Aşılama Aşılama ücretine,

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamelito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
K

karamelito

Ziyaretçi
muayene, yumurta takibi ve sperm enjektesi dahil mi ?

yoksa muayene + aşılama mı

teşekkürler.

teşekkürler.

arkadaşım ben eylülde yaptırmıştım ama tutmadı ücrete gelince hastaneden hastaneye değişiyor ben medicana international de yaptırmıştım öncelikle onlar ilaçları kendileri sattıkları için rapor çıkmarmadılar bunu ben de sonradan öğrendiğim için kuzu kuzu ödedim ama sen eğer özelde yaptıracaksan bir tüp bebek merkezini seç çünkü onlr rapor çıkarıyorlar bu arada benim ilacım 650 tuttu+600 aşılama+500 de aşılamadan önce tahlil masrafı tuttu bir de aşılamadan sonra bir progesteron ilcı yazdılar 100 de ona verdim ama muayeneye para vermedim ama şunu söyleyim şimdi ki aklım olsa neredeyse 2000 liraya 2 daha verir tüp bebek yaptırırdım doktor aşılamadan çıkarsa çok umutlanmayın aşılamanın tutma şansı zaten düşük dedi nitekim tutmadı da ama burada okuyacaksın ilkinde tutan arkadaşlar da var

yani bende onu düşünüyorum abuk rakamlar çıkarsa direk tüp yaparım

yani bende onu düşünüyorum abuk rakamlar çıkarsa direk tüp yaparım

walla para da bir yana şansına bak derim %20 nerdee %65 nerde üç kat daha fazla şansın var ama ben herşeye bir sene ara vermeye karar verdim

canım benim okadar şansım yok aşılamada %10, tüp bebekte %10

yaşımdan ötürü

teşekkürler.

meraba öncelikle hayırlı olsun diyorum arkadaşım bende düşünüyorum aşılama yaptırmayı ama araştırıcam biraz kafama yatmasını bekliycem ..
senin merak ettiğini bende merak ediyorum aslında ama bir kaç yeri aradım fiyat aldım
mesela ist JFK herşeyi içinde bi yol parasını ben vericem o şekilde düşün toplam paket 1.500 dedi(ilaç,muayene takip,aşılama gerekli olan tüm şey)

International Hospital yeşilköyde bu hastaneyede sordum toplam hepsi içinde paket dedi 800 dedi

valla bence 1500 çok pahalı

3500-4000 tüp

birde bana söylenen şu ilaç dahil kabul etme, kar etmek adına az ilaç veiryorlar. ilaçlarını kendin al, biraz pahalı olur belki ama değer.

hıımm öylemi yapıyım tamam cnm kendim alırım önce karar veriiyimde inşallah

aşılama = sperm yıkanması + hastane + doktor = 500 verdik biz;aşılama öncesi 700 tl tutan ilaç parasına ssk heyet raporuyla 400 verdim;extra masrafım olmadı canım.Birşey sormak istersenmsj atabilirsin forumda olmasamda oyun grubunda olacağım şimdi :) kolay gelsin ve hayırlısı olsun

meraba öncelikle hayırlı olsun diyorum arkadaşım bende düşünüyorum aşılama yaptırmayı ama araştırıcam biraz kafama yatmasını bekliycem ..
senin merak ettiğini bende merak ediyorum aslında ama bir kaç yeri aradım fiyat aldım
mesela ist JFK herşeyi içinde bi yol parasını ben vericem o şekilde düşün toplam paket 1.500 dedi(ilaç,muayene takip,aşılama gerekli olan tüm şey)

International Hospital yeşilköyde bu hastaneyede sordum toplam hepsi içinde paket dedi 800 dedi

merhaba ben medicanada yaklaşık 2 verdim şimdi önce bir ameliyat olcam galiba ama tüp düşünüyorum siz bu fiyatı ne zaman aldınız ben de tüp bebek şçşn bir arayım orayı

2 gün falan olmuştur arayalı cnm ama ssk geçmiyomuş orda ssksız bu miktar 800

Son düzenleme:
Benim aşılama=150 ,sperm anelızi =75 =klomen+çatlatma 20 ytl=240 YTL GELDi:))))))

bir de senin galiba klomenle olduğu için çok tutmamış ben gonal f ile olmuştum zaten ilacın bir kutusu 300 lira ama aşılama 150 bedava walla

Klomenle hiçbir alakası yokk tutp tutmamasınnşakkıdı

canım tutmamasının değil masrafın artmasıyla ilgili diye demiştim bir istanbulda herşey çok para galiba doktor gonal f dedi onun iğnesini yaptım yoksa klomenle de gayet iyi gelişmişti yumurtam

inanamıyorum ve bu fiyata ilaçlar dahil öyle mi şekercim?

aradım konuştum valla cnm verdiği fiyat bu aslında 6oo dedi herşeyi içinde dedi ama ben muayene kan falan nası içindemi dedim onunla olsa olsa 800 olur dedi:) geçmez dedi ya aslında iğneler tutar sende atıyorum 3 tane işe yarar bende 5 yarar fiyat oynar mesela ama ben zaten son gördüğüm tedavide menogon kullanmıştım bi ayda 3 kutu işe yaramıştı bende bunuda dedim dr tamam 800 dedi ...telde ama yüzyüze muayeneyle değil ama ben tam karar veririm ve aslında maddi olarakta anca kasıma doğru hazır olurum cnm ...sen bu hastaneyi biliyomusun yeşilköyde internation hospital

Back
X