- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Su perisi86
-
kızlar 21kasımda ilk aşılamam yapıldı aşılamadan sonra bel agrım ve kasık agrım oldu 3gundurde idrarımı yaparken sol kasıgım agrı yapıyor enfeksıyon olsa yanmada yapar dıye duşunuyorum saat bası wc deyım karnımda şışlık var sızce neden olabılır gebelık testımı cuma gunu yapılacak ama çok karamsarım:a015:
benım tutmadı kızlar aşılamam çok uzuldum ya anlatamam
elımden gelmıyorkı uzulmemek canım çok umutluydum dr bu ayda deneyelım dedı ama ben istemedım ocak ayında 2aşılamayı yaptırmayı duşunuyorum bakalım sen kaç kere yaptırdın aşılamaçok üzüldüm canım.hayırlısı olsun..
bende ilk aşılama yaptırdığımda çok fazla bel ve kasık ağrım olmuştu,hatta hamile moduna girmiştim ama maalesef tutmamıştı,çok üzülmüştüm ama sonra hayırlısı demekki daha zamanı var diye kendimi teselli ettim.üzülme inşallah hayırlısıyla lkavuşacağız meleklerimize..
elımden gelmıyorkı uzulmemek canım çok umutluydum dr bu ayda deneyelım dedı ama ben istemedım ocak ayında 2aşılamayı yaptırmayı duşunuyorum bakalım sen kaç kere yaptırdın aşılama
serenalar slm ben aşılama olmadım ama pregnyl vuruldum ve senin dediğin gibi kasığımda bir batma var,aynı yani idrarımın kokusu ve rengide değişti sanırım hala ilacın etkisi sürüyor...bende testimi bayramın 4.günü yaptrcam...
amin canım rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah,korkuyorum çok sanki kendimi sürekli dinlediğim için bu belirtileri hissediyorum gibi geliyor...sürekli vücudumu inceliyorum...bakalım bayramı iple çekiyorum test için...
senin kaçıncı aşılaman oldu çok heyecanlıyım sonuç yarın belli olacak ama umudum yok genelde tutmuyormuş allah hepimizin yardımcısı olsun herkesi bebişlerine kavuştursun canım 35sevi35canım benımde ilk aşılamam tutmadı genelde tutmuyormuş ılk aşılama ama umudunu yitirme tutar inşşşşşşşşş aynı şkayetler bendede vardı
senin kaçıncı aşılaman oldu çok heyecanlıyım sonuç yarın belli olacak ama umudum yok genelde tutmuyormuş allah hepimizin yardımcısı olsun herkesi bebişlerine kavuştursun canım 35sevi35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?