- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
hadi bakalim hayirlisiyla guzel haberler verirsin ins.8.günüm bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalim hayirlisiyla guzel haberler verirsin ins.8.günüm bekliyorum
Eşiniz hangi ilacı kullanıyor acaba benim eşimdede aynı sorun var datutmama korkusu var ve ben devlet hastanesinde yaptırdım canım cok yanmıştı iğrençtii.. bide bizim ileri hareketlimiz %3 şuanda şimdi bi ilaç kullanıyor eşim inşşallah doğal yoldan olr bende bi sıkıntı görünmüyor .. doktorum belki hiç bişeye gerek kalmaz bu ay bile kalırsın dedi ama işte hiç ümit kalmıyor insandasiz hamilemisiniz ?
İnş benimde böyle olur sebepsiz inferliteyim 2.5 yıldırKızlar bende sebepsiz infertelite vardı saf gibi 2.5yil bekledik oldu olacak diye hicbir sorunda yoktu bendede eşimde de...Asilama denedik ilk deneme ve suan 5haftalik gebeyim rabbim hepinize nasip etsin insallah...
Devlette mi yapıcaksınız? Doktor bana özelde ilaçlar dahil yaklaşık 2500 aşılamayı bir kaç kez denemenin anlamı yok maliyeti tüpü geçiyor ve oranı düşük dedi eğer özelde olcaksa bencede doktorun dediği mantıklı ama devlette yapılabilir okduuğm kadaryla devlette de 2000e geliyor gb aşılamaBzde de hareket sikintisi var havuc kurune basladik.bakalim ne kdr etki edecek bekliyoruzasilama tutma orani yuzde 20 oldukca dusuk ama olsun yinede tup bebege durumum olmadigi icin tutana kdr denerim napaym
![]()
Taninmis ozel.bir klinikte 2750 dedi asilama icin ilaclar haric. Tup.icin de 20bin fiyat verdiler ilaclar haric neresi astari yuzunu gecmis tup tutmassa giden paralarim bir cok.insan yasiyor ama takdiri ilahi su anda o kdr para verecek durumda deglm tekrar devlette yaptiracagim cnku benim hc bir seklde devlet karsilamiyor rn azindan bir umutDevlette mi yapıcaksınız? Doktor bana özelde ilaçlar dahil yaklaşık 2500 aşılamayı bir kaç kez denemenin anlamı yok maliyeti tüpü geçiyor ve oranı düşük dedi eğer özelde olcaksa bencede doktorun dediği mantıklı ama devlette yapılabilir okduuğm kadaryla devlette de 2000e geliyor gb aşılama
Yani çok bilindik yerler değil ama orta halli özel hastanelerde daha uygun fiyatlar var araştırmak gerekiyor aşılamanında oranı düşük işte inş hiçbirine gerek kalmadan olur hepimizinTaninmis ozel.bir klinikte 2750 dedi asilama icin ilaclar haric. Tup.icin de 20bin fiyat verdiler ilaclar haric neresi astari yuzunu gecmis tup tutmassa giden paralarim bir cok.insan yasiyor ama takdiri ilahi su anda o kdr para verecek durumda deglm tekrar devlette yaptiracagim cnku benim hc bir seklde devlet karsilamiyor rn azindan bir umut
Canım selam nasılsın tuttumu aşılaman merak ettim??Allah kucağına almayı nasip etsin bugün ben de kontrole gittim biri 12 diğeri 13 mm olmuş yumurtalar bende de sebepsiz di umut oldun bana önümüzdeki çarşamba ya da perşembe büyük ihtimal olucal aşılamam çok heyecanlıyım ve çook korkuyorum![]()
Selam canım iyiyim tutmadı maalesef sen nasılsınCanım selam nasılsın tuttumu aşılaman merak ettim??
Olsun ümidini yitirme şimdi tutmaz 2 de tutar dinlen ve tekrar yaptır bir kez daha olacak insallahSelam canım iyiyim tutmadı maalesef sen nasılsın
İnşallah canım yaOlsun ümidini yitirme şimdi tutmaz 2 de tutar dinlen ve tekrar yaptır bir kez daha olacak insallah
4 ten sonra tüp bebek tavsiye ediliyormuş ama 6 defa tekrarlanmasında bir sakınca yokmuşaşılama kaç kere denenmeli?
RABBİM hayırlı haber almanızı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere size de bize deBende klomen kullanarak iki yumurtam oluştu aşılama denendi çok merak ediyorum sonucu beklemek çok zor umut oldu dedikleriniz bizimde sebebsizdi
Canım, benim de o şekilde oldu aşılamam inşallahhh güzel haberler alırız .Bende klomen kullanarak iki yumurtam oluştu aşılama denendi çok merak ediyorum sonucu beklemek çok zor umut oldu dedikleriniz bizimde sebebsizdi
tuttumu yoksa sonuç mu bekliyorsunuzCanım, benim de o şekilde oldu aşılamam inşallahhh güzel haberler alırız .![]()
Geçene hafta oldum bekliyorumtuttumu yoksa sonuç mu bekliyorsunuz
RABBİM hayırlısı ile nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar benim de yaptırmak gibi bir düşüncem var bakalım dokktor ne diyecekGeçene hafta oldum bekliyorum ☺
Aminnnn inşallahhh canım hepimize isteyen herkese inşallahhhRABBİM hayırlısı ile nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar benim de yaptırmak gibi bir düşüncem var bakalım dokktor ne diyecek