yaşamışız. Ben dün aşılama yaptım aşılama öncesi düzenli ilaç kullanımı doktor kontrolü ve kiloya dikkat etmeniz gerekir. Aşılama Sonrası da sağlıklı beslenme ve istirahat etmelisiniz ağır kaldırma ağır iş yapmayın sakın bol su için ve kabız olmayın

Ben aşılama yaptırdım benimki olmadı ama herkesin bünyesi durumu aynı değil canım belki senin ki tutar benim sol tüpüm kapalıydı doktor bir tüp yeter dedi ama olmadı başka sorun yok ne esimde ne bende

Ben aşılama yaptırdım benimki olmadı ama herkesin bünyesi durumu aynı değil canım belki senin ki tutar benim sol tüpüm kapalıydı doktor bir tüp yeter dedi ama olmadı başka sorun yok ne esimde ne bende
Benim sadece pko sorunum vardı oda hamdolsun halloldu şu an tamamen problemsiz eşimde öyle inşallah olur rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba rabbim inşallah hayırla sonuçlandırır ve müjdeli haberi alırsınız duam sizinle olacak bende dün ilk doz iğnemi yaptım bakalım inşallah bizimde olur önce Allah sonra vesileleri rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin zahmetimizi boşa çıkarmasın inşallah yarın aşılamamın 15. Günü ve test günüm yaptırmaya korkuyorum olumsuz sonuç alırım diye

Merhaba kızlar bende Aşılama yaptırdım bugün 9 cu gündeyim adet olacakmış gibi ağrım var ama inşallah olmam çok endişeliyim
İnşallah güzel haber alırsınız sizde progestan iğne yapıyor musunuz ben o iğnelerden çok çekiyorum ağır ve yağlı olduğu için çabuk dağılmıyor ve kalçamda toplanıp sertlik yaptı ağrısı çok kötü oturup uznamıyorum

Hayır bana Aşılama sonrası hiç bi ilaç vermedi doktorum Protestan dedim gerek yok dedi doktor herşey yolunda gidiyormuş herkesin değişik demekki kuzum buna doktor karar veriyo inşallah bebişlerimiz bizimledir ben test yapıp yapmama arasında gidip geliyorum bugün

Aşılama yaptırmadan önce pitihlasma olup olmadığını baktirin.sonrada aşılama geçin.asilama olduktan sonra hastanede dinleniyorsun 30 dk. 2yada 3gunu duşa girmeyin ilik dus alin.ağır şeyler kaldırmayın.wc yemek hariç kalkmayın yatın dinleyin 3gun boyunca . Progestan ilaçi isteyin.asilamani 10gun idrar test yapmaya başlayın tek cizgiyse 12gun koyulasmaya başladıysa hamilesin idrar testi yapmak istemiyorsaniz.asilamani 15gunu kan verin.asilamayla oldum tuttu şuan hamileyim 18+3 oldu

merhaba sonucunuz ne oldu doktor bana progestan verdi aşılama sonrası

merhaba ilaç gonal f mi kullandınız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…