Aşılama Test pozitif

Mucizeeol

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
40
7
6
25
Kızlar Aşılama yaptım bugün 8'inci Günüm sizce Gebelik var mıdır?
Bu arada Çatlatma iğnesi 10'gün etkisi bitmiş oluyor değil mi? Siz bu durumu yaşadınız mı ? Yardımcı Olur musunuz?

Eklentiler

• 1000197852.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 55
Bu arada Çatlatma iğnesi 10'gün etkisi bitmiş oluyor değil mi? Siz bu durumu yaşadınız mı ? Yardımcı Olur musunuz?
8.gün aşılamada test için çok erken. En erken 12-13 günde yapın testi. Çatlatma iğnesini etkisi herkeste farklı zamanda geçiyor umarım sonucunuz pozitif olur

8.gün aşılamada test için çok erken. En erken 12-13 günde yapın testi. Çatlatma iğnesini etkisi herkeste farklı zamanda geçiyor umarım sonucunuz pozitif olur
Çok teşekkür ederim. Öncelikle pardon diyerekten bir şey sorucam ayıptır söylemesi Gaz sıkışması var sürekli karnım sıkışıyor bu belirti mi ?

Çok teşekkür ederim. Öncelikle pardon diyerekten bir şey sorucam ayıptır söylemesi Gaz sıkışması var sürekli karnım sıkışıyor bu belirti mi ?
Benim ilk aşılamam tutmuştu. Daha sonra 2 kere daha oldum ama hepsinde gaz oluyordu ama belirti mi bilemiyorum tabi herkeste farklıdır

İğne etkisi benim tedavilerde 12. Güne kadar devam etmişti. Sekiz günde sonuç idrara geçmez on güne kadar kana sonra idrara karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…