• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama tedavisine başladım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

renginn

renginn
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
105
0
96
İstanbul
merhabalar benim bilginize ihtiyacım var arkadaşlar ben aşılama tedavisine başladım doktorum önce tahliller ve daha sonra h.s.g istedi ve daha sonra eşimdem spermgram tahlili istedi ve tahlillerimizin hepsi temiz çıktı.
tüplerimde açık çıktı eşiminde tahlili gayet yüksek yani temiz yarın doktorumuzla görüşücez bana yardımcı olurmusunuz devamı nasıl oluyor ve siz ce aşılama tedavisi tutarmı tahlillerimiz temiz çıktı başından geçen varsa yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim:a015:a.s.

yumurtlama takibinden sonra çatlatma iğnesi vurulacaksın ,iki gün sonrasında da aşılama olur..eşinin değerlerinin yüksek olması şansınızı oldukça arttırır..sanırım sende yumurtlama sorunu vardır,o da ilaç yada iğneyle halledilir..inşallah tutar..yeterki iyi düşünün..

canım şimdi doktorumdan geldim ultrasonda yumurtamı inceledi ve gayet iyi dedi inşallah önümüzdeki ay başlıcaz sorun eşimdeydi tedavi sonucunu verdi inşallah tutarbenneyaptımki

canım şimdi doktorumdan geldim ultrasonda yumurtamı inceledi ve gayet iyi dedi inşallah önümüzdeki ay başlıcaz sorun eşimdeydi tedavi sonucunu verdi inşallah tutarbenneyaptımki

renginn canım inşallah ilkinde:hooray: tutar .Ben birşey merak ediyorum eşinde ne gibi bir sorun vardı ve nasıl bir tedavi uygulandı benimde eşimde biraz sorun var o nedenle sordum.:uhm:

canım benim eşimdeki sorun evlenmeden önceki kullandığı mide ilaçları ve daha panik atak ilaçlarından sperm sayılarını fazlaca etkilediği için tedavi gördü biz evliliğmizin ilk 3 senesi çocuk düşünmedik ve bu sorunları bilmiyorduk sonradan öğrendik özel değilse eşinin sorunu nedir belki bilgim vadır doktorumuzda çok iyi sevgileryerimseniben

Back
X