Aşılama Aşılama ücretine,

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamelito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gercekten cok şanslısınız ben hemşire olmama rağmaen 2 aşılamada 2500 lira para ödedim ilkinde fakültede ikincisinde farklı biryerde oldu. ilkinde klomen kullanıldı ikincisinde puregon kullanıldı......şimidi yine para biriktirme sürecine girdik gercekten de cok şanslısınız.....

gerçekten çokmuş, tüp bebeğin 3500-4000 TL olduğunu düşünürsek. Neyse hayırlısı olsun. ınşallah tutarda paranın lafı edilmez.

bizde muayene +yumurta takibi+sperm yıkama+aşılama 500 tl ilaçlar için rapor çıkarttım..400 de onlar tuttu..900 tl sonuç negatif..istanbul tüp bebek merkezi..

merhaba cnm bende pazartesi özel bi hastanede aşılama olucam toplam 250 tl tutuyor masraflarım.bu 2. aşılama sonrada tüp bebeğe geçicem.yalnaız bana dr.klomenle aşılama yapıcak yeterli olur dedi ilkinde göbekten iğne vurulmuştum.sonuç aynıydı yani klomenlede oluyor hastane masrafı ve sperm tahlili dahil 250 tutuyor.hayırlısı olsun hepimiz için.

biizde bursa acıbadem de muayene 72 (sağlık sigortası indirimli),300 iğne,800 aşılmama,39 progestoren testi,40 gebelik testi için verdik

arkadaşlar bence maliyet hesabına göre yaklaşmak yanlış,eğer %10 bile aşılamada olma imkanı varsa denenmeli.bu takip edilmesi gereken bir süreç.tüp bebeğe göre doğal oluşumuna daha yakın bir uygulama aşılama.ben en az 3 kere denemeyi düşünürüm.tabi yaşı 35 ve üzeri arkadaşlar için değil lafım.onların aşılamayla vakit kaybetmemek istemelerini anlıyorum

faruk bey e gidiyorum. aşılama ücreti 350+ ilaçların ücretib( 10 tane merional iğneler) 200 toplamda 550 -600

Pregnly iğne 25tl (çok zor bulduk)
Labaratuvar sperm yıkama 120tl
Özel doktor aşılama 130tl
Toplam:275tl

Pregnly iğne 25tl (çok zor bulduk)
Labaratuvar sperm yıkama 120tl
Özel doktor aşılama 130tl
Toplam:275tl

canım özel mesaj atarmısın neresi bu
benim doktorumda