Aşılama Aşılama ve Kilo Alımı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

deryada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
51
2
36
Hatay
Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı aşılama tedavisinde kullanılan iiğneler kilo aldırır mı?

ilaçları kullanırken 1 kg kadar alıyorsun ama
adet olduğun zaman veriyorsun
kalıcı bir kilo yapmıyor
ben 3 kere aşılama yaptırmış biri olarak bana etkisi bu oldu.

bende iğneler sırasında hiç kilo almadım.ama bilemiyorum doza göre birşey farkedermi fazla doz kullanılınca kilo yaparmı.ben puregon 600lük bitrdim 8 gün kullandım 75lik halinde hiç kilo almadım.

Mrb cnm ben temmuz ayında aşılama tedavisi gördüm ve ilaçlarla 1-2 kilo kadar aldım,ama ben normalde de 49 kilo olduğum için bana çok gelmedi,sen tedaviye başladınmı?

evet canım bu benim 2. aşılamam ilkinde klomen kullanmıştım çok bi etki yapmadı 2. aşılamam da gonal f 75 kullandım ancak 2 kez ilk ay sağ tarafta yumurta gelişmemişti ama bu sefer şişkinlik yaptı ben de ya da bilemiyorum bana mı öyle geldi saiz de de aynı şey oldu mu?

evet canım bu benim 2. aşılamam ilkinde klomen kullanmıştım çok bi etki yapmadı 2. aşılamam da gonal f 75 kullandım ancak 2 kez ilk ay sağ tarafta yumurta gelişmemişti ama bu sefer şişkinlik yaptı ben de ya da bilemiyorum bana mı öyle geldi saiz de de aynı şey oldu mu?

merhaba arkadaşlar.klomen ile aşılama yaptırdım tutmadı ama şuanda gonal f ile aşılama yaptırdım.şişkinlik gonal f denormaldir.Demekki yumurtaların istenilen seviyeye gelmiş buna sevinmelisin.umarım herşey yolunda gider ve istediğin gebeliğe kavuşursun...

Merhaba, benim bir başarısız aşılama denemem var. Gonal-f kullandım. Kilo aldırmadı,iştah da açmadı.. Normal beslendim, akşamları salata ağırlıklı yedim. Tedaviye başlamadan önce kilo alır mıyım diye tedirgindim. Sadece şişkinlik yapıyor.. Regl olunca şişkinlik gitti. Sonrasında adet düzensizliği yaptı malesef. 3 ay geçti, hala döngüm düzelmedi. Ayrıca adet öncesi abartılı ödemim oluyor.

Back
X