Aşılama aşılama ve kasık agrısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sonuç ne merak edıyorum haberdar et benı inşşşşşşşşş senınkı tutmuştur benım ilk aşılamam kasımda yapıldı tutmadı ocakta tekrar deneyecegız canım umudumuzu yıtırmeyelım canımkaydirigubbakcemile5[/QUO
malesef negatif çıktı canım çok üzüldüm ama inşallah ikincisi tutar tekrar deneyeceğiz.allah herkesin dualarını geri çevirmesin kabul etsin bebişlerine kavuştursun hepimizi canım:1no2::1no2:

canım uzulme genelde ilk aşılama tutmuyor rabbım inşşş en kısa zamanda verır bebışlerımızı

merhaba kızlar benimde sanırım ciddi bir sorunum var ne olur yardım edin banada şimdi şöyleki; benim şöyle bir sorunum var 2,5 yıldır ginera kullanıyorum ama artık bırakmaya kara verdim adetim bittikten sonra artık almadım 2 hafta oldu 2 gündür kasığımda ağrı ve donmuş jel gibi bir sıvı geliyor ne yapmam gerek ağrı gece olunca yoğunlaşıyor sürekli lavaboya gitme hissi taşıyorum ayrıca bu ilacın bırakılma sürecinde ateşlenme terleme üşüme uyku bozukluğu gibi sorunlar yaşamam normal mi acil yardımınıza ihtiyacım var

slm arkadaşlar bende 3 senelik evliyim 28 mayısta ilk aşılamamı oldum inşallah tutar bende ve eşimde hiç bir sorun yok oldugu için cok umutluyum aşıdan sonra kasıklarda hafif agrım oldu arada ateş basıyor ve gaz sıkışması oluyor sık sık idrar geliyor acaba normal midir?

Back
X