• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama tedavisi

merveats2804

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2025
1
0
1
25
Merhaba arkadaşlar 7 Eylül de aşılama tedavimi oldum 24 Eylül adet günüm ve her zaman adetim hep gününde olur bugün aşılamadan sonra ki 13. Günüm yaklaşık 6-7 gündür regli ağrısı gibi ağrı çekmekteyim ve bugün kahverengi akıntım oldu duruyor ve sonra geri geliyor peçete ile silindiğimde ancak görebiliyorum yoğun bir akıntı kanama değil daha önce yaşayanlar var ise yanıtlayabilir mi 🥹🫶

Merhaba arkadaşlar 7 Eylül de aşılama tedavimi oldum 24 Eylül adet günüm ve her zaman adetim hep gününde olur bugün aşılamadan sonra ki 13. Günüm yaklaşık 6-7 gündür regli ağrısı gibi ağrı çekmekteyim ve bugün kahverengi akıntım oldu duruyor ve sonra geri geliyor peçete ile silindiğimde ancak görebiliyorum yoğun bir akıntı kanama değil daha önce yaşayanlar var ise yanıtlayabilir mi 🥹🫶
İnşallah yerleşme kanamasıdir aşılama negatif olunca 15. Gün adet olunuyor döngü değişiyor bilginiz olsun umarım pozitif görürsünüz bende 8inde 2. Aşılama mı oldum yarın kan vericem siz test yaptınız mı hiç belirtileriniz var mı ?

Ben geçen ay 2.aşılamamı yaptırdım maalesef sonuç negatif. Ben ikisinde de aynı belirtileri yaşadım ama bende direk regl başlandı seninki yerleşme kanaması olabilir umarım öyledir 🙏🏼

Sonucunuz nedir

Back
X