Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselir benceMerhaba bu ay Gonalf ile aşılama oldum
doktorum 8.Gün Progestron testi istedi
20 küsürlerde geldi sonuç beta da ben baktırdım 5,96 sizce yükselir mi? Çatlatma iğnesi olalı 9 gün oldu
Yükseldi mi bide kaçıncı günde yaptınız tam olarakMerhaba bu ay Gonalf ile aşılama oldum
20 küsürlerde geldi sonuç beta da ben baktırdım 5,96 sizce yükselir mi? Çatlatma iğnesi olalı 9 gün oldu
Sonucunu nedir verdiniz mi tekrar kan ilk aşılama mı acaba bende dün oldum aşılamaMerhaba bu ay Gonalf ile aşılama oldum
Senin neredeyse test yapma vaktin gelmiş ne güzel ben ayin25 inde oldum günler geçmiyor bana belirtilerin neler benim ara ara adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor birde göğüs ucu hassasiyeti var çokMerhaba kızlar Ben de Temmuz'da aşılama oldum Bugün aşılamanın 10 günü bazı belirtiler var henüz test yapmadım sizde durumlar nasıl
Bende duphaston kullanıyorum günde 3 kez fitil duydum başkaları da var bana yazmadı amaBen vaijal fitil kullanıyorum progestan onunda yan etkileri olabiliyor ama adet öncesi ile aynı beyaz akıntı farklı benim normalde olmaz dı birde bugün yüzümde gözlerimde yanma hissediyorum
benimde test günüme az kaldı sabırsızlanıyorumSonucunu nedir verdiniz mi tekrar kan ilk aşılama mı acaba bende dün oldum aşılama
Senin bugün kaçıncı günbenimde test günüme az kaldı sabırsızlanıyorum![]()
Ne zaman yapacaksın test9. Gündeyim bugün![]()
Ne zaman yapacaksın test
Bize de haber etPazartesi yaparım