Aşılama aşılama tutma oranı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tutmama korkusu var ve ben devlet hastanesinde yaptırdım canım cok yanmıştı iğrençtii.. bide bizim ileri hareketlimiz %3 şuanda şimdi bi ilaç kullanıyor eşim inşşallah doğal yoldan olr bende bi sıkıntı görünmüyor .. doktorum belki hiç bişeye gerek kalmaz bu ay bile kalırsın dedi ama işte hiç ümit kalmıyor insanda :KK43: siz hamilemisiniz ?
Eşiniz hangi ilacı kullanıyor acaba benim eşimdede aynı sorun var da😞

Kızlar bende sebepsiz infertelite vardı saf gibi 2.5yil bekledik oldu olacak diye hicbir sorunda yoktu bendede eşimde de...Asilama denedik ilk deneme ve suan 5haftalik gebeyim rabbim hepinize nasip etsin insallah...
İnş benimde böyle olur sebepsiz inferliteyim 2.5 yıldır🙏🏼

Bzde de hareket sikintisi var havuc kurune basladik.bakalim ne kdr etki edecek bekliyoruz 🧐 asilama tutma orani yuzde 20 oldukca dusuk ama olsun yinede tup bebege durumum olmadigi icin tutana kdr denerim napaym 😁

Bzde de hareket sikintisi var havuc kurune basladik.bakalim ne kdr etki edecek bekliyoruz 🧐 asilama tutma orani yuzde 20 oldukca dusuk ama olsun yinede tup bebege durumum olmadigi icin tutana kdr denerim napaym 😁
Devlette mi yapıcaksınız? Doktor bana özelde ilaçlar dahil yaklaşık 2500 aşılamayı bir kaç kez denemenin anlamı yok maliyeti tüpü geçiyor ve oranı düşük dedi eğer özelde olcaksa bencede doktorun dediği mantıklı ama devlette yapılabilir okduuğm kadaryla devlette de 2000e geliyor gb aşılama

Devlette mi yapıcaksınız? Doktor bana özelde ilaçlar dahil yaklaşık 2500 aşılamayı bir kaç kez denemenin anlamı yok maliyeti tüpü geçiyor ve oranı düşük dedi eğer özelde olcaksa bencede doktorun dediği mantıklı ama devlette yapılabilir okduuğm kadaryla devlette de 2000e geliyor gb aşılama
Taninmis ozel.bir klinikte 2750 dedi asilama icin ilaclar haric. Tup.icin de 20bin fiyat verdiler ilaclar haric neresi astari yuzunu gecmis tup tutmassa giden paralarim bir cok.insan yasiyor ama takdiri ilahi su anda o kdr para verecek durumda deglm tekrar devlette yaptiracagim cnku benim hc bir seklde devlet karsilamiyor rn azindan bir umut

Taninmis ozel.bir klinikte 2750 dedi asilama icin ilaclar haric. Tup.icin de 20bin fiyat verdiler ilaclar haric neresi astari yuzunu gecmis tup tutmassa giden paralarim bir cok.insan yasiyor ama takdiri ilahi su anda o kdr para verecek durumda deglm tekrar devlette yaptiracagim cnku benim hc bir seklde devlet karsilamiyor rn azindan bir umut
Yani çok bilindik yerler değil ama orta halli özel hastanelerde daha uygun fiyatlar var araştırmak gerekiyor aşılamanında oranı düşük işte inş hiçbirine gerek kalmadan olur hepimizin🙏🏼

Allah kucağına almayı nasip etsin bugün ben de kontrole gittim biri 12 diğeri 13 mm olmuş yumurtalar bende de sebepsiz di umut oldun bana önümüzdeki çarşamba ya da perşembe büyük ihtimal olucal aşılamam çok heyecanlıyım ve çook korkuyorum 😐😐
Canım selam nasılsın tuttumu aşılaman merak ettim??

Bende klomen kullanarak iki yumurtam oluştu aşılama denendi çok merak ediyorum sonucu beklemek çok zor umut oldu dedikleriniz bizimde sebebsizdi

Back
X