Kayseri’de aşılama yaptıran varmi acaba ne kadar yaptırdınız hemen tutumu ilaç ne kullandınız ilaç be kadar tuttu merak ettim bende yaptıracam 5senelik evliyim 4sene önce dusuk yaptım ama şimdi olmuyo
Merhaba , ben de uzun zamandır arayış içindeyim sanırım korkuyordum tüp bebek yaptırmaktan, memorial de arzu yurci , Semih Zeki Uludağ ikisinden birini düşünüyorum ama karar veremedim hala
Merhaba , ben de uzun zamandır arayış içindeyim sanırım korkuyordum tüp bebek yaptırmaktan, memorial de arzu yurci , Semih Zeki Uludağ ikisinden birini düşünüyorum ama karar veremedim hala
Ben bu ay kontrole gidip aşılamayı yaptıracam inşallah ocan 7 sinde gidip eşimin herşey temiz çıktı bu ay sadece randevu ve hormon testleri yaptırım şubat ta inşallah yapılır dua edin canlar rabbim kuca boş koymasın çok zor gerçekten
Yaa süper. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Benim de gönlümden geçen semih bey. Memorıal nasıldır bu konuda bilgin var mı. Yoksa fakülte de mi yaptırmak gerek
Yaa süper. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Benim de gönlümden geçen semih bey. Memorıal nasıldır bu konuda bilgin var mı. Yoksa fakülte de mi yaptırmak gerek