Aşılama tedavisi

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Selam kızlar, ben yaklaşık 3 senedir evliyim ve pkos’tan dolayı cocuk sahibi olamadim henüz. Adetim çok düzensiz. 2 -3 ay olmadığı oluyor🙁
Aşılama işlemine geçtik şuan adetimi bekliyoruz. Gerekilen kontroller yapıldı ama aklıma takılan şey hsg rahim kontrolü hiç yapılmadı.
Ben yurt dışında yaşıyorum.
Biliyorum ki Türkiyede aşılama öncesi gerekli ve avrupada sistem farklımı oluyor anlamadım ben yaa🙁
Sizce baya önemlimi bu hsg ? Doktorlar daha iyi bilir ama bi alt muayene yapıldı baya bi sürmüştü sadece

Selam kızlar, ben yaklaşık 3 senedir evliyim ve pkos’tan dolayı cocuk sahibi olamadim henüz. Adetim çok düzensiz. 2 -3 ay olmadığı oluyor🙁
Aşılama işlemine geçtik şuan adetimi bekliyoruz. Gerekilen kontroller yapıldı ama aklıma takılan şey hsg rahim kontrolü hiç yapılmadı.
Biliyorum ki Türkiyede aşılama öncesi gerekli ve avrupada sistem farklımı oluyor anlamadım ben yaa🙁
Sizce baya önemlimi bu hsg ? Doktorlar daha iyi bilir ama bi alt muayene yapıldı baya bi sürmüştü sadece
Hsg yi mutlaka yaptır canım 3 yıl olmuş neden çekmediler çok garip tüplerde sıkıntı varsa bırak aşılamayı tüp bebek bile yaptırsan tedavin boşa gidebilir bence onu kesin yaptır azcık bi tıkanıklık varsa tüplerde onları açıyor hamile kalma şansın artıyor

Bende ayın 16 sında aşılama oldum 19 da coronaya yakalandım çok mutsuzum 5 yıllık evliyim ikinci aşılamam kesin tutmucak 😔

Benim ilk aşılamam da yapmadılar tutmazsa ikinci aşılamadan önce yaparız demislerdi

Slm canım adet oldun mu merak ettim inşallah tedavi başlamıştır hsg yi mutlaka iste doktorundan canim

Merhaba aynı problem bende de var bende 3 yıllık evliyim pkos var 20 Ağustos da mikroçip aşılama yaptırdım inşallah tutar ama ben ilk muayene ye gittiğimde rahiö filmi istediler mutlaka çektir çünkğ rahim filminden sonra gebe kalan çok insan varmış

Slm canım adet oldun mu merak ettim inşallah tedavi başlamıştır hsg yi mutlaka iste doktorundan canim
Yok canım hala adet olmadım ☹️ Bekliyorum öyle..
Canım bi bakalım ilk bi aşılama yapsınlar tutmazsa kendim isticem zaten. Anlamiyorum neden gerek duymadıklarını avrupada oysa çok uzmanlar gittiğim hastanede öyle.. vardır bi bildikleri diyorum bi taraftan 🙁

Yok canım hala adet olmadım ☹️ Bekliyorum öyle..
Canım bi bakalım ilk bi aşılama yapsınlar tutmazsa kendim isticem zaten. Anlamiyorum neden gerek duymadıklarını avrupada oysa çok uzmanlar gittiğim hastanede öyle.. vardır bi bildikleri diyorum bi taraftan 🙁
Sistem farklı olabilir inşallah olumlu sonuç alırsın ben de 16 sında 2.'yi yaptırdım yarın belli olcak bakalım hayırlısı

Malesef gece regli olmuşum gitmedim kan vermeye benim için çocuk defteri kapanmıştır inşallah olumlu sonuç alırsın tatlım

Malesef gece regli olmuşum gitmedim kan vermeye benim için çocuk defteri kapanmıştır inşallah olumlu sonuç alırsın tatlım
Rabbim hiç ummadığın anda versin nasip etsin canım benim 🦋 inşallah.. seni çok iyi anlıyorum ama bunun tüp bebeği filan var yüzde ihtimali çok daha yüksek aşılamaya bakarak neden olmasın canım 🤲

Rabbim hiç ummadığın anda versin nasip etsin canım benim 🦋 inşallah.. seni çok iyi anlıyorum ama bunun tüp bebeği filan var yüzde ihtimali çok daha yüksek aşılamaya bakarak neden olmasın canım 🤲
Amin canım insaalah
Doğru var ama ben 8 ay gibi bir sürede 10 12 bin tl masraf ettim tedavi için kesin olacak demişlerdi bizde sadece eşim çalışıyo gelir tek taraflı birde oğlum okula gidiyo onun masrafları maddi ve manevi olarak çok yoruldum kimse bilmediği için yardim isteyemiyorum o yüzden biraz salmak kendimizi toparlamak istiyoruz rabbim olmayanlara versin inşallah benden önce çok isteyenlere

Merhabalar.. Bence vazgeçmeyin. Zor süreç biliyorum. Ama Rabbim o yavruyu kucağınıza almayı nasip edecektir inşallah

Merhaba Rabbim şifanızı versin insallah bende 3 senedir evliyim yurt disinda yaşiyorum rahim filmi dahil her işlemi yaptirdik zaten uzun sure olduğu icin doktorlar direkt rahim filmi istiyorlar size tavsiyem içinize sinmiyorsa doktorunuzu degistirin aşilama yaptirsanizda bir yerlerde sorun varsa şansinizda düsük olur neden olmadı diye kendinizi yıpratirsiniz ve tekrar başa dönersiniz malesef zorlu emek isteyen bir süreç Allah yardımcınız olsun

N Nin64737 naptin talim basladin mi tedaviye
Eveeet kuzum başladım! Gecen hafta pazartesi catlatma iğnesi çarşambada aşılama oldu 🤗
Aşılama çok ağır geçti malesef çok canım yandı aşılama esnasında bu kadar ağrılı olacağını bilmiyordum sonrada o gün tüm gün hareket edemiyordum kasık ağrısından canım.
Haftaya belli olur ama hiçbi belirtim yok arada giren adet sancısı dışında kuzum ❤️

Eveeet kuzum başladım! Gecen hafta pazartesi catlatma iğnesi çarşambada aşılama oldu 🤗
Aşılama çok ağır geçti malesef çok canım yandı aşılama esnasında bu kadar ağrılı olacağını bilmiyordum sonrada o gün tüm gün hareket edemiyordum kasık ağrısından canım.
Haftaya belli olur ama hiçbi belirtim yok arada giren adet sancısı dışında kuzum ❤️
Çok sevindim tatlım o adet sancısı iyi birşey bende ilk bir hafta çok ağır olup sonra kesilmişti inşallah pozitif olur dualarım seninle aşılama sırasında stres yaptıysan ondan olmuştur

Çok sevindim tatlım o adet sancısı iyi birşey bende ilk bir hafta çok ağır olup sonra kesilmişti inşallah pozitif olur dualarım seninle aşılama sırasında stres yaptıysan ondan olmuştur
Allah razı olsun canım benim bakacaz görücez inşallah haftaya 🥰🥰
Sen naptin nasılsın canım ?

Allah razı olsun canım benim bakacaz görücez inşallah haftaya 🥰🥰
Sen naptin nasılsın canım ?
Inşallah canım benim
Ben napiyim herşeyi boş verdim kendime yöneldim biraz daha diyeti abarttım 67.5 gu gördüm oğlumla ilgileniyorum okulu dersleri adet olayım kovid aşısı olcam öyle bende senden güzel haberler bekliyorum insaalah bu kadar beklediğine degecek ven inanıyorum dualarım seninle

Back
X