Erkek İnfertilitesi Aşılama tutma şansı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Slimer

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
36
0
296
Ankara
Normalde morfoloji % 2 sperm sayısı 29 milyon ileri hareketlilik % 35 çıktı ama geçenlerde yıkatınca eşimin spermlerini sperm sayısı 8 milyon ileri hareketlilik % 75 çıktı bu şartlarda aşılamanın tutma şansı nedir yoksa tüp bebek mi denemeli .

Normalde morfoloji % 2 sperm sayısı 29 milyon ileri hareketlilik % 35 çıktı ama geçenlerde yıkatınca eşimin spermlerini sperm sayısı 8 milyon ileri hareketlilik % 75 çıktı bu şartlarda aşılamanın tutma şansı nedir yoksa tüp bebek mi denemeli .

canım sperm sayısı az hareketlilik güzel bence direk tüp bebek tabi geçmişini bilmedigim için sadece yazdıklarından yola çıkıyorum

yalnız anlamadığımız bir nokta var daha önce düzen laboratuarında 29 milyon çıktı morfolojide % 2 ayrıca ileri hareketlilik % 35 geçen hafta zekai tahir de normali 16 milyon sperm çıktı morfoloji ise % 7 ve ileri hareketlilik ise % 25 sonra yıkanmış şekilde yaptılar ondada yukarda bahsettiğim 8 milyon sperm ve ileri hareketlilik % 75 gibi büyük bi rakam çıktı ön muayene olarak doktorumuz mayıs ayında hap yöntemi ile aşılamaya başlıcaz dedi son 2 aşılama iğne ile ve toplamda 4 aşılama yapacaz dedi bende tutma şansını merak ettim .

yalnız anlamadığımız bir nokta var daha önce düzen laboratuarında 29 milyon çıktı morfolojide % 2 ayrıca ileri hareketlilik % 35 geçen hafta zekai tahir de normali 16 milyon sperm çıktı morfoloji ise % 7 ve ileri hareketlilik ise % 25 sonra yıkanmış şekilde yaptılar ondada yukarda bahsettiğim 8 milyon sperm ve ileri hareketlilik % 75 gibi büyük bi rakam çıktı ön muayene olarak doktorumuz mayıs ayında hap yöntemi ile aşılamaya başlıcaz dedi son 2 aşılama iğne ile ve toplamda 4 aşılama yapacaz dedi bende tutma şansını merak ettim .

canım bazen laba.yanılma oluyor ben hep zekai de yaptırdım ankaradayım bende peki hastane dr mu dedi aşılamayı sana

canım 5-6 mılyonla tutanda var 30 -40 mılyonla tutmayanda.ama asılamada sans cok cok az.devlette raporla denıycem dersen dene.ben ozelde 1000 tl yı gectı yaptrdım ama tutmadı ve yıkama sonrası 1 ml de 34 mılyon sperm ve %90 ileri hareket olmasına ragmen.asılama cok zor.normal yoldan farkı yok.olsa zaten normal yolla olur asılamada fark yok.ama tabı sans ısı dedıgım gıbı tutabılır ama cok dusuk.Rabbim yardımcın olsun.

peki bisi sorcam ne kadar masrafı oluyor bi aşılamanın ssk altında raporla vs ..

canım ben ssk ile yaptırmıştım tutmadı tabi şans işi bu benim dr um zekai tahirdeydi 300 dr verdim ilaçlarla 700 bulmuştu ama eger ben özel dr istemem devlette yaptıracagım dersen 400 500 bulur tatlım

çok basit bir işlem sende herhangi bir sorun yok degilmi canım dr kim ismi ne ankaradasın herhalde bilmiyorum ama eşinin spermleri düşük oldugu için direk tüp bebek raporuda verirler ne kullanıyor eşin şimdi

kızlar 3,5 yıllık evlıyım 2,5 tıl tedavı gordum ama bır sonuc alamadık pcom var doktor degistırmem gerekıyor bana ıstanbul avrupa yakasında doktor tavsıye edermısınız ozel mesaj atarsanız sevınırım tesekkur sımdıden

hazel82 eşinin oranları çok iyiymiş inşallah olur giz1978 gerçekten ssk olsa bile bi aşılama 500 tl bence çok pahalı doktor 4 kür olacak dedi 2 bin tl yapar hem maddi hem zaman hem manevi yönden yıpranma sözkonusu üstüne biraz daha para bulup tüp bebek yapmak en iyisi ben simdi sizden sunu anladım aşılamada tutma oranı çok düşük bu cuma eşimin hormonlarına bakılcak ve sonraki ay adet döneminde hap yöntemi ile başlanacak benim tüm kontrollerim yapıldı ve tertemiz çıktı oranlar bende çok iyi olursa kocamın düşük degerleri karsısında benim durumum aşılamada etkin olur mu yoksa direk eşimin değerlerimi çok iyi olmak zorunda .

hazel82 eşinin oranları çok iyiymiş inşallah olur giz1978 gerçekten ssk olsa bile bi aşılama 500 tl bence çok pahalı doktor 4 kür olacak dedi 2 bin tl yapar hem maddi hem zaman hem manevi yönden yıpranma sözkonusu üstüne biraz daha para bulup tüp bebek yapmak en iyisi ben simdi sizden sunu anladım aşılamada tutma oranı çok düşük bu cuma eşimin hormonlarına bakılcak ve sonraki ay adet döneminde hap yöntemi ile başlanacak benim tüm kontrollerim yapıldı ve tertemiz çıktı oranlar bende çok iyi olursa kocamın düşük degerleri karsısında benim durumum aşılamada etkin olur mu yoksa direk eşimin değerlerimi çok iyi olmak zorunda .

hayatım zaten devlette 2 aşılama şansın var dört yok ki o yüzden dene ama eşinin degerleri ile zor tüp bebek raporu çıkar size derlerse hiç yorulma direk tüp ama eşinin tedavizi varsa önce onu yaptır derim ankaradaysan sana dr öneririm bak kaan aydos var internetten bul ona mail at o seni yönlendirir direk tüp veya aşılamay gitme tatlım biz yaptık o hatayı yazıl hormon yükleyecekler vücuduna önce tedavi varsa mümkünse

sevgili giz biz aslında direk zekai tahire gittik orda benim tanıdıgım bi doktor mustafa ugur isimli kendi özel yerinde muayene etti ve dedi ki aşılama burdada yapalım 50 tl gibi bi ücreti var isterseniz zekai tahirde olur rapor çıkartırız filan bu cuma ögleden sonra ya da haftaya tam netice alacagız ama mayıs ayında baslıcak gibi bende çok okudum forumlarda aşılama tutma şansı pek yok gibi zaten maddi anlamda dar boğazdayız kaan hocayı biliyorum ama onun bi muayenesi 300 tl bu arada sen hamile kaldınmı eşinin degerleri neydi

sevgili giz biz aslında direk zekai tahire gittik orda benim tanıdıgım bi doktor mustafa ugur isimli kendi özel yerinde muayene etti ve dedi ki aşılama burdada yapalım 50 tl gibi bi ücreti var isterseniz zekai tahirde olur rapor çıkartırız filan bu cuma ögleden sonra ya da haftaya tam netice alacagız ama mayıs ayında baslıcak gibi bende çok okudum forumlarda aşılama tutma şansı pek yok gibi zaten maddi anlamda dar boğazdayız kaan hocayı biliyorum ama onun bi muayenesi 300 tl bu arada sen hamile kaldınmı eşinin degerleri neydi

canım benimde önceki dr zekai tahirdeydi allah nasıl bilirse öyle yapsın
benim yok canım hiç gebelik yaşamadım aynen valla maddi yönden 5 mlyar tüp bebege ve bir de aşılama şimdi mecburen zekaide yaptıracagım bakalım allah yardımcımız olsun 50 milyon mu dedi yani yaptır o zman bir defa

yok güzelim kaan hoca cebecideki hastaneden 20 lira muayene ücreti rakadaş daha yeni gitti halada gidiyor birde dr sitesi var oraya üye ol ürolog bölümümünü seç kaan hovaya sperm degerlerini ullandıgı ilaçları ve yaşını yaz gönder ordanda yardımcı oluyor ama sabah erken kalk at maili dolu oluyor dur ben sana telini alıp vereyim ya sen gelsene bizim bölüme erkek infert. bölümü ben orayım mçok şey ögrenirsin gel önce kaan hocaya gönderelim gel oraya

başına gelmeyince pek alakadar olmuyorsun ama şu forumda insanların dramını gördükçe ve çocuk için yanıp tutuşuldugunu görünce inanın çok duygulanıyorum ve inşallah her isteyenin çocugu olur saol bu arada giz teşekkürler forumda hep olacağım .

aşılamada spermler yıkanarak lökositlerden arındırılıyor içlerinden hızlı olanlar seçiliyor ve fakat başarı şansı ne yazık ki %20den fazla değil ki bu da sağlıklı bir kadının ve erkeğin bir ayda elde edebileceği gebelik oranıdır. özel hastanelerde ssk farkı ile 200-300 tl arası ücreti vardır, bazı hastalarda tüpleri dar ise acı hissedilmektedir, bilgilerinize

arkadaşlar devlet hastaneleri arasında da fiyatlar farklı mı bilmiyorum ama buradaki forumlarda bir arkadaş geçen ay zeynep kamilde aşılama yaptırıp, sgk ile hastaneye aşilama için para vermedik, ilaçlara da 300 tl verdik yazmıştı. yine kendim bizzat görüştüm tüp bebek için de yine zeynep kamilde sgk ile 470 tl hastaneye, uygulanan protokole göre 1000-1500 tl arası da ilaçlara fark ödeniyor bilginize.

Back
X