- Emoji Skoru
- 1.068
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugün kahverengi lekelenme gelmeye başladı tipik adet öncesi yaşadığım şeyler yarın test günü ona gerek kalmadan gelecek gibi duruyor. Size ve genel olarak okuyan herkese soruyorum bu ay da olmadı tmm kabul edelim, aşılama işlemini hemen bu ay önerir misiniz siz olsanız naparsınızBen de aşılama oldum 1 haziranda kan verdim beta negatif sadece progestron fitil kullanıyordum ama 30 Mayıs kan gelmeye başladı adete engel değil yani ve gelen de âdet kanıymış doktor belki fitil dedi ama negatif ve adet geldi
Benimde bugün kahverengi lekelenme gelmeye başladı tipik adet öncesi yaşadığım şeyler yarın test günü ona gerek kalmadan gelecek gibi duruyor. Size ve genel olarak okuyan herkese soruyorum bu ay da olmadı tmm kabul edelim, aşılama işlemini hemen bu ay önerir misiniz siz olsanız naparsınız
İyi geceler yardımcı olabilirseniz sevinirim randevuları evital üzerinden mi aldınız randevu saatinde orda olmak yeterli mi yoksa erken gidip tandevu almamıza rağmen isim mi yazdırmalıyız bir kere gittim orda uygulama indirdirttiler çıkışta tekrar randevu için uygulamayı kullanabilirsiniz dediler ama sürecin devamını söylemediler şehir dışından geleceğiz bilgisi olan yazabilir miInşallah 2 senedir olmuyor bizim saglik calisaniyim zaten bir-çok doktora muayene oldum ne bende nede eşimde herhangi bir sorun yok sebepsiz infertilite denildi diyarbakırda üniversite hastanesinde nurullah pekerde aşılama yaptim umarım tutmuştur negatif görmekten cok yoruldum
Ben sabah erkenden gidip isim yazdırdım o şekilde aldılar aradigim zamanda erken gelin yardımcı olalım demişlerdi sizde diyarbakirdamisinizİyi geceler yardımcı olabilirseniz sevinirim randevuları evital üzerinden mi aldınız randevu saatinde orda olmak yeterli mi yoksa erken gidip tandevu almamıza rağmen isim mi yazdırmalıyız bir kere gittim orda uygulama indirdirttiler çıkışta tekrar randevu için uygulamayı kullanabilirsiniz dediler ama sürecin devamını söylemediler şehir dışından geleceğiz bilgisi olan yazabilir mi
Yok bitlisden geliyoruz ilk randevuyu bizde o şekilde aldık doktor tekrar çağırdı çıkarken uygulamadan alabilir miyiz dedim evet dedi ama yinede isim yazdırmam konusunda bişey demedi randevu uygulamada 11.20 olarak gözüküyorBen sabah erkenden gidip isim yazdırdım o şekilde aldılar aradigim zamanda erken gelin yardımcı olalım demişlerdi sizde diyarbakirdamisiniz
Birde nerden iletişim kuruyorsunuz bendeki numaraları asla açmıyorlarBen sabah erkenden gidip isim yazdırdım o şekilde aldılar aradigim zamanda erken gelin yardımcı olalım demişlerdi sizde diyarbakirdamisiniz
Benim beta hcg sonucum çıktı negatif maalesef![]()
Ben test vermeye cesaret edemedim gün boyu hastanede olamama rağmenBenim beta hcg sonucum çıktı negatif maalesef![]()
Dahili numaralar 47-48 'di 9 'dan önce arayınBirde nerden iletişim kuruyorsunuz bendeki numaraları asla açmıyorlar
Bu arada üzülmeyin insallah en yakin zamanda kendiliğinden tutarBenim beta hcg sonucum çıktı negatif maalesef![]()
Bu arada üzülmeyin insallah en yakin zamanda kendiliğinden tuta
Amin inşallah benim sizin isteyen herkesin evlat hasreti biter bizimde evlerimiz şenlenirBu arada üzülmeyin insallah en yakin zamanda kendiliğinden tutar![]()
Olur inşallah. Tanıdığım bir teyze vardı. Doktorlar hamile olman imkansız diyorlardı. Çünkü tam hatırlamıyorum tüpleri ya da yumurtalıkları alınmıştı. Kadın 20 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı. Ve doktorlar buna mucize dediler. Demek istediğim imkansız olan şeyler bile gerçekleşebiliyor ve sizinki imkansız değil. Biraz dinlenip yeniden denersiniz. Allahtan ümit kesilmez. Allah sizin kucağınıza da doldurur inşallahAmin inşallah benim sizin isteyen herkesin evlat hasreti biter bizimde evlerimiz şenlenir![]()
5 yıl olacak neredeyse çocuk istediğim. sebepsiz infertilite. her şey yerli yerinde ama maalesef. daha önce iki kez aşılama yaptırdım ve birini yaptırıp off yoruldum madem sebep yok kendiliğinden olsun diyip bi sene sonra tekrar bi aşılama daha yaptırdım ve sonucunda yine aynı şeyi diyip 1 sene daha erteledim ve her ay pozitif mi diye bekledim. ve şuan koca bir pişmanlık. geçen ay 3. aşılamamı yaptırdım negatif. adet oldum pazartesi doktora gideceğim hemen tekrar bi aşılama yaptırayım diye. eğer kışa kadar yine negatif görürsem kışa kadar biraz maddi olarak toparlayıp devletteki raporlu tüp bebek haklarımı kullanacağım. yıldım bu süreçten ya. her negatiften sonra bi anlık kriz geçiriyorum yapmayacağım diye ağlıyorum. keşke peşini bırakmasaydım diyorum ama bir yandanda nasip neyse o diyorumBenimde bugün kahverengi lekelenme gelmeye başladı tipik adet öncesi yaşadığım şeyler yarın test günü ona gerek kalmadan gelecek gibi duruyor. Size ve genel olarak okuyan herkese soruyorum bu ay da olmadı tmm kabul edelim, aşılama işlemini hemen bu ay önerir misiniz siz olsanız naparsınız
Bende pazartesi gitmeye karar verdim merkezi de aradım doktorumla görüştüm o da pes etmek yok dedi. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın,nasibimizde varsa geciktirmeden versin Rabbim.5 yıl olacak neredeyse çocuk istediğim. sebepsiz infertilite. her şey yerli yerinde ama maalesef. daha önce iki kez aşılama yaptırdım ve birini yaptırıp off yoruldum madem sebep yok kendiliğinden olsun diyip bi sene sonra tekrar bi aşılama daha yaptırdım ve sonucunda yine aynı şeyi diyip 1 sene daha erteledim ve her ay pozitif mi diye bekledim. ve şuan koca bir pişmanlık. geçen ay 3. aşılamamı yaptırdım negatif. adet oldum pazartesi doktora gideceğim hemen tekrar bi aşılama yaptırayım diye. eğer kışa kadar yine negatif görürsem kışa kadar biraz maddi olarak toparlayıp devletteki raporlu tüp bebek haklarımı kullanacağım. yıldım bu süreçten ya. her negatiften sonra bi anlık kriz geçiriyorum yapmayacağım diye ağlıyorum. keşke peşini bırakmasaydım diyorum ama bir yandanda nasip neyse o diyorum![]()
Siz sonucu aldınız mıBen test vermeye cesaret edemedim gün boyu hastanede olamama rağmen
Aşılama olasığı daha düşük diyorlar. Sorununuz ne bilmiyorum ama 3 aşılama denemişsiniz zaten. Bence doktorunuzla bu durumu konuşup tüp bebek deneyebilirsiniz artık. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah5 yıl olacak neredeyse çocuk istediğim. sebepsiz infertilite. her şey yerli yerinde ama maalesef. daha önce iki kez aşılama yaptırdım ve birini yaptırıp off yoruldum madem sebep yok kendiliğinden olsun diyip bi sene sonra tekrar bi aşılama daha yaptırdım ve sonucunda yine aynı şeyi diyip 1 sene daha erteledim ve her ay pozitif mi diye bekledim. ve şuan koca bir pişmanlık. geçen ay 3. aşılamamı yaptırdım negatif. adet oldum pazartesi doktora gideceğim hemen tekrar bi aşılama yaptırayım diye. eğer kışa kadar yine negatif görürsem kışa kadar biraz maddi olarak toparlayıp devletteki raporlu tüp bebek haklarımı kullanacağım. yıldım bu süreçten ya. her negatiften sonra bi anlık kriz geçiriyorum yapmayacağım diye ağlıyorum. keşke peşini bırakmasaydım diyorum ama bir yandanda nasip neyse o diyorum![]()
amin inşallah. Kesinlikle dedikleri gibi artık pes etmeyi düşünmüyorum nasipten öte yol yok yürüyebildiğim kadar yürüyeceğimBende pazartesi gitmeye karar verdim merkezi de aradım doktorumla görüştüm o da pes etmek yok dedi. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın,nasibimizde varsa geciktirmeden versin Rabbim.
sebepsiz infertilite yazdım ve kışa kadar negatif devam ederse tüp bebeğe geçeceğimi de yazdımAşılama olasığı daha düşük diyorlar. Sorununuz ne bilmiyorum ama 3 aşılama denemişsiniz zaten. Bence doktorunuzla bu durumu konuşup tüp bebek deneyebilirsiniz artık. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah