Aşılama Aşılama tedavisi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Titiz nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
78
124
43
28
Kayseri’de aşılama yaptıran varmi acaba ne kadar yaptırdınız hemen tutumu ilaç ne kullandınız ilaç be kadar tuttu merak ettim bende yaptıracam 5senelik evliyim 4sene önce dusuk yaptım ama şimdi olmuyo

Merhaba , ben de Kayseri de oturuyorum bize de tüp bebek dediler . Siz nerde yaptıracaksınız aşılamayı

Merhaba kayseri de tüp bebek merkezi ariyorum onerisi olan var mi ya da doktor onerebilicek olan

Merhaba kayseri de tüp bebek merkezi ariyorum onerisi olan var mi ya da doktor onerebilicek olan
Merhaba , ben de uzun zamandır arayış içindeyim sanırım korkuyordum tüp bebek yaptırmaktan, memorial de arzu yurci , Semih Zeki Uludağ ikisinden birini düşünüyorum ama karar veremedim hala

Merhaba , ben de uzun zamandır arayış içindeyim sanırım korkuyordum tüp bebek yaptırmaktan, memorial de arzu yurci , Semih Zeki Uludağ ikisinden birini düşünüyorum ama karar veremedim hala
sizdeki sebeb ne özelden yazabilirsiniz hem birbirimize destek olabiliriz manevi olarak

Hayır henüz yaptırmadım , sizde durumlar nasıl
Ben bu ay kontrole gidip aşılamayı yaptıracam inşallah ocan 7 sinde gidip eşimin herşey temiz çıktı bu ay sadece randevu ve hormon testleri yaptırım şubat ta inşallah yapılır dua edin canlar rabbim kuca boş koymasın çok zor gerçekten

Merhaba gittiniz mi tüp bebek için hangi doktoru tercih ettiniz. Bende yeni başlıcam araştırma yapıyorum

Merhaba , tüp bebek tedavisi için doktor araştırırken normal yolla hamile kaldım . Eğer gitseydim Semih Zeki Uludağ a gidecektim ☺️
Yaa süper. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Benim de gönlümden geçen semih bey. Memorıal nasıldır bu konuda bilgin var mı. Yoksa fakülte de mi yaptırmak gerek

Yaa süper. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Benim de gönlümden geçen semih bey. Memorıal nasıldır bu konuda bilgin var mı. Yoksa fakülte de mi yaptırmak gerek
Eğer şartların tutuyorsa fakülteyi dene derim . Benim şartlarım tutmuyordu o yüzden memoriali tercih edecektim

Back
X