8.gün aşılamada test için çok erken. En erken 12-13 günde yapın testi. Çatlatma iğnesini etkisi herkeste farklı zamanda geçiyor umarım sonucunuz pozitif olurKızlar Aşılama yaptım bugün 8'inci Günüm sizce Gebelik var mıdır?
Bu arada Çatlatma iğnesi 10'gün etkisi bitmiş oluyor değil mi? Siz bu durumu yaşadınız mı ? Yardımcı Olur musunuz?
Çok teşekkür ederim. Öncelikle pardon diyerekten bir şey sorucam ayıptır söylemesi Gaz sıkışması var sürekli karnım sıkışıyor bu belirti mi ?8.gün aşılamada test için çok erken. En erken 12-13 günde yapın testi. Çatlatma iğnesini etkisi herkeste farklı zamanda geçiyor umarım sonucunuz pozitif olur
Benim ilk aşılamam tutmuştu. Daha sonra 2 kere daha oldum ama hepsinde gaz oluyordu ama belirti mi bilemiyorum tabi herkeste farklıdırÇok teşekkür ederim. Öncelikle pardon diyerekten bir şey sorucam ayıptır söylemesi Gaz sıkışması var sürekli karnım sıkışıyor bu belirti mi ?
İğne etkisi benim tedavilerde 12. Güne kadar devam etmişti. Sekiz günde sonuç idrara geçmez on güne kadar kana sonra idrara karışıyorKızlar Aşılama yaptım bugün 8'inci Günüm sizce Gebelik var mıdır?
Bu arada Çatlatma iğnesi 10'gün etkisi bitmiş oluyor değil mi? Siz bu durumu yaşadınız mı ? Yardımcı Olur musunuz?
10'gunumde Çarşamba bir daha denicemİğne etkisi benim tedavilerde 12. Güne kadar devam etmişti. Sekiz günde sonuç idrara geçmez on güne kadar kana sonra idrara karışıyor
Galiba belirti bilmiyorum araştırdım da . Bakalım az kaldı sabredim az daha sonucu atarmBenim ilk aşılamam tutmuştu. Daha sonra 2 kere daha oldum ama hepsinde gaz oluyordu ama belirti mi bilemiyorum tabi herkeste farklıdır
Hadi bakalım hayırlısı inşallah tutar ilk asilamaniz miGaliba belirti bilmiyorum araştırdım da . Bakalım az kaldı sabredim az daha sonucu atarm
Evet ilk eşimde ve bende bir problem yok . Düşük yaşadım öncesinde sonra aşılmaya karar vermiştik. SizHadi bakalım hayırlısı inşallah tutar ilk asilamaniz mi
Test yaptınız mı bir dahaEvet ilk eşimde ve bende bir problem yok . Düşük yaşadım öncesinde sonra aşılmaya karar vermiştik. Siz
Aşılama serüvenini anlatır mısınız neler yaptıniz neye dikkat ettiniz bende şuan aşılama oluyorum ilk daha gonal f 450 den günde 65 mg şeklinde vuruyorum Pzt kontrol varBenim ilk aşılamam tutmuştu. Daha sonra 2 kere daha oldum ama hepsinde gaz oluyordu ama belirti mi bilemiyorum tabi herkeste farklıdır
11 gün kanda negatif reglme var dahaTest yaptınız mı bir daha
İnsAllah pozitife döner11 gün kanda negatif reglme var daha
Amin İnşallahİnsAllah pozitife döner
Belkide yerleşme lekesidir insAllah sen yine dikkat etAmin İnşallahbelim ve Göğsüm çok ağrıyor 11 gün kanda çıkmadı 12 gün şimdi hafif leke oldu reglme 5 gün var bilmiyorum.
Benim pek dikkat ettiğim bir şey olmadı nasip dedim bir tanesi tuttu ilk aşılamamdı. Günlük hayatıma devam etmiştim çok ağır iş yapilmasi dışında tutacağı varsa tutar benceAşılama serüvenini anlatır mısınız neler yaptıniz neye dikkat ettiniz bende şuan aşılama oluyorum ilk daha gonal f 450 den günde 65 mg şeklinde vuruyorum Pzt kontrol var
11.gün erken benim ilk aşılamamda 14.gün bile beta düşüktü. Diğer iki aşılamamda regl günüm gelmeden regl olmuştum. Regl olmazsanız umut var11 gün kanda negatif reglme var daha
İlk aşılama da ki serüveni anlatır mısınız kaç gün kaç doz kullanidiniz çatlatmayi ne zaman oldunuz vs bende şuan o aşamadayım merak ediyorumBenim pek dikkat ettiğim bir şey olmadı nasip dedim bir tanesi tuttu ilk aşılamamdı. Günlük hayatıma devam etmiştim çok ağır iş yapilmasi dışında tutacağı varsa tutar benceihtimali %10 civarı zaten. Daha sonra 2 kere daha yaptırdım tutmadı tüp bebege geçtim ben
Benim femerayla olmuştu. Adetin 4.günü başladım 5 gün içtim sabah akşam. Daha sonra kontole gittim bir kaç kere. Reglmin 15.günü ovitrelle vurmuştum 17.günüde aşılama olmuştum. 14 gün sonrada pozitifi görmüştümİlk aşılama da ki serüveni anlatır mısınız kaç gün kaç doz kullanidiniz çatlatmayi ne zaman oldunuz vs bende şuan o aşamadayım merak ediyorum
Bende femera kullandım 5 gün ama günde bir tane kullandım bir faydası olmadı çatlatma da yapılmadı o yüzden klomen de kullandım ama hep günde bir kullandığım için yetersiz kaldıBenim femerayla olmuştu. Adetin 4.günü başladım 5 gün içtim sabah akşam. Daha sonra kontole gittim bir kaç kere. Reglmin 15.günü ovitrelle vurmuştum 17.günüde aşılama olmuştum. 14 gün sonrada pozitifi görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?