Aşılama aşılama ve kasık agrısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Su perisi86

Başlangıç 86.6guncel 77.8 ilkhedef 70
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
7.366
16.727
448
kızlar 21kasımda ilk aşılamam yapıldı aşılamadan sonra bel agrım ve kasık agrım oldu 3gundurde idrarımı yaparken sol kasıgım agrı yapıyor enfeksıyon olsa yanmada yapar dıye duşunuyorum saat bası wc deyım karnımda şışlık var sızce neden olabılır gebelık testımı cuma gunu yapılacak ama çok karamsarım:a015:

canım benimde aynı şikayetlerim var. karnım öyle şişki patlıcak diye korkuyorum. ama sanırım bu hap ve iğnelerden oluyor.

kızlar benım sorunuma kımse cevap vermıycekmı ya offffffff

arkadaşım aşılama yaptırdınsa fazla ayaga kalkıpta dolaşma işi gücü bırak agır bişeyde kaldırma...bu dediğin şikayetler bende yoktu sadece karnım şişti ve hafif hafif ağrıyordu bide siyahımsı akıntı oluşmuştu bende aşılamadan sonra...doktoruna bunu sorsaydın canım... umarım aşılaman tıtarda hamile kalırsın canım...:1hug:

canım ben hasta bıle olsam yatamam sadece aşılama oldugum gun dınlendım agır bışey kaldırmıyorumda ya tutmazsa dıye karamsarlıga kapılıyorum işte

merhaba arkadaşlar benim 2. aşılamam. ilki tutmadı şimdi sonucu bekliyorum.bu kez karnım şişti akıntım oldu. yumurtamda bikaçtane varmış sonucu çok merak ediyorum benim gibi olanlar yada aşılamadan hamile kalanlar varsa lütfen bana yazsın

benım tutmadı kızlar aşılamam çok uzuldum ya anlatamam

benım tutmadı kızlar aşılamam çok uzuldum ya anlatamam

çok üzüldüm canım.hayırlısı olsun..
bende ilk aşılama yaptırdığımda çok fazla bel ve kasık ağrım olmuştu,hatta hamile moduna girmiştim ama maalesef tutmamıştı,çok üzülmüştüm ama sonra hayırlısı demekki daha zamanı var diye kendimi teselli ettim.üzülme inşallah hayırlısıyla lkavuşacağız meleklerimize..

elımden gelmıyorkı uzulmemek canım çok umutluydum dr bu ayda deneyelım dedı ama ben istemedım ocak ayında 2aşılamayı yaptırmayı duşunuyorum bakalım sen kaç kere yaptırdın aşılama

elımden gelmıyorkı uzulmemek canım çok umutluydum dr bu ayda deneyelım dedı ama ben istemedım ocak ayında 2aşılamayı yaptırmayı duşunuyorum bakalım sen kaç kere yaptırdın aşılama

be 2 kere yaptırdım canım 2 ay arayla ama maalesef ikincide tutmadı.ilkinde çok umutluydun dediğim gibi ağrıları hamileliğe yormuştum,ikincide hiç ağrım olmadı ama pskolojik olarak sanırım mide bulantısı çektim tamam bu sefer oldu dedim hatta adetimi beklemeden kan testi yaptırdım sonuç negatif çıkmıştı,tam bir yıkım oldu benim için.şimdi yılbaşından sonra tüp bebek için start cercem allah izin verirse.insan ister istemez üzülüyor tabiki ama yılmak olacak inşallah..

inşşşşşşş tupbebekte yuzun guler canım sen nasıl bır tedavı gordun canım bıde tupbebegın yapılması için yaşta onemlıymış oyle duymuştum

serenalar slm ben aşılama olmadım ama pregnyl vuruldum ve senin dediğin gibi kasığımda bir batma var,aynı yani idrarımın kokusu ve rengide değişti sanırım hala ilacın etkisi sürüyor...bende testimi bayramın 4.günü yaptrcam...

canım inşşşş hamiştırsın evet benımde idrar kokuluydu guzel haberlerını beklıyorum senın içinde dua etcem rabbım hepımızın yuzunu guldursunhihoyyyt

amin canım rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah,korkuyorum çok sanki kendimi sürekli dinlediğim için bu belirtileri hissediyorum gibi geliyor...sürekli vücudumu inceliyorum...bakalım bayramı iple çekiyorum test için...

canım nasılsın test yaptınmı merak edıyorum haberdar et bızı hihoyyyt

arkadaşlar benimde 4 aralıkta ilk aşılamam oldu 18 aralıkta test yaptırcam inşallah tutar ilk aşılaması tutan varmı benim aşılamadan sonra kasıklarında ve göğüslerimde ağrılar oldu halada oluyor silzerinde oluyormu

canım benımde ilk aşılamam tutmadı genelde tutmuyormuş ılk aşılama ama umudunu yitirme tutar inşşşşşşşşş aynı şkayetler bendede vardı

canım benımde ilk aşılamam tutmadı genelde tutmuyormuş ılk aşılama ama umudunu yitirme tutar inşşşşşşşşş aynı şkayetler bendede vardı
senin kaçıncı aşılaman oldu çok heyecanlıyım sonuç yarın belli olacak ama umudum yok genelde tutmuyormuş allah hepimizin yardımcısı olsun herkesi bebişlerine kavuştursun canım 35sevi35

Son düzenleme:
senin kaçıncı aşılaman oldu çok heyecanlıyım sonuç yarın belli olacak ama umudum yok genelde tutmuyormuş allah hepimizin yardımcısı olsun herkesi bebişlerine kavuştursun canım 35sevi35

canım sonuç ne merak edıyorum haberdar et benı inşşşşşşşşş senınkı tutmuştur benım ilk aşılamam kasımda yapıldı tutmadı ocakta tekrar deneyecegız canım umudumuzu yıtırmeyelım canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…