Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde morfoloji % 2 sperm sayısı 29 milyon ileri hareketlilik % 35 çıktı ama geçenlerde yıkatınca eşimin spermlerini sperm sayısı 8 milyon ileri hareketlilik % 75 çıktı bu şartlarda aşılamanın tutma şansı nedir yoksa tüp bebek mi denemeli .
yalnız anlamadığımız bir nokta var daha önce düzen laboratuarında 29 milyon çıktı morfolojide % 2 ayrıca ileri hareketlilik % 35 geçen hafta zekai tahir de normali 16 milyon sperm çıktı morfoloji ise % 7 ve ileri hareketlilik ise % 25 sonra yıkanmış şekilde yaptılar ondada yukarda bahsettiğim 8 milyon sperm ve ileri hareketlilik % 75 gibi büyük bi rakam çıktı ön muayene olarak doktorumuz mayıs ayında hap yöntemi ile aşılamaya başlıcaz dedi son 2 aşılama iğne ile ve toplamda 4 aşılama yapacaz dedi bende tutma şansını merak ettim .
peki bisi sorcam ne kadar masrafı oluyor bi aşılamanın ssk altında raporla vs ..
hazel82 eşinin oranları çok iyiymiş inşallah olur giz1978 gerçekten ssk olsa bile bi aşılama 500 tl bence çok pahalı doktor 4 kür olacak dedi 2 bin tl yapar hem maddi hem zaman hem manevi yönden yıpranma sözkonusu üstüne biraz daha para bulup tüp bebek yapmak en iyisi ben simdi sizden sunu anladım aşılamada tutma oranı çok düşük bu cuma eşimin hormonlarına bakılcak ve sonraki ay adet döneminde hap yöntemi ile başlanacak benim tüm kontrollerim yapıldı ve tertemiz çıktı oranlar bende çok iyi olursa kocamın düşük degerleri karsısında benim durumum aşılamada etkin olur mu yoksa direk eşimin değerlerimi çok iyi olmak zorunda .
sevgili giz biz aslında direk zekai tahire gittik orda benim tanıdıgım bi doktor mustafa ugur isimli kendi özel yerinde muayene etti ve dedi ki aşılama burdada yapalım 50 tl gibi bi ücreti var isterseniz zekai tahirde olur rapor çıkartırız filan bu cuma ögleden sonra ya da haftaya tam netice alacagız ama mayıs ayında baslıcak gibi bende çok okudum forumlarda aşılama tutma şansı pek yok gibi zaten maddi anlamda dar boğazdayız kaan hocayı biliyorum ama onun bi muayenesi 300 tl bu arada sen hamile kaldınmı eşinin degerleri neydi