-Aşılama - Tüp bebek - negatif olduğunu HCG kaç ile öğrendiniz?

mirasanne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
1.512
1.046
63
33
Kızlarım kızlarımmm öncelikle günoo🥰
Soruma geliiirsek aşılama ve tüp bebek kan testi gününüzde Negatif olduğunu kendi normal negatif referans değerinizle mi öğrendiniz yoksa daha yüksek/daha aşağı bir rakamla mı?

Örnek verecek olursam normal HCG değeriniz 0.20 ise test günü tekrar 0.20 ile mi öğrendiniz.

Soruma geliiirsek aşılama ve tüp bebek kan testi gününüzde Negatif olduğunu kendi normal negatif referans değerinizle mi öğrendiniz yoksa daha yüksek/daha aşağı bir rakamla mı?

Örnek verecek olursam normal HCG değeriniz 0.20 ise test günü tekrar 0.20 ile mi öğrendiniz.
Selam 🥰 ben ikisinde de daha yüksekle öğrenmiştim. İlkinde 0.50gibi diğerinde 2ydi negatifti

Selam 🥰 ben ikisinde de daha yüksekle öğrenmiştim. İlkinde 0.50gibi diğerinde 2ydi negatifti
Aah sonuçlarınız için çok üzgünüm 🥺
Peki normalde referans değeriniz kaç negatif değerde? Birde cevap verebilirsiniz çok sevinirim, normalde de değişkenlik gösteriyor mu HCG değeriniz negatif referansınızdayken?

Aah sonuçlarınız için çok üzgünüm 🥺
Peki normalde referans değeriniz kaç negatif değerde? Birde cevap verebilirsiniz çok sevinirim, normalde de değişkenlik gösteriyor mu HCG değeriniz negatif referansınızdayken?
Bazen 0.01 bazen 0.20 çıkıyordu değişkenlik gösteriyor benimde. Çok şükür şu an 1 yaşında oğlum var 🙏 darısı isteyen herkese olsun 🙏🥰

Bende aşılama yaptırdım bu gün kan verdim Beta 2. 30 çıktı sonradan yükselir mi? adet olmaya 2 günüm var.

Bazen 0.01 bazen 0.20 çıkıyordu değişkenlik gösteriyor benimde. Çok şükür şu an 1 yaşında oğlum var 🙏 darısı isteyen herkese olsun 🙏🥰
Maşallah sağlıkla büyüsün küçük adam 🥰😍 inşallah hepimiz yavrumuzu tez zamanda kucağımıza alırız isteyenler olarak

Canım nasılsın 🥰🥰 Kaç gün var regline

Bende aşılama yaptırdım bu gün kan verdim Beta 2. 30 çıktı sonradan yükselir mi? adet olmaya 2 günüm var.
Kaçıncı günün kuzum aşılamanın ? Ya benim aklımı karıştıran olay negatif değerim hep yıllardır 10-12 yıldır hep <0.20 çıkar şuan minik bir oynama var artışta ama benimde negatif değerde artar mı acaba🥺 aşılamanın 8. Günü acele edip verdim

Kaçıncı günün kuzum aşılamanın ? Ya benim aklımı karıştıran olay negatif değerim hep yıllardır 10-12 yıldır hep <0.20 çıkar şuan minik bir oynama var artışta ama benimde negatif değerde artar mı acaba🥺 aşılamanın 8. Günü acele edip verdim
Ah ah yine acele etmişsin😅

Kuzuuum selaaaaam 🥰🥰🥰Aşılamada reglnin bir önemi yokki 😁 adetime 12 gün var gözüküyor şuan 😁 aşılamanın 10. Günü oldu 🥺
He aşılama mıydı unuttum kız 😅 3-4 gün daha bekle bakalım 🤔
Benim de reglime 2 gün var bekliyorum regl bittikten sonra histereskopi olcam.

bir an önce olsam da Tüp bebeğe geçsek artık😶

He aşılama mıydı unuttum kız 😅 3-4 gün daha bekle bakalım 🤔
Benim de reglime 2 gün var bekliyorum regl bittikten sonra histereskopi olcam.

bir an önce olsam da Tüp bebeğe geçsek artık😶
Kız zaten konun başlığı öyle ya 🤣
Ben tüp bebeği seçeneklerim arasından çıkarttım canım. 2 farklı doktor 2 farklı kurum ile görüştüm.
Aşılamayı buradaki "normalden farkı yok" diyen bodoslama konuşanlar yüzünden çoğu kişi işe yaramaz zannediyordu biri laboratuvarda biri anne rahminde dölleniyor. Annenin minimum 2 kere operasyon geçirmesi anestezi alması cabası tüp bebekte. Maddi boyutuna hiç girmiyorum devlette 65k dan başlıyor şuan ilaçlar hariç. Tüp bebek konusuna gir bak 8. 9.tüp bebeğini deniyor kadınlar hep negatif öyle abartıldığı gibi mucize birşey değil.
Yani öyle tuzu kuru olanların yada hiç tahlil yaptırmadan aşılama yaptırıp aşılama işe yaramıyor diyorlar. Saçmalık.
Hatta galiba sende aşılama olmuştun dimi aynı zamanda oradan tanışmıştık?
Histeroskopi yok hsg yok kan tahlili yok tüplerde sorun var mı bakan yok böyle bodoslama yapılırsa elbette olmaz olan şansta düşer.

Ben tüp bebeği seçeneklerim arasından çıkarttım canım. 2 farklı doktor 2 farklı kurum ile görüştüm.
Aşılamayı buradaki "normalden farkı yok" diyen bodoslama konuşanlar yüzünden çoğu kişi işe yaramaz zannediyordu biri laboratuvarda biri anne rahminde dölleniyor. Annenin minimum 2 kere operasyon geçirmesi anestezi alması cabası tüp bebekte. Maddi boyutuna hiç girmiyorum devlette 65k dan başlıyor şuan ilaçlar hariç. Tüp bebek konusuna gir bak 8. 9.tüp bebeğini deniyor kadınlar hep negatif öyle abartıldığı gibi mucize birşey değil.
Yani öyle tuzu kuru olanların yada hiç tahlil yaptırmadan aşılama yaptırıp aşılama işe yaramıyor diyorlar. Saçmalık.
Histeroskopi yok hsg yok kan tahlili yok tüplerde sorun var mı bakan yok böyle bodoslama yapılırsa elbette olmaz olan şansta düşer.
Evet canım aşılama yaptırdım. Sonra rahimde yapışıklık olduğu ortaya çıktı.

Birde benim doğuştan sol tüpüm yokmuş. O yüzden kaç doktora gittiysem tüp bebeğe yönlendirdi .

Zaten tüpleri olan kişinin tüpler açıksa yumurta sayısı amh değeri vs iyiyse klomenle yada aşılamayla hamile kalıyor.

Benim dün 13. gündü kan verdim 2.30 çıktı normal de Referans Aralığı 0_5.3 Değer 0.1 bu gün yarın adet olmam lazım bekliyorum bakalım. Benim ki olmadı inşallah seninki tutarda mutlu haberi alırsın. 🤲🤲🤲

Doktorlar aşılama için verdikleri yüzde çok az aslında hatta benim doktorum benim kendi yakınım yapacak olsa aşılama önermem tutma oranı düşük falan vakit kaybetmeden direk tüp bebeğe yönlendiririm ama istersen yinede bir kere aşılama deneyebiliriz demişti benim çok büyük bir sorunum olmadığı değerlerim vs herşey normal olduğu için ama yinede tutmadı malesef …

Arkadaşlar testimde siliklikvarmı göz yanılması mı kan vermeye gidicem

Eklentiler

• 61D7E28E-88FC-4324-8918-F629143C4B77.webp
    61D7E28E-88FC-4324-8918-F629143C4B77.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 58
Back
X