asilama - tup bebek

Doktor değilim ama araştırma yaptım genel olarak hastahanelerde 3 aşılamadan sonra tüp bebek yaşınız 40 ve üzeriyse ikiside olmuyor

Yasim 26 cikolata kisti var iki tarafli esimin sperm kalitesi falan iyi ama 1.asilama tutmadi 2.asilamayi yaptiricam ondan sonra mi tup bebege gecsek yoksa 3.denesek mi doktor beye sormak istedim

Ben çok düşüyorum eşim biraz sorunlu bu konularda kimseye anlatamıyorum anneme kistmi var bende acaba felan dedim oda çocuk olursa kist erir zaten felan dedi ama aşılama larda da doktor %20 tutma şansı var kesin bir cevap veremeyiz dedi ama ben olsam yani öyle düşünüyorum ilk aşılamayı yaptıracağım inşallah bir aksilik olmaz eğer olur ise de tüp bebek denicem...
Siz 1 yaptırmışsınız 2ciyi düşünüyorsunuz inşallah tutar ama tutmaz ise aşılama ile uğraşmayın derim hem sağlığınız hem umudunuz hemde vakit kaybı inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz

Doktor bey kac asilama sonrasi tup bebek oneriyorsunuz
Merhabalar :evlılık suresı, çocuk ısteme suresı( korunmadıgı sure) bayan yaşı , yumurtalık rezervi, sperm sayı- hareket - morfolojı, rahim-tüp fılmı , daha öncekı öykü.. gıbı parametrelere gore aşılama mı ? aşılama ıse max kac kez deneme onerılır bu sorulara yanıt verebılırız.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Yasim 26 cikolata kisti var iki tarafli esimin sperm kalitesi falan iyi ama 1.asilama tutmadi 2.asilamayi yaptiricam ondan sonra mi tup bebege gecsek yoksa 3.denesek mi doktor beye sormak istedim
Merhabalar : çıkolata kıstı yumurtalık rezervı uzerıne olumsuz etkı yaparak zamanla rezervı azaltabılır. Ve karında yapısıklık yaparak tüplerın saglıklı yapısının bozulmasına yol acabılır. Rahim tüp fılmı normal ıse ( ve sperm degerlerınormal ıse) aşılama denenebılır ancak aşılamanın basarı sansı %10-15 cıvarında olmaktadır. ( yanı yuksek bır oran olmamaktadır) Eğer aşılama yaptırmaya karar verır ısenız sonucuna gore (gebelık elde edılemez ıse) bır ılerı basamaga gecılmelıdır. Tup bebekte ortalama basarı oranı merkezımızde %55-60 tır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X