- 19 Nisan 2022
- 5
- 3
- 16
- 24
- Konu Sahibi Erga_01102019
-
Erken yaptırmışsınız 14. Gün tekrar yapın. Varsa bile negatif çıkıyor 10.gün.Arkadaslar ben aşılama yaptırdım bugun 10 gun oldu dun erken gebelik testi yaptım çıkmadı sizce tutmadi mi yoksa erken diye çıkmamış olabilirmi?
Merhaba özel de mi yaptırdınız ?Bende pazartesi günü yaptım 7 gün oldu bugun az önce kustum ve çok uykum var neden olabilir acaba
Çatlatma iğnesinin etkilerinden kaynaklanıyormuş sanırımBende pazartesi günü yaptım 7 gün oldu bugun az önce kustum ve çok uykum var neden olabilir acaba
Evet özelde yaptırdımMerhaba özel de mi yaptırdınız ?
Ne kadara yaptırdınız peki ilaçlar hariç birde ilaçlariniz ne kadar tuttu bende düşünüyorum da o yüzden soruyorum kusara bakmayın.ozel klinik mi yoksa özel hastahane de mi yaptirdinizEvet özelde yaptırdım
Çatlatma iğnesinin etkilerinden kaynaklaBende pazartesi günü yaptım 7 gün oldu bugun az önce kustum ve çok uykum var neden olabilir acaba
ya bazen hayalet çizgi oluyor ama sanki hafif var gibi benimde böyle çıkmıştı dün. Sonradan belirginleştimerhabalar aşılamamın 11.günü dün yaptığımda hiç bir şey göremedim negatifti bugün yaptığımda sanki hayali çizgi var bana mı öyle geliyor kızlar ? Bakar mısınız Eki Görüntüle 3121278
Banada öyle geldi kuzum beta yaptırsam mı acabaÇatlatma iğnesinin etkilerinden kaynakla
ya bazen hayalet çizgi oluyor ama sanki hafif var gibi benimde böyle çıkmıştı dün. Sonradan belirginleşti
Banada öyle geldi kuzum beta yaptırsam mı acaba
Dün yaptığımda hiç bir şey yoktu demekki iğne etkisi geçmişÇatlatma iğnesinin etkilerinden kaynakla
ya bazen hayalet çizgi oluyor ama sanki hafif var gibi benimde böyle çıkmıştı dün. Sonradan belirginleşti
Bende aynı şeyi yaşadım birgün tek çizgi çıktı ertesi gün silik kan verdim 1.46 çıktı bence biraz daha bekleyinDün yaptığımda hiç bir şey yoktu demekki iğne etkisi geçmiş
Beklemekte çok zor kuzum Adetime daha 4 gün var acaba sonra net pozitif görme ihtimalim var mı bilemedimBende aynı şeyi yaşadım birgün tek çizgi çıktı ertesi gün silik kan verdim 1.46 çıktı bence biraz daha bekleyin
Sen bilirsin sonra üzülme benim bütün umudum kırıldı 1.46yı görünce. Günüme daha vardı ama yinede umutsuzluğa kapıldımBeklemekte çok zor kuzum Adetime daha 4 gün var acaba sonra net pozitif görme ihtimalim var mı bilemedim
Benimde modum düştü net görürüm varsa diyodum tekrar test yapasım yok bazıları erken gebelik testinde görmüsler pozitif gün geçmeden o yüzden kan daha garanti diyodumda yok sanırım tutmadıSen bilirsin sonra üzülme benim bütün umudum kırıldı 1.46yı görünce. Günüme daha vardı ama yinede umutsuzluğa kapıldım
Evet bazıları erken görüyorBenimde modum düştü net görürüm varsa diyodum tekrar test yapasım yok bazıları erken gebelik testinde görmüsler pozitif gün geçmeden o yüzden kan daha garanti diyodumda yok sanırım tutmadı
Özel hastanede yaptırdım ilaçlar tahliyeler aşılama dahil 5 binden fazla tutuNe kadara yaptırdınız peki ilaçlar hariç birde ilaçlariniz ne kadar tuttu bende düşünüyorum da o yüzden soruyorum kusara bakmayın.ozel klinik mi yoksa özel hastahane de mi yaptirdiniz
MerhabaArkadaslar ben aşılama yaptırdım bugun 10 gun oldu dun erken gebelik testi yaptım çıkmadı sizce tutmadi mi yoksa erken diye çıkmamış olabilirmi?
Maalesef tutmadı tekrardan yaptırıyorum nasip değilmiş herşeyde var bi hayir sizin sonuc ne çıktıMerhaba
Benimde bugun asilama gunuyle birlikte 10.gunum.test yaptim hic bisi çıkmadı. Sizin sonuç sonradan degisti mi? Umutlanmak istemiyorum
Hic morelini bozma bende sabah gittim test verdim lekelenme gibi oldum ama normal adetten farkli dedim belki ilaclardan ignelerdendir. Ama doktor ultrasyonla bakti adet gibi gozukmuyor kan tahlili sonucunu bekleyelim dedi. Ogleden sonra tekrar gidicem.yazarim.olmazsa da Allahin takdiri pes etme. Benim arkadasimin 3.asilama da ikiz oldu.Maalesef tutmadı tekrardan yaptırıyorum nasip değilmiş herşeyde var bi hayir sizin sonuc ne çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?