- 13 Ekim 2025
- 64
- 0
- 1
- 27
benim bıgün 15. günüm. idrarda bunu gördüm ama hala korkuyorum kanda çıkmazsa diyeİdrar yanıltabilir ama kan verebilirsin aslında 12. Günün senin bugün. Doktor bana 12-14 arası kan ver dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bıgün 15. günüm. idrarda bunu gördüm ama hala korkuyorum kanda çıkmazsa diyeİdrar yanıltabilir ama kan verebilirsin aslında 12. Günün senin bugün. Doktor bana 12-14 arası kan ver dedi
Bırtne daha yap canm var gibi ama test bana bozuk gibi g ldi sankibenim bıgün 15. günüm. idrarda bunu gördüm ama hala korkuyorum kanda çıkmazsa diye
Varsa çıkar bnce bnde. 14 bekliyorum senin kararın tabi
benim bıgün 15. günüm. idrarda bunu gördüm ama hala korkuyorum kanda çıkmazsa diy
yaa :/// 2 test aldım birisi bozuktu bu böyle çalıştıBırtne daha yap canm var gibi ama test bana bozuk gibi g ldi sanki
bu fortest dandik mi acabayaa :/// 2 test aldım birisi bozuktu bu böyle çalıştı
aynı testi bekledim birsz daha 6-7 dk somra böyle olduBırtne daha yap canm var gibi ama test bana bozuk gibi g ldi sanki
aynı testi bekledim birsz daha 6-7 dk somra böyle oldu
Kız kalk git test ver heyecanlandım merakta bırakma bizi kesin çıkar bugün kanda varsabenim bıgün 15. günüm. idrarda bunu gördüm ama hala korkuyorum kanda çıkmazsa diye
Kız kalk git test ver heyecanlandım merakta bırakma bizi kesin çıkar bugün kanda varsa
şimdi verdimBariz var görünüyor bnce kan ver bizlede paylaş
1,5 saate çıkar haber ver kesin bizi deşimdi kan verdim
İnşallah pozitif olur sonuç o kadar sevinirim ki gerçekten. Bize de unut olursun Allahım kimseyi bekletmesin inşallahşimdi kan verdim
Ay hadi İnşallah çok merak ettim şimdi ne zamn cikarşimdi verdim![]()
Ben varim ilk asilama ile hamile kaldim ama maleseff 8 haftalik kalbi durmustu sonra 1 asilam 2 tup bebek denedik hepsi negatif suan kendiliginden hamileyim 10 haftalik insallah sagliklidir persembe kontorulum varAşılama tedavisi ile hamile kalanlar var mi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen varim ilk asilama ile hamile kaldim ama maleseff 8 haftalik kalbi durmustu sonra 1 asilam 2 tup bebek denedik hepsi negatif suan kendiliginden hamileyim 10 haftalik insallah sagliklidir persembe kontorulum var
Rabbim isterse hersey vaktinde zamaninda olur insallah isteyen herkese nasip eder
1 saate çıkar dediler acıbademe gidiyorum ama sistemine giremiyorum şuan hata veriyorAy hadi İnşallah çok merak ettim şimdi ne zamn cikar
2 çıktı..1,5 saate çıkar haber ver kesin bizi de![]()