Aşılama tedavisi

merhabalar aşılamamın 11.günü dün yaptığımda hiç bir şey göremedim negatifti bugün yaptığımda sanki hayali çizgi var bana mı öyle geliyor kızlar ? Bakar mısınız

Bende pazartesi günü yaptım 7 gün oldu bugun az önce kustum ve çok uykum var neden olabilir acaba
Çatlatma iğnesinin etkilerinden kaynakla
ya bazen hayalet çizgi oluyor ama sanki hafif var gibi benimde böyle çıkmıştı dün. Sonradan belirginleşti

Sen bilirsin sonra üzülme benim bütün umudum kırıldı 1.46yı görünce. Günüme daha vardı ama yinede umutsuzluğa kapıldım
Benimde modum düştü net görürüm varsa diyodum tekrar test yapasım yok bazıları erken gebelik testinde görmüsler pozitif gün geçmeden o yüzden kan daha garanti diyodumda yok sanırım tutmadı

Maalesef tutmadı tekrardan yaptırıyorum nasip değilmiş herşeyde var bi hayir sizin sonuc ne çıktı
Hic morelini bozma bende sabah gittim test verdim lekelenme gibi oldum ama normal adetten farkli dedim belki ilaclardan ignelerdendir. Ama doktor ultrasyonla bakti adet gibi gozukmuyor kan tahlili sonucunu bekleyelim dedi. Ogleden sonra tekrar gidicem.yazarim.olmazsa da Allahin takdiri pes etme. Benim arkadasimin 3.asilama da ikiz oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…