- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Bu testlerde ben hamileyken bile negatif çıkıyordu en iyisi erken gebelik testi benimki days comfprtİnşallah hamilesinizdirkoyulaşma da varmış zaten
Testinizin markası prodoctor mu? Elimde var ben de ondan yapacağım yarın. Aşılamam 23 ocaktı, dün ve bugün test yaptım ama sanırım yok
Sizin testlerin ikisinde de hayalet çizgi gördüm ben dikkatle bakarsaniz sizde farkedersiniz bence sizin de var gibiiİnşallah hamilesinizdirkoyulaşma da varmış zaten
Testinizin markası prodoctor mu? Elimde var ben de ondan yapacağım yarın. Aşılamam 23 ocaktı, dün ve bugün test yaptım ama sanırım yok
Evet çizgi vae ama üç aydır bu test vaedı elimde hep böyle çizgi çıkardıSizin testlerin ikisinde de hayalet çizgi gördüm ben dikkatle bakarsaniz sizde farkedersiniz bence sizin de var gibii
Bence var gibiiEvet çizgi vae ama üç aydır bu test vaedı elimde hep böyle çizgi çıkardı
Var gibi duruyor sizin, inşallah vardırBir test daha yaptım oda pozitif çıktı kızlar varmı sizce
Göremedim canım bazen telefonda çıkmıyor sen görebiliyor musunVar gibi duruyor sizin, inşallah vardır
Benim bugünkü testimde bir şey görüyor musunuz?@Birgunay
Çok az bişey görüyorum ama emin değilimGöremedim canım bazen telefonda çıkmıyor sen görebiliyor musun
Sonucunuz ne olduYarın kan vericem ben senin Kaçınçı günün
HamileyimSonucunuz ne oldu
Hayırlı olsun canım ne yaptın tutması için ve belirtilerin nelerdi kaçıncı gün test yaptınHamileyim
Sonucunuz ne olduVar gibi duruyor sizin, inşallah vardır
Benim bugünkü testimde bir şey görüyor musunuz?@Birgunay
Ben aşılamanın 11. Günü evde erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonra kan verdim özellikle birşey yapmadım uzanmadım yukarılara dinlendim yavaş yavaş iş yaptım öyleHayırlı olsun canım ne yaptın tutması için ve belirtilerin nelerdi kaçıncı gün test yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?