• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama + Varikosel + gebelik

cegeci

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
8
Merhaba,

1,5 yıl da 3 kez kimyasal gebelik yaşadım. Eşim sperm yaptırmıştı ve çoğu doktor bir sorun yok demişti en sonunda ben perinatoloğa gittim o da morfoloji çok düşük dedi ve sonrasında yapılan testlerde eşimde varikosel çıktı. Doktorlar da varikosel ameliyatı öncesi bir kez aşılama yapalım dediler biz de 2 gün önce yaptırdık. Morfoloji %1 sperm sayısı 23milyon çıktı. Pek umudum yok aşılama yaptırdık ama sanki öylesine yaptırmış gibiyim

Kimsenin bilgisi yok mu 😣😣

Merhaba,

1,5 yıl da 3 kez kimyasal gebelik yaşadım. Eşim sperm yaptırmıştı ve çoğu doktor bir sorun yok demişti en sonunda ben perinatoloğa gittim o da morfoloji çok düşük dedi ve sonrasında yapılan testlerde eşimde varikosel çıktı. Doktorlar da varikosel ameliyatı öncesi bir kez aşılama yapalım dediler biz de 2 gün önce yaptırdık. Morfoloji %1 sperm sayısı 23milyon çıktı. Pek umudum yok aşılama yaptırdık ama sanki öylesine yaptırmış gibiyim
Benim eşimde varikoselden amalyat oldu 5 ay oldu 3 gün önce ogneli aşılama oldum inşallah tutar umudunuzu yitirmyin

Merhaba,

benim eşiminde sayı 23 milyon ama hareket yok %5 çalışıyormuş sadece salı günü ameliyat olacak çok korkuyoruz inşallah iyileşir biz 4 yıldır sorunu bende zannetim geçen hafta öğrendim onda sıkıntı varmış

Benim eşimde varikoselden amalyat oldu 5 ay oldu 3 gün önce ogneli aşılama oldum inşallah tutar umudunuzu yitirmyin
hemen iyileştimi sıkıntı oldumu ameliyat sonrası bizde salı günü olacağız ameliyat ama çok korkuyoruz

hemen iyileştimi sıkıntı oldumu ameliyat sonrası bizde salı günü olacağız ameliyat ama çok korkuyoruz
Benim eşimde oldu varikosel ameliyatı ve 1 günde ayaklandı korkmayın İnan ilişkide bile ameliyatın etkisini göreceksiniz. Sadece ameliyatı olduğu gün ağrı vs. Olacak onda da doktorlar müdahale ediyor zaten

Back
X