Aşılama ve Progestan fitil kullananlar var mı...

Benim ilaçlarda 400 tuttu fostimon kullandım Rabbim hayırlısını versin inşallah benim arkadaşımın da çikolata kisti vardı düzensiz adet görüyordu bir gün öylesine usuttu diye hastaneye gitmiş kanda betahcg bakılmış hamile 🤩🤩 şuan doğum yaptı kızı 4 aylık karamsar olma arkadaşım Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah 🙏
Ayy ne güzel darısı bana inşallah kuzum benim hepimize bende fostimon75 kullandım toplam da 9 tane sen kaç tane kullandın

Ayy ne güzel darısı bana inşallah kuzum benim hepimize bende fostimon75 kullandım toplam da 9 tane sen kaç tane kullandın
Ben 6 doz tam 6 doz yarım toplamda 9tama denk geliyor aynı doz almışız kacti mmleri canım ? Amin inşallah 🙏 sizde herhangibir sorun var mı

Ben 6 doz tam 6 doz yarım toplamda 9tama denk geliyor aynı doz almışız kacti mmleri canım ? Amin inşallah 🙏 sizde herhangibir sorun var mı
Bende çikolata kisti var canım aşılamadan önce ki halini söylemedi doktor ama pazartesi günü biri 13 dü diğeri 15 di cuma günü aşılama yaptı

Bende çikolata kisti var canım aşılamadan önce ki halini söylemedi doktor ama pazartesi günü biri 13 dü diğeri 15 di cuma günü aşılama yaptı
Canım selamlar benim bugün çokça akıntım ve aşırı bel ağrım var ve akıntının arasında incecik kıl gibi kahverengi leke geldi njiye acaba

Merhaba bende fostimon kullanmaya başladım 150+150 300 mg kullanıyorum günlük ama benim tüp bebek tedavisi inşallah etkili olur cumartesi kontrolüm var 😊

3. Günümdü dün kuzum daha da gelmedi zaten bugünde 4 bitecek işte, sen nasılsın kaçıncı gündesiniz
anladım benim benim 7. gün bugün canım sadece göğüslerimde hassaslık var bi de ara ara kasıklarımda batma oluyor o kadar ben adet olacağım hafta da göğüslerim böyle olurdu ama yine de bilmiyorum

anladım benim benim 7. gün bugün canım sadece göğüslerimde hassaslık var bi de ara ara kasıklarımda batma oluyor o kadar ben adet olacağım hafta da göğüslerim böyle olurdu ama yine de bilmiyorum
Beklemekten başka şansımız yok kuzum 🤦 🤲 Rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏

Benmde ilk hamıleliğim bgn doktora gittim sancım olduğu ıcın progestan verdı folıkasıt kullanıyordum ikisini kullan dedi bir hafta snra gel dedi ama cok şükr kanamam yok 🙏🏻

Benmde ilk hamıleliğim bgn doktora gittim sancım olduğu ıcın progestan verdı folıkasıt kullanıyordum ikisini kullan dedi bir hafta snra gel dedi ama cok şükr kanamam yok 🙏🏻
hayırlı uğurlu olsun inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. ben aşılama yaptırdığım için kullanıyordum aşılamam tutmayınca bıraktım.

hayırlı uğurlu olsun inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. ben aşılama yaptırdığım için kullanıyordum aşılamam tutmayınca bıraktım.
yanlız bebek ufak dedı bıraz ona canm skıldı ultrasonda nokta gbı acaba normal mı

amin canm
daha çok yeni kuzum normaldir bence küçük olması hiç bişe olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut bana da dua et inşallah bende bir gün hamile kalabilirim :)amin canm

daha çok yeni kuzum normaldir bence küçük olması hiç bişe olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut bana da dua et inşallah bende bir gün hamile kalabilirim :)
amın ıns ıcımı ferah tutmaya calısıyorum. Rabbım sanada evlat ısteyen herkese nasıp etsın inş.

Back
X