Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar ben bugün aşılama için hastaneye gittim kan ultrason adetimin 3 . günü kan sonucunu beklemeden sen carsamba tekrar gel dedi Çarşamba ultrason la bakcm tekrar dedi şimdi kan sonucuma baktım prolaktin 34 çıkmış bu yüzden tedavi iptal olurmu boşu boşuna gitmek istemiyoru
Büyük ihtimalle önce prolaktin hormonu düşürülür. Benimde prolaktin hormonu yüksek 40
Çarşamba günü gidecegim doktora bende bilmiyorum ne yapar ama çok aşırı değil seninki 2 3 aylık bir hap veriyorlar ve bazı insalar o hapa başlar başlamaz hamile kalıyor. İnşallah tez zaman da hamile kalırsın canım
Büyük ihtimalle önce prolaktin hormonu düşürülür. Benimde prolaktin hormonu yüksek 40
Çarşamba günü gidecegim doktora bende bilmiyorum ne yapar ama çok aşırı değil seninki 2 3 aylık bir hap veriyorlar ve bazı insalar o hapa başlar başlamaz hamile kalıyor. İnşallah tez zaman da hamile kalırsın canım
Merhaba hanımlar ben bugün aşılama için hastaneye gittim kan ultrason adetimin 3 . günü kan sonucunu beklemeden sen carsamba tekrar gel dedi Çarşamba ultrason la bakcm tekrar dedi şimdi kan sonucuma baktım prolaktin 34 çıkmış bu yüzden tedavi iptal olurmu boşu boşuna gitmek istemiyorum
Merhabalar gec gordum bende asilama olucam bi haftaya kadar prolaktin o kadr yuksek degil kimi dr once dussun diyo ilac veriyo kimi o kadar yuksek degil diyo kafa karistirici
Merhabalar gec gordum bende asilama olucam bi haftaya kadar prolaktin o kadr yuksek degil kimi dr once dussun diyo ilac veriyo kimi o kadar yuksek degil diyo kafa karistirici
Doktor benim prolaktinime bakmadi yapti asilamami.bi ara benimde 34 falan cikmisti 1 sene önce bir doktor onemli degil demisti ilac bile yazmamisti ama o zaman tedavi olmuyordum.aslan pencesi cayi dusuruyor ben icmistim dusmustu.prolaktin streslede yukseliyor sanirim.
28 e düşmüş tok olarak test yaptirdigim halde asilama tedavisine basladik bugun igne olmaya basladim sizde tedavi oluyosunuz sanirim Rabbim kucagimizi bos birakmasin
28 e düşmüş tok olarak test yaptirdigim halde asilama tedavisine basladik bugun igne olmaya basladim sizde tedavi oluyosunuz sanirim Rabbim kucagimizi bos birakmasin