Aşılama Aşılama ücretine,

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamelito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aradım konuştum valla cnm verdiği fiyat bu aslında 6oo dedi herşeyi içinde dedi ama ben muayene kan falan nası içindemi dedim onunla olsa olsa 800 olur dedi:) geçmez dedi ya aslında iğneler tutar sende atıyorum 3 tane işe yarar bende 5 yarar fiyat oynar mesela ama ben zaten son gördüğüm tedavide menogon kullanmıştım bi ayda 3 kutu işe yaramıştı bende bunuda dedim dr tamam 800 dedi ...telde ama yüzyüze muayeneyle değil ama ben tam karar veririm ve aslında maddi olarakta anca kasıma doğru hazır olurum cnm ...sen bu hastaneyi biliyomusun yeşilköyde internation hospital

yerini biliyorum sadece ben medicana internationale gidiyorum gerçi tüp bebek yaptırcam ama aşılamada bu fiyatı veriyorsa tüpte de iyi fiyat olur diye düşündüm

canım ara sor bence telde söylüyolar ücreti ben batıbahatıda düşünmüştüm telde fiyat vermedi mesela bu veriyo bi arasana

canım ara sor bence telde söylüyolar ücreti ben batıbahatıda düşünmüştüm telde fiyat vermedi mesela bu veriyo bi arasana

şekerim ben12 de aşılama olmuştum dün 14. günde test yaptım negatif çıktı 31 ağustos idi son adet tarihim normalde bugün olmam gerekiyordu ama bu ilaçlar insanın feleğini şaşırtıyor o nedenle bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum bu ay zaten dinlenme veriyorum ben kendime bu arada bir ameliyat durumu var hem onu hem de bunu araştırıcam o arada mutlaka arıycam ok teşekkür ederim öğrendiğim çok iyi oldu

rica ederim çok geçmiş olsun canım umarım sonumuz hayırlı olur

dün gece çok kötüydüm testten sonra bugün sakinleştim sağol canım herşeyin hayırlısı

seni anlıyorum canım ama napalım önümüze bakıcaz olmayan için üzülmeden ilerliycez ve olduğunda oturup hep beraber işte o zaman ağlıycaz sevinçtena.s

şimdi kızlar,

ilaçlarım 92 TL
aşılama ücreti 100 TL
sperm yıkama = net bilmiyorum 200 olsa

bana yaklaşık 400 e gelecek.

inşallah sonuç olurda para önemli değil.

valla yukarda arkadaşın biri anlatmış kesinlikle ona katılıyorum gidip bi dünya aşılamaya para vermektense gider tüp bebek yaptırırım daha iyi....

şimdi kızlar,

ilaçlarım 92 TL
aşılama ücreti 100 TL

nerde yaptırdın peki cnm:1shok:

şimdi kızlar,

ilaçlarım 92 TL
aşılama ücreti 100 TL

son durum

ilaç 92
aşılama 100
sperm yıkama 320

yaklaşık 520 demek ki fazla ilaç kullanılanlar için 700-800 normal rakam oluyor. bilginiz olsun üstü abartılı

kızlar aşılamayla ilgili araştırma yapıyorum da yardımcı olursanız sevinirim..iki kere aşılama yaptıran arkadaşımdan duydum kullanılan ilaçlar önemliymiş ucuz olan yerlerde ilaçlar hafif oluyormuş tutmamama olasılığı fazla oluyormuş iyi araştır dedi bana..siz ne dersiniz bana da doğru gibi geldi yoksa 400-900 arasında fiyatlar deyişmezdi öyle değil mi..yoksa hastaya göre kullanılan ilaçlar değişiyor mu?

kızlar aşılamayla ilgili araştırma yapıyorum da yardımcı olursanız sevinirim..iki kere aşılama yaptıran arkadaşımdan duydum kullanılan ilaçlar önemliymiş ucuz olan yerlerde ilaçlar hafif oluyormuş tutmamama olasılığı fazla oluyormuş iyi araştır dedi bana..siz ne dersiniz bana da doğru gibi geldi yoksa 400-900 arasında fiyatlar deyişmezdi öyle değil mi..yoksa hastaya göre kullanılan ilaçlar değişiyor mu?

benim bildiğim

1 - sperm yıkama ücreti var
2- doktorun alacağı para var
3- ilaçlar var

ve hepside merkeze göre değişir. Dolayısıyla farklı olması normal, benim doktor 100 tl ye şırınga etti ama 300 e edende var.

ancak ne olursa olsun ilacı kendin al, ilaç dahil biraz şark kurnazlığı oluyor.

Kızlar bu gonal-f ler farklı farklı mı? Ben üç tanesini 170 tlye almıştım, burada daha yüksek fiyatlar görüyorum benneyaptımki

kızlar aşılama ücreti doktoruna ve hastanesine göre değişiyor ben ilk aşılamamda heyet raporu olduğu halde ilaçlara 100 tl sperm için 50 tl dr a da aşılama için 600 tl vermiştim kontrol de ücret almıyordu ama muayene de birkaç defa 30 tl ve kan tahlilleri için de birkaç defa 10 tl ödemiştim ama sonuç tutmadı.Şimdi başka bir özel hastaneye gidiyorum ve aşılama için sadece 150 tl dedi dr çok şaşırdım ve 3 ay klomenle 3 ay da iğneyle aşılama deneyeceğiz diğer dr a devam etsem maddi bakımdan çökerdik herhalde

arkadaşlar bunlar ne kadar yüksek fiyatlar ya şaşırdım valla... bizde bu ay aşılama yapacağız drumun yazdığı ilaçları 30 tl'ye aldım. sperm ayıklama işini kendi çalıştığım hastanede yaptıracağım için ücret ödemeyeceğim ama araştırdım bikaç hastanede 250 tl civarında. dr arkadaşım olduğu için onada bir ücret ödemeyeceğim ancak arkadaşıma söylenen ücret 200 tl civarında...

ya çok şaşırdım acaba sizlere nasıl ilaçlar veriyolar, ne yapıyolar merak ettim doğrusu...

arkadaşlar bunlar ne kadar yüksek fiyatlar ya şaşırdım valla... bizde bu ay aşılama yapacağız drumun yazdığı ilaçları 30 tl'ye aldım. sperm ayıklama işini kendi çalıştığım hastanede yaptıracağım için ücret ödemeyeceğim ama araştırdım bikaç hastanede 250 tl civarında. dr arkadaşım olduğu için onada bir ücret ödemeyeceğim ancak arkadaşıma söylenen ücret 200 tl civarında...

ya çok şaşırdım acaba sizlere nasıl ilaçlar veriyolar, ne yapıyolar merak ettim doğrusu...

gercekten cok şanslısınız ben hemşire olmama rağmaen 2 aşılamada 2500 lira para ödedim ilkinde fakültede ikincisinde farklı biryerde oldu. ilkinde klomen kullanıldı ikincisinde puregon kullanıldı......şimidi yine para biriktirme sürecine girdik gercekten de cok şanslısınız.....

arkadaslar neden anlasmalı hastanelere gıtmıyorsunuz ben ssk lıyım
2 hafta once baskent arastırma has.yaptırdım muayene 20 tl yumurta takıbı dahıl 550 tl tutan ılaclarım raporla 110 tl sperm yıkama 42 tl asılama ıse 63 tl bırde tahlıl toplam 300 tl odedım

arkadaslar neden anlasmalı hastanelere gıtmıyorsunuz ben ssk lıyım
2 hafta once baskent arastırma has.yaptırdım muayene 20 tl yumurta takıbı dahıl 550 tl tutan ılaclarım raporla 110 tl sperm yıkama 42 tl asılama ıse 63 tl bırde tahlıl toplam 300 tl odedım

tatlım benim bulunduğum şehirde maalesef biraz zor anlaşmalı olması önmeli değil adam alacağı parayı alıyor zaten......

Back
X