asilama ve sureci

Miirayy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
55
8
6
merhaba arkadaslar ben asilama icin doktora basvurdum adetli iken bana vitamin ilaci ve matofin yazmis yumurta buyutucu klomen falan yazmadi gittigim profesor doktor bu matofin seker duzenleyici ilac ben de pcoluyum aranizda ilk baslarken bu ilaci kullanan var mi

Ben de bu konuyu araştırmak için sayfaya girdim siz sormuşsunuz. Cuma günü doktorum da bana aynı şekilde matofin yazdı. Pkosluyum ve tahlillerimde açlık kan şekerim yüksek çıkmış. Şeker düzenleyici olarak kullan bu ilacı dedi. Karbonhidrat kısıtlayarak beslenmeme dikkat etmem gerekiyormuş. Pazartesi başlarım ben de ilaca

Ben de bu konuyu araştırmak için sayfaya girdim siz sormuşsunuz. Cuma günü doktorum da bana aynı şekilde matofin yazdı. Pkosluyum ve tahlillerimde açlık kan şekerim yüksek çıkmış. Şeker düzenleyici olarak kullan bu ilacı dedi. Karbonhidrat kısıtlayarak beslenmeme dikkat etmem gerekiyormuş. Pazartesi başlarım ben de ilaca
Adetli mi gitmistiniz bana kana bakmadqn yazdi ama genelde pkolular oyle oldugu icindir

Yok hayır, biteli 3 4 gün olmuştu. Bi 6 ay önce adetin 3.günü gitmiştim o zaman da yüksek bulmuştu. 155 boyum 53kg'yum. 50ye düşmemi istiyor anladığım kadarıyla
Ya bu pko herkeste ayni sekil olmuyo tamamen kisiye ozel bir tedavi gerek kimisi adet goremiyo ya da killanma artisi oluyo kiminde bu belirtiler olmuyo cocuk da nasipte varsa olur sonucta cqresine bakiyoruz tedavi oluyoruz gerisi allaha kalmis hayirlisi artik hepimizin hakkinda

Back
X