İnşallah öyledir yarın test günüm bekliyorum sabırla sizin de inşallah tutar hayırlı sonuçlar alırız siz ne zaman aşılama oldunuz belirtiniz var mıMerhaba test verin inş tutunma kanamasıdır bende beklemekteyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir yarın test günüm bekliyorum sabırla sizin de inşallah tutar hayırlı sonuçlar alırız siz ne zaman aşılama oldunuz belirtiniz var mıMerhaba test verin inş tutunma kanamasıdır bende beklemekteyim
Ilk deneme daha önce kendiliğinden oluşan 2 gebeliğin oldu şuan 4 yaşında kızım ama 2 yildir olmuyorİnş kaçıncı demeniz acaba
Evet doktorum farkı yok olur dedi bana. Ama kişiye göre değişir mi bilemem. Daha konforlu ve daha rahat diye önerip yazdım ama doktorunuza sormadan yapmayın tabii ki. Birde vajinaya koyarken de eldiven kullanın. Tırnaktan ya da sabun kalıntısından enfeksiyon kapıp şişedebiliyormuş. Bilginiz olsun. Vajinadan kullanırken bir sıkıntım yoktu 10.günden sonra şişmeye başlamıştı. Şimdi makata da eldivenle koyuyorum.Merhaba ilk defa duyuyorum makat olıyormu bende aşılama yaptım
Aynı durum bendede var siizn kaçinci gününüzEvet doktorum farkı yok olur dedi bana. Ama kişiye göre değişir mi bilemem. Daha konforlu ve daha rahat diye önerip yazdım ama doktorunuza sormadan yapmayın tabii ki. Birde vajinaya koyarken de eldiven kullanın. Tırnaktan ya da sabun kalıntısından enfeksiyon kapıp şişedebiliyormuş. Bilginiz olsun. Vajinadan kullanırken bir sıkıntım yoktu 10.günden sonra şişmeye başlamıştı. Şimdi makata da eldivenle koyuyorum.
Kaçıncı gündesinizIlk deneme daha önce kendiliğinden oluşan 2 gebeliğin oldu şuan 4 yaşında kızım ama 2 yildir olmuyor
Progestana başlayışımı soruyorsanız 40.günü geçti. Sizin kaçıncı gününüzAynı durum bendede var siizn kaçinci gününüz
Evet bende aşılamadayım 9 günümProgestana başlayışımı soruyorsanız 40.günü geçti. Sizin kaçıncı gününüz
Valla hiçbşy hissetmiyorum 25 mayıs oldum bekliyorumİnşallah öyledir yarın test günüm bekliyorum sabırla sizin de inşallah tutar hayırlı sonuçlar alırız siz ne zaman aşılama oldunuz belirtiniz var mı
Sizinde şişmeye başladıysa doktorunuza sorun bence. Makat daha iyi tolera ediyor. Eğer vajinadan devam edin derse pudrasız nitril eldiven alın onunla yapınEvet bende aşılamadayım 9 günüm
Peki başka belirtiler nelerdiAşılama sürecinde nasıl olur bilmiyorum ama ben tüp bebek sürecindeyim. Transferim den 7 8 gün sonra kadar bende de adet ağrısı gibi ağrı olmaya başlamıştı. Ben de adet olucam sanmıştım. Ara ara vurup geçiyordu. Ben pozitif sonuç aldım. Büyük ihtimalle tutunmaya başladığı için o ağrıları hissetmiş olabiliriz. Vajina kaşıntım olmadı o kaşıntı progestan kaynaklı da olabilir. Bazılarında kaşıntı yanma yapabiliyor. İnşallah pozitif sonuç alırsınız
Mantıklı sizin tuttumu bebekSizinde şişmeye başladıysa doktorunuza sorun bence. Makat daha iyi tolera ediyor. Eğer vajinadan devam edin derse pudrasız nitril eldiven alın onunla yapın
O zamanlar başka belirtilerim olmamıştı. Bugün transferimin 30.günü ve son bir haftadır kuru mide bulantım başladı. Göğüslerim çok şişti ve ağrımaya başladı artık. Sürekli uyku hali ve yorgunluk var. Şuanlık böyle. Cumartesi günü kalp atışı için randevum var. İnşallah duyarız bakalımPeki başka belirtiler nelerdi
Evet kese ve yolk sacı gördük. Cumartesi kalp atışı için gidicemMantıklı sizin tuttumu bebek
haba test verin inş tutunma kanamasıdır bende beklemekteyim
makat olmaz ben ıkıncı aşılama ile hamıle kaldım sakın makattan yapmayın ya da doktorunuza sorun lütfenMerhaba ilk defa duyuyorum makat olıyormu bende aşılama yaptım
gunde ıkı lıtre su ıcmetı ıhmal etmeyınValla hiçbşy hissetmiyorum 25 mayıs oldum bekliyorum
Tm bunu çok duydumgunde ıkı lıtre su ıcmetı ıhmal etmeyın
makat olmaz ben ıkıncı aşılama ile hamıle kaldım sakın makattan yapmayın ya da doktorunuza sorun lütfRm tşk ederim
Gözünüz aydın acaba belirtiniz neydiEvet kese ve yolk sacı gördük. Cumartesi kalp atışı için gidicem
makat olmaz ben ıkıncı aşılama ile hamıle kaldım sakın makattan yapmayın ya da doktorunuza sorun lütfen
Gözünüz aydın acaba belirtiniz neydi
Hakllısnız kesinlikle ilk defa şaşırdım sordum sadece gebelik belirtiniz neydi acabaBen doktorum söylediği için makattan yapıyorum. Makattan daha kolay olduğundan ötürü söylediğim zaman mutlaka doktorunuza sorup onay verirse yapın diyorum. Zaten doktor onaysız hiçbir şey yapılmamalı. Herkesin bünyesi farklı ve doktorlar buna göre ilerliyor. Bana olan bir şey başkası için olumlu olmayabilir.
İki düşügüm var 2 senedir bekliyorum bu arada fazlasını içiyorumgunde ıkı lıtre su ıcmetı ıhmal etmeyın