Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YAPTIRDINIZMI NE KADARA YAPTIRDINIZ, ben de Kayseri de oturuyorum bize de tüp bebek dediler . Siz nerde yaptıracaksınız aşıl
Hayır henüz yaptırmadım , sizde durumlar nasılYAPTIRDINIZMI NE KADARA YAPTIRDINIZ
Merhaba , ben de uzun zamandır arayış içindeyim sanırım korkuyordum tüp bebek yaptırmaktan, memorial de arzu yurci , Semih Zeki Uludağ ikisinden birini düşünüyorum ama karar veremedim halaMerhaba kayseri de tüp bebek merkezi ariyorum onerisi olan var mi ya da doktor onerebilicek olan
sizdeki sebeb ne özelden yazabilirsiniz hem birbirimize destek olabiliriz manevi olarakMerhaba , ben de uzun zamandır arayış içindeyim sanırım korkuyordum tüp bebek yaptırmaktan, memorial de arzu yurci , Semih Zeki Uludağ ikisinden birini düşünüyorum ama karar veremedim hala
Ben bu ay kontrole gidip aşılamayı yaptıracam inşallah ocan 7 sinde gidip eşimin herşey temiz çıktı bu ay sadece randevu ve hormon testleri yaptırım şubat ta inşallah yapılır dua edin canlar rabbim kuca boş koymasın çok zor gerçektenHayır henüz yaptırmadım , sizde durumlar nasıl
Merhaba gittiniz mi tüp bebek için hangi doktoru tercih ettiniz. Bende yeni başlıcam araştırma yapıyorumMerhaba , ben de uzun zamandır arayış içindeyim sanırım korkuyordum tüp bebek yaptırmaktan, memorial de arzu yurci , Semih Zeki Uludağ ikisinden birini düşünüyorum ama karar veremedim hala
Merhaba , tüp bebek tedavisi için doktor araştırırken normal yolla hamile kaldım . Eğer gitseydim Semih Zeki Uludağ a gidecektimMerhaba gittiniz mi tüp bebek için hangi doktoru tercih ettiniz. Bende yeni başlıcam araştırma yapıyorum
Yaa süper. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Benim de gönlümden geçen semih bey. Memorıal nasıldır bu konuda bilgin var mı. Yoksa fakülte de mi yaptırmak gerekMerhaba , tüp bebek tedavisi için doktor araştırırken normal yolla hamile kaldım . Eğer gitseydim Semih Zeki Uludağ a gidecektim![]()
Eğer şartların tutuyorsa fakülteyi dene derim . Benim şartlarım tutmuyordu o yüzden memoriali tercih edecektimYaa süper. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Benim de gönlümden geçen semih bey. Memorıal nasıldır bu konuda bilgin var mı. Yoksa fakülte de mi yaptırmak gerek
Tam belli değil rapor çıkacak mı. Bakalım görüştüm ama adetliyken gitcem başlayacak rapor çıkarma işlemleriEğer şartların tutuyorsa fakülteyi dene derim . Benim şartlarım tutmuyordu o yüzden memoriali tercih edecektim